|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat]
1.10.2014 22:40:03   
bubulence
desni guz me boli danima user posted image , kao da je utrnuo ali nije... nemam pojma. za pupak isto ne znam zasto bi me boleo zbog operacije obzirom da ni tada nisam oset_ila ranicu. onu drugu ispod grudi jesam ali ovo u pupku ne. a boli me tacno tu gde je oziljak ...
a pa to bas jeste daleko... 300km...
srculence uspela sam da glasam i za tebe user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 76
1.10.2014 22:40:57   
Štetica
Bubi moguce je,i mene ponekad zaboli uzas,a mogu da zamislim kako je tebi sto imas ranu tu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 77
1.10.2014 22:41:08   
lesica
Ahoooj i ovde.... mada meni još uvek ne dopire do vijuga da pripadam ovde user posted image Mislim da ću vam se pridružiti od srede češće kada se vretimo u Bg i odradim skrining prvog trimestra.

Dobre ste sve? ( zanemariću ove neke dosadne propretne tegobe)

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 78
1.10.2014 22:43:02   
branki*
ne znam do cega bi moglo bitiuser posted image valjda ce proci ubrzo...
pa,jeste,daleko je.ma,uzecemo sta bude dostupno i kraj.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 79
1.10.2014 22:45:49   
17 joka
Les, uskoro ces biti svesna, puno teuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 80
1.10.2014 22:52:38   
wivern
Bubi mene je jedno vreme boleo pupak, ja sam to povezivala sa rastom stomaka. I to me je bas lepo boluckao, posteno.
Neka, neka..nas Lesica izbegava..doci ce u ovu temu kad Von i ja odemo...cccc

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 81
1.10.2014 22:55:15   
bubulence

IZVORNA PORUKA: wivern

Bubi mene je jedno vreme boleo pupak, ja sam to povezivala sa rastom stomaka. I to me je bas lepo boluckao, posteno.

pokusavam da zamilim ako je kad te nesto lepo boli user posted image .
nadam se da ce i kod mene proci uskoro, jako me iritira

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 82
1.10.2014 22:58:30   
vonavoj
Jedva sam vas iscitala..preko moba! Pisala sam u temi sta smo dobile danas,novi mob..sutra moram da skratim karticu i da proucim kako radi!
Bubi pisala sam ti u temi za nagradu,ako hoces zamenu.

Direktna veza do poruke: 83
1.10.2014 22:58:37   
wivern
Bubi to ja da mi bude lakse...ja inace svoj pupak ne mogu ni da pipnem, mene to odmah boli. Ali ovo me je bas bolelo i to mislim da je period kad je poceo i da izlazi napolje...sad slagacu te, ali nije bol kao cepanje koze nego bas tupi bol iznutra.
Ala ga opisa ni meni vise nista nije jasno.user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 84
1.10.2014 23:04:03   
bubulence
wiv tao nekako i ja oset_im. valjda ce da prodje... a meni u prvoj trudnoci nije "ispao" pupak...
Von, Ema se odusevila kada je videla wow na slici, sacekacu jos ujutro da vidim da li ce biti jednako odusevljena

< Poruku je uredio bubulence -- 1.10.2014 23:11:37 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 85
1.10.2014 23:10:49   
Ana13
i mene povremeno boli oko pupka.Vise me pece koza nego sto boli.Verovatno od rastezanja.A pupak mi jos nije iskocio. A sto te boli guz,Bubi? Da te nije muzic sibnuo peskiricem? To ume da bolucka user posted image

Direktna veza do poruke: 86
1.10.2014 23:13:22   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Ana13
A sto te boli guz,Bubi? Da te nije muzic sibnuo peskiricem? To ume da bolucka user posted image

user posted image user posted image , hoces da se upiskim!!??
ma ne, nego to tako hoce kada se prikljesti neki zivac, ili nemam ni ja pojam sta je. uglavnom, mm je jako nezan u poslednje vreme user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 87
1.10.2014 23:41:17   
vonavoj
Bubulence,svidece joj se!
Anci,ala si pervezna..hihi!

Direktna veza do poruke: 88
1.10.2014 23:45:58   
bubulence
cekaj, cekaj, kako Ana zna kako izgleda kada te muz lupka peskiricem po guzi!!?????

