|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zivot u zajednici ili ne?!
10.9.2014 21:52:31   
New Mom
Ne. I time prvo mislim na moje pa na sveki. Sa svekrom bih se izdogovarala.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 301
10.9.2014 21:59:59   
dijana1*
Definitivno neuser posted image
Ni sa svojima ni sa njegovima. Probala, ali sva sreca pa je bilo kratkouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 302
10.9.2014 22:15:04   
amelia

IZVORNA PORUKA: Olga RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Zaboravila sam da imamo temu user posted image

koliko je bila zakljucana nije ni cudo user posted image

Nisam videla da ima slicna tema... inace ja i mm zivimo u zajednici svekijevci dever 21g zaova 17 godine..nisu losi ljudi ne mogu da gresim dusu ali ja i mm nemamo kakf zelimo niso slobodni ne mozemo nista sami da odlucimo kao da smo deca..evo vec proslo 3 godina od kasmo se vencali dogovor je bio da cemo ja i mm otici u svoj stan naravno kao podstanari jer smo u italiju nebi mi smetalo ni dasu blizu samo da imam svoju prostoriju svoju intimnost ali sta se desilo? Desilo se da kad sam dosla ja ovde od kad smo se vencali samo moj muz radi evo vec pune 3 godine zamislite 6 osoba u kuci a samo jedan radi pa to ti gotovo da user posted image niti smo nesto posebno za sebe kupili niti smo otisli na medeni mesec ma nista i sve u svemu kad bismo ze zakljucali u sobi da malo zajedno provedemo vreme cisto da budemo sami onda nam odmah dodzu na vratima i vicu hajde izlazite ima da se radi ovo ima dase ono trebas sine otici tamo onamo kao dasu ljubomorni sto sedi nasamo samnom user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 303
10.9.2014 22:27:47   
amelia
Izvinite gutam slova kao da ceo dan nisam nista jela.. oprostite nervozna sam pa nemam zivaca da popravljam ... da dovrsim sta sam zapocela prosle godine u februaru je mm ostao bez posla i bas upravo tada je dobio drzavljanstvo(italijansko) i rekla sam mu da ide za svajcarsku jer nije bilo nade da ovde ponovo nadze posao oni su bili protiv toga nisu hteli da ide jer pobogu moji roditelji zive tamo user posted image slali su ga u njemacku kod tetke svekrvine sesrre ali on je rekao nema sanse ja idem za svajcarku jedva su ga pustili ali smo zajedno ja i on otisli kod mojih roditelja,prijatelji su mu pomogli da se snadze da nadze posao da dobije papire i ja sam ponovo ovde u italiju jer nema trenutno stan ne mogu da idem ali racuna uskoro da trazi i da idem snjim ali danas mi pricaju svekijevci kada budem isla necu ici sama jer ce moja zaova doci samnom ne mozemo da budemo samo jer da ih ne zapostavimo da ne idemo samo kod mojih roditelja mi moramo ceo zivot biti vezane za njih...user posted image . Nije im uopste po volji sto me mm po ceo dan zove i kuka kako mj nedostajem i kako cese potruditi da uzme stan i da idem kod njega... sta im to smeta ja ne znam. Nismo mi deca zelimo svoj zivot i svoj i svoj mir i da nam se niko ne petlja u nasa posla user posted image

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 304
10.9.2014 22:58:17   
Žapkić
Ne! Definitivno NE! Ne! I-NE!!!
Ja sam i dalje u ubedjenju da je sve ovo što se desilo između MM (sada već bivšeg) i mene moglo da bude možda i drugačije, da u početku nismo živeli sa njegovima, koji su mi pavili haos od života, koji posle ništa nije moglo da ispravi..

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 305
10.9.2014 23:10:04   
Bibilib
Ja zivim u porodicnoj kuci sa suprugom i nasa dva andjela...Inace imam i svekra i svekrvu,i znam da ce za koju godinu doci kod nas da zivimo u zajednici...ali sta je tu je user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 306
10.9.2014 23:20:23   
Mala Elena
Ja sam uvek bila za odvojenost ...ni da mojima ( tu kod muskaraca radi sujeta, da idu kod zene u kucu , ni za zivu glavu)user posted image , ni kod njegovih. Mi treba jedno drugom da smo najblizi ! Mi pa svi ostali. Ovako mi donosimo odluke, onako bi se svi mesali . Ne bih to lako podnela user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 307
10.9.2014 23:31:41   
Mala Elena
Svaka cast svima koji to mogu. Neki moraju jer nemaju gde ali ja bih kopala rukama i nogama za sebe ako to me funkcionise .Moja rodjena sestra je bila verena , cini mi se da je otisla te iste veceri da zivi sa njim i njegovim roditeljima. Otac mu je bio ok, zatvoren tip, ali zato majka alapaca o naravno noje islo . Veridba se uskoro raskinula. A voleli se do neba. Grehota ! Roditelji mm su stvarno fini, normalnih shvatanja i savremeni ali nismo nikada proveli duze od 10 dana zajedno. To mi je onako prava mera user posted image Bolje da im budem gost koji ne svraca cesto , vise ce mi ugadjati user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 308
11.9.2014 1:17:26   
srculence25
Da mogu da biram izabrala bih da zivimo sami.Mislim da zajednica nemoze da funkcionise pogotovo dve zene u jednoj kuhinji.
Zivimo sa mm babom i dedom znaci prvenstveno sukob generacije.Oni su namcori teski staromodni.
Prvih 6 meseci ziveli smo u zajednici nikako nije funkcionisalo.Nesto kasnije smo se odvojili s tim da nam je kupatilo i ulaz zajednicki.
Mi imamo svoje dve sobe od toga je jedna spavaca a druga kuhinja.I dan danas nemamo svoju privatnost ulaze kad im se cefne bilo to u pola noci ili u toku dana bez kucanja.
Kad nesto kuvam obavezno baba dodje da izvidi sta to smrdi sta mirise sta spremam pa i do toga da rovari po mom smecu da vidi sta bacam user posted image
Nekako sam se navikla da su takvi ali i dan danas baba me izludjuje.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 309
11.9.2014 8:08:18   
branki*
zivela sam u zajednici 3 godine otprilike,mozda i jace,od kako sam se udala za muza.i to ne u kuci sa dva odvojena ulaza ,nego u trosobnom stanu sa svekrom i svekrvom,posle je ostala samo svekrva.
odluka je bila takva jer je mm hteo da ustedi da kupimo svoj stan,da se ne zajmimo od banke.ja pristala.ali...tu moras puno puta da se ujedes za jezik,da ocutis,da odglumis ponesto,da zazmuris,da se pravis da ne cujes...smatram da je moj odnos sa svekrvom za hladneo bas iz razloga sto smo zivele zajedno,a pritom ni mm nije umeo da izbalansira izmedju veze sa majkom i veze sa zenom.
mislim,ne bih mogla ni sa mojima da zivim,a ne sa njegovom mamom.
e,sad mi jesmo skupili taj novac,tako da iz tog ugla se isplatilo,ali zaista smo prosli kroz neke krize u braku kroz koje mislim da ne bismo prolazili da nije bilo zajednice.

amelia,sto se tice tvog muza,mislim da njegovi u njemu jos gledaju dete i da nemaju nista licno protiv tebe,tako bi se ponasali prema bilo kojoj na tvom mestu,ali da vole malo da se petljaju u njegov zivot i da znaju sta je najbolje za njega ,zanemarujuci cinjenicu da se on ozenio i da postoji sad zena koja je glavna u njegovom zivotu.
dobro je to sto se volite,prebrodicete sve to,dok malo stanete na nogeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 310
11.9.2014 8:19:11   
jabudic
Život u zajednici definitivno ne.
Mi otkad smo se vjenčali živimo sami, svekra i svekrvu smo vidjali jednom godišnje kad odemo na slavu, moje jednako rijetko. I divno smo funkcionisali. Nije uvjek bilo lako sa poslom i dvoje male djece, godine sam provela sama sa djecom, jer je muž radio dva posla, i pravio kuću. Bukvalno je dolazio samo po dva sata da odspava, i nastavljao dalje.
U februaru nam je svekrva došla prvi put na malo duže, jer nije u dobrim odnosima sa mužem, tj. ostavila ga je. Bila je dvadesetak dana, pa otišla kod drugog sina. Pa je opet došla u aprilu, i ostala puna tri mjeseca. Ona je inače divna žena, koja se ni u šta ne mješa, mislim izmedju mm i mene, odlična je sa djecom, radi i više nego što bih ja željela, jer sam ja, jelte, sve navikla već sama godinama... Medjutim, ta tri mjeseca su mi pomogla da samo učvrestim svoje mišljenje da ne treba živjeti u zajednici, jer iako divna, ima tu puno mana. Gubiš svoj mir, svoju slobodu da radiš u svojoj kući ono što želiš, mnogo kompromisa treba da se napravi, i jednostavno bi me nerviralo kad dodjem s posla, i vidim je tu. Ništa mi žena nije radila, ali mislim da je malo probila sve termine, i nije mi prijalo. Sada smo, hvala Bogu, opet sami u svojoj kući, nadam se da će potrajati, pošto će ona sigurno opet doći, jer joj je status i dalje neriješen, tj. i ne trudi se da uradi nešto po tom pitanju.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 311
11.9.2014 12:35:24   
amelia