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 89
2.10.2014 1:08:06   
srculence25
user posted image da da kako zna?user posted image
Nema Serpi kako je muz primio vest user posted image
Bubi i mene neki put zaboli pupak a ja se tesim da se siri stomak pa zato imam osecaj
da ce ispasti napolje mislim da ce se izvrnuti.A i desni guz me zaboli kad duze stojim ili se saginjem cesto

Direktna veza do poruke: 90
2.10.2014 6:49:24   
serpica
Dobro jutro drugarice user posted image
srculence,pisala ja juce u kafani,user posted image rekla sam mu preko telefona ali bas kad sam htela da mu kazem glavno,on rece :"Znao sam" user posted image
cekam ga da danas dodje pa da vidim pravu reakciju.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 91
2.10.2014 8:58:38   
Trcosava
Jutar! Ja kod lekara, čekam i čekam i koooo zna koliko ću čekati
Dodatno radim i ogtt danas... Vidim da neću stići na voz u 11:15

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 92
2.10.2014 9:06:10   
vonavoj
jutro!
Trco i mene ceka dr,za ctg,a nije ti bilo najavljeno da radi ogtt? Nisi nista jela?joooooj!
Odvela sam T u vrtic,pijem kafu,bole me prepone,treba kolima da idem kod dr,ala ce to biti lud provod..pa u telenor da skratim karticu za novi mob..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 93
2.10.2014 9:51:59   
lelaigor
Jutro. Ja sam juče išla kod zubara. I zubar i ja smo oduševljeni mojim oralnim stanjem. user posted image To jezubra za trudnice i zadnji put sam išla kod njega pre 4-5 godina. I sve su mi njegove plombe ostale, i imam jedan početni karijes na osmici koji mogu da rešim i posle porođaja. U aprilu sam jedino operisala cistu na jednom zubu, ali to je bilo duboko. I eto tako. Jedna muka manje. Bila sam i kod mog dr da uzmem moje recepte i odvela sam D kod nejne dr da je posluša, pošto nešto kašlje i da uzmem njene recepte, i zakazala joj kod zubara...a pošto su nam svi ti lekari u Futogu i termini su bili neki pre a neki posle podne, ostatak dana smo proveli kod svekijevaca. I nije bilo tako jako loše. Svekar je radio a sveki je bila dobra. user posted image Danas nastavljam svoj posao. I tako...ovih dana sam baš radila non-stop, pa nisam imal avremena ni da vas posetim. A nisam znala ni da se nagradna igra završila. Hvala Bogu više. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 94
2.10.2014 10:05:18   
Trcosava
Von znala sam, najavljeno mi prošli pregled. Uspela sam sve nekako do sad da završim, jos desetak min da pričekam da mi uzmu krv i begam kući. Urin mi je loš (a ja inače jaaaaako malo tečnosti pijem) pa htela da me ostavi da dam još i za urinokulturu, samo sam iskukala da me pušta jer neću stići na voz
IZVORNA PORUKA: vonavoj

jutro!
Trco i mene ceka dr,za ctg,a nije ti bilo najavljeno da radi ogtt? Nisi nista jela?joooooj!
Odvela sam T u vrtic,pijem kafu,bole me prepone,treba kolima da idem kod dr,ala ce to biti lud provod..pa u telenor da skratim karticu za novi mob..

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 95
2.10.2014 10:07:47   
Ana13
Dobro jutro user posted image Isla sam jutros do dr da mi otvori porodiljsko. Bas je lepo vreme,pravo prolece. Vratim se kuci i zaletim se da skuvam kafu,kad ono nema struje.Skoro je dosla. Moram kasnije do banke,do Akse i do pijace za papriku.Nadam se da ce vreme ostati isto user posted image

IZVORNA PORUKA: bubulence

cekaj, cekaj, kako Ana zna kako izgleda kada te muz lupka peskiricem po guzi!!?????

Cula sam.Prica se po gradu user posted image
user posted image
Von,samo skitas.Ti ces,zeno,na sred ulice da se porodis user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 96
2.10.2014 10:14:22   
bubulence
da da, kao cula user posted image .
kod nas pada kisa celu noc i jutro, vreme bzvz za setnju ali za spavanje dusu dalo...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 97
2.10.2014 10:24:22   
Sanjalica1980
Dobro jutro i od mene. Jedva ustadoh. Sada moram da se pakujem pa u dz da promenim sve one doznake i da uzmem novi uput za komisiju.
Osecam da cu se danas svadjati user posted image

Direktna veza do poruke: 98
2.10.2014 10:25:36   
glukica
Zdravo zenice,nadam se da me niste zaboravile user posted image ja sam bila u bg-u mesec dana,imala ispite i malo uzivala..pratila sam vas preko mob,kad ugrabim vreme,ali nisam stizala da pisem..Stigla sam preksinoc,a juce imala pregled kod dr.sve je hvala Bogu u redu,gledala je bebine organe na uz,meni vaginalani pregled,brisevi,papu..i ja ne znam sta sve.. a i prosli put na pregledu isto mi je vadila bris..joj sto mi to tesko pada..i ja je pitam jel to svaki put ce da mi radi,ona kaze da..mora da vidi zbog infekcija itd.. user posted image uglavnom sve je super i to je jedna devojcicauser posted image zvace se Nadja ..

Direktna veza do poruke: 99
2.10.2014 10:41:38   
daca77
Dobar dan!!!user posted image
ANa13, kod mene je vec 2x nestajalo struje, od jutros...ne mogu zbog mm, inace bih pozvala EPS, pa bi videli s kim imaju posla...
Pojavio se izgleda prvi simptom-tegoba trudnoce-probudila sam se sa bolnim zglobcicima na prstima.user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here