IZVORNA PORUKA: branki RR

zivela sam u zajednici 3 godine otprilike,mozda i jace,od kako sam se udala za muza.i to ne u kuci sa dva odvojena ulaza ,nego u trosobnom stanu sa svekrom i svekrvom,

amelia,sto se tice tvog muza,mislim da njegovi u njemu jos gledaju dete i da nemaju nista licno protiv tebe,tako bi se ponasali prema bilo kojoj na tvom mestu,ali da vole malo da se petljaju u njegov zivot i da znaju sta je najbolje za njega ,zanemarujuci cinjenicu da se on ozenio i da postoji sad zena koja je glavna u njegovom zivotu.
dobro je to sto se volite,prebrodicete sve to,dok malo stanete na nogeuser posted image

Branki mi isto zivimo u trosobnom stanu zamisli 6 osoba..ja i mm smo imali spavacu drugo sobu dele zaova i dever oni su mladi jos uvek a u dnevnoj spavaju svekar i svekrva jeste da nismo u svojoj kuci u inostranstvo smo me mozes imati soba koliko zelis ali trebalo bar neko da radi da mozemo ja i mm da idemo u svoj stan jer ionako ovaj stan nije za vise od 4 osoba ..ne bi se nista menjalo ostala bi sam ovde ko zna koliko vremena dok ostarim sreca pa je mm otisao u svajcarsku i racuna da mene uzme tamo da idem kod njegauser posted image i sto rece ti uvek moras da precutis da glumis dase pravis kako je sve ok a ovamo ceznem da imam svoj zivot u ruke i da sama za sebe sve odlucim ovako ja moram da cekam sta ce svekar. Svekrva da kupe da spremaju po ceo dan se nerviram da bude sve sredzeno cisto da ne kazu kako snajku boli dupe za sve a da sam sama u svojoj kuci radila bih sto mije volja i da napomenem da nemam pomoc u kuci ni od zaove ni od svekrve..svekrva samo skuva jelo a nekad i ne skuva moram ja ali hajde ne bi mi smetalo ni too neka ne rade nista ali nek me mene ostave na miru da cistim i odrzavam kucu kako ja hocu kad pocnem da cistim nesto hajde ostavi to pokvasices unistices ga a boze on ono sve puno prasina j njima to nesmeta e toje sto me ponajvise zivcira sto nista ne mogu da uradim kako ja hocu

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 312
11.9.2014 12:45:45   
amelia
Zaboravila sam i ovo da napisem da najvise se iznerviram i uhvati me panika kad se setim da nemamo ni euro jedan na stranu izdrzava celu porodicu i jos smo u dugovima 6000 eura i sve ce to da vraca mm da napomenem dasmo do sada vratili dug od 10.000 eura uzeli su jos kad su pravili kucu i nesto za nasu svadbu hajde nek ide dodzavola sve vraticemo jos tih 6000 eura ali bar da vise pocnemo za sebe nesto da prikupimo zelimo bebu zelimo svoj zivot kada cemo za sebe misliti?user posted image . Sada samo se molim Bogu da kada se bude zenio dever da ne moramo mi sa nasim novcem da mu napravimo svadbu to bi biloo krajnost nek ide nek radi i on i tatica pa nek mu prave svadbu i sve ostalo... svekar je mlad 45 godina hejjj jos koliko ima do penzije nek ustane nek ide da radi ima jos i maloljetna deca

Ayan <3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 313
12.9.2014 0:13:04   
Bibilib
VERUJEM TI,tesko je kad se covek zaduzi a treba da izdrzava porodicu pa mora i na dugove da misli... Imam taj problem

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 314
12.9.2014 0:16:09   
Bibilib
I u pravu si moze i svekar da ide da radi i zaradjuje,bilo bi jako glupo da vi deveru pravite svadbu... Mozda gresim ali i on moze da radi sigurno ako je spreman da se zeni...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 315
12.9.2014 0:30:15   
amelia
Bibilib u pravu si mogu da rade i svekar i dever oni se vade na to o pa nema posla nema posla ..pa mora dase trazi niko nece date vuce sa stolice,moraju da traze posao.. nek idu u njemacku u francusku ima puno nasih ljudi koji su bili ovde ostali bez posla pa otisli u drugu drzavu trazili i nasli posao... dever kaze nece dase zeni jos mlad je i nema para i tako treba nek zaradi pa nek se zeni mi ne mozemo u svemu da postignemo mm ih izdrzava imamo jos da vratimo dug kao sto sam rekla srecom pa nije hitno ne gnjave nas kad budemo sakupili vraticemo osim toga imamo i puno drugih obaveza mm trebe da uzme stan sada a to kosta 3-4 hiljade mu trebaju minimalno da se useli u stan pa plus ako je prazan koliko ce nam trebati da kupimo makar osnovne stvariuser posted image

Ayan <3

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 316
12.9.2014 0:56:19   
srculence25
Amelia draga potpuno te razumem imala sam slicnu situaciju,znam nerivras se sekiras se ali ljudi su takvi nemaju obraza da cekaju na drugog.
Taj stav treba da preuzme tvoj muz i lepo da poprica sa njima otvoreno u smislu ljudi ozenio sam se hocu da se osamostalim.
Verujem da nije to spominjano pa misle da moze da se tolerise.Mislim realno ljudima kome treba posao idu traze,grebu,mole,dosadjuju a i to sto kazes neka ide malo u inostranstvo
lakse ce tamo naci ali neka se snalaze malo.
Danas,sutra imacete bebicu pa najbolje da i tad racunaju na tm sa finansiranjem.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 317
12.9.2014 9:42:05   
branki*
cekaj,amelia,samo tvoj muz radi,a svi zivite u zajednici?!neverovatno!nije ni cudo sto si nezadovoljna...pa,svekar nije star,u super je godinama,sta mu fali da radi.ili dever..mislim ,to je njihova stvar,ali vidis da sve onda ide preko grbace tvog muza i tebe.a,vi treba da se kucite i osamostaljujete i cuvate pare,a ne on da sve finansira,a ovi drugi cekaju na gotovo.
daj boze da sto pre nadje neki siguran posao tamo u swiss,pa da begas i ti odatle kod njega,da vodite svoj zivot i svoju kucu,

branki

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 318
12.9.2014 9:48:20   
Olga75
ma gde je svekar star , cuj ljudi u 45 toj malu decu imaju
sad sam malo , ono : imaju troje dece i najstariji sin ih sve izdrzava a jos i nije sa njima je snaja user posted image
ja ne znam sta da savetujem a nicemu se vise ne cudim
mislim da treba sa muzem da razgovaras i da kazes kako se osecas , sta mislis i sta planiras . Mozda da i ti nadjes posao i lepo odes sa njim a oni - pa kako im je tako im je
nisu mali , nisu bolesni nek se snadju

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 319
12.9.2014 10:10:49   
mihi
U pravu si Olga ni minuta ne bih ostala bez muža u toj situaciji, još ako sam razumela tvoji roditelji su u Švajcarskoj. Pakuj se sledeći put kad dodje i pravac Švica sa tvojim mužem, a oni će morati nešto da počnu da rade da ne bi umrli od gladi, pa šta rade svo 4 po ceo dan? Šta ti čuvađ strah njima. Amelia ti tu ne treba da budeš uopšte nego pored svog muža i kraj.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 320
12.9.2014 10:13:48   
jabudic
Svaka tebi čast kako si normalna.
Ja bih se spakaovala kod muža, i zajedno gladni, bolje nego živjeti tako.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 321
12.9.2014 15:44:18   
amelia
Ehhhh drage moje sta da vam kazem evo ovako stoje stvari bili su danas dever i svekar u comune opstini da trazi dever posao jer evo godina dve je bio prijavljen na birou nisu mu nasli posao jer nije zavrsio nikakvu skolu..dobro je da sam progovorila barem nesto paceli su da razmisljaju i da traze ,i desilo se to da su im rekli da ce ga primiti ali pola radnog vremena ne mogu puno radno vreme jer ne treba im i zamislite plata 500 eura a toliko nas mesecno kosta stan a ostalo vodu,struju smece gas hrana pice gorivo usiguranja to ce naravno jos uvek placati mm. E sada drage moje ne mogu reci da oni ne zele da rade i da hocu na grbaci mm da zive voleli bi oni da imaju posla da rade i sve to ali Boze moj uopste nisu vesti spremni da idu da traze da pitaju da rizikuju pa morass halllo !!! Ovde si u todzoj zemlji italijanca za tebe ne zanima oni brinu o svojima ti moras sam da se snalazis ko ce dase bakce stobom!!! Znaju oni too znaju sve nekada im je i krivo kad uzimaju pare jer znaju mm i ja nismo kupili nista za sebe nismo nigde otisli cak ni na medeni mesec zamislite i krivo im kad uvek spomenem to a ja im namerno uvek spominjem jer meni je duplo vise krivouser posted image . Mm je rizik napravio nakon 20 godina provedeno ovde u italiju njemu je bilo isto kao rodni kraj kada je dosao bio je mali 5-6 godina i otisao je morao je da trazi posao nije mu nimalo lako ne zna jezik sto je najglavnije nema stan svoj,stanuje sa ko zna koliko cimera u jednom stanu...dobio je vizu B sto je jako vazno i vazi mu 5 godina nakon toga dobice C ima posao osiguran jeste ali nema uvek posla znas ono cas ima cas nema balkanska poslauser posted image . Hmmmm ja ne bih sedela ovamo ni minut vise ali ruke su mi vezane nemam papire boravisnu dozvulu predala sam ih pre mesec dana i jos uvek nisu gotovi rekli su za nedelju dve bice valjda gotovi e i kada budu gotovi ja necu otici dok ne nadze on neki stancic nadam se da ce uskoro naci da cu otici kod njega i da ce se ova nocna mora vec jednom zavrsiti i naravno da pocnu da rade svekar i dever i da nas ostave na miru da radimo sta hocemo molim te Boze...

Ayan <3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 322
12.9.2014 15:58:54   
doktorkakristal
AMELIJA bas teska situacija,sto rece OLGA nista me vise ne cudi user posted image
zajednica-NE nikako

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 323
12.9.2014 16:05:03   
Sanjalica1980
Draga Amelija, stvarno je dobro sto si i normalna nakon takvog zivota.
Tm bi trebao sa njima da poprica o svemu.
Ipak vas dvoje trebate da stvarate zajednicki zivot. Ponekad nije dovoljno da se prica vec da se uradi i nesto rigoroznije kako bi se svo 4 mrdnuli.
Mozda je ruzno reci ali malo im i uskratiti svo to placanje racuna. Svi su u odlicnim godinama i mogu bez problema da rade bilo sto.
Sigurno na nekoj gradjevini moze nesto da se nadje.
Ja mislim da uvek ima posla samo treba raditi. Neki ljudi imaju problem jer nece bilo sta raditi kao ispod casti je.
Ja sam sa visom skolom i sa iskustvom u knjigovodstvu morala par godina raditi kao aranzer. Slagala robu,bila prlljava ali sam imala svoj dinar.
Sada imam lep posao i dobru platu.

Ja ti zelim da se sve to sredi i da budes sretna sa svojim muzicem user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 324
3.10.2014 15:55:07   
srculence25
Besna sam kao ris.Naime treca svekrva/baba sa kojom zivimo/smo na ratnoj nozi.
Znaci nikako ugoditi.Mi smo odvojeni od njih mislim imam svoju kuhinju ona svoju.
Neki put osetim da to nije to mislim neosecam se tako odvojeno jer pokusava sve da kontrolise i da vodi nas zivot.
Ona je u fazonu jako stedljiva i stalno kuka kako nema da jede kako joj se jede nesto slatko kad kazem pa neka kupi a sta mislim onda ce potrositi pare.Cuva neznam ni za cega.
Vecito stede po cenu ida gladuju ali stalno ceka da dobije nesto.Kad god kupim nesto slatko ocekuje da delim sa njom i dedom.Ako skuvam puding ili griz ocekuje da ce dobiti a nece da potrosi da bi ona nesto napravila.
Grubo receno muka mi je vise od nje i to ocekivanje da ja stalno nesto nosim i delim a ona nista.U poslednje vreme kad kupim nesto pojedemo osladimo se moram da sakrijem odpatke da nebi cunjala po kanti za smece i vdela.
Danas se zalila komsinici kako ona nevidi da mi ista pojedemo a novce kao mm platu potrosimo.Kad nisam tu obavezno zaviruje u frizider i rovari po kuhinju sto naravno primetim kad dodjem user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here