Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 13:08:30
|
|
|
|
branki*
|
samo da vam mahnem nikakva sam sva nesto..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 13:11:42
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,dosta je samo da mi posluzi jos ovog puta! kod nas je palilo samo uzicko kolo,mm igra sa njom u narucju..a inace ne zna da igra..znaci show~
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 13:14:28
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,sto si nam nikakva ovih dana..nismo navikli na tebe takvu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 13:15:06
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj wiv,dosta je samo da mi posluzi jos ovog puta! kod nas je palilo samo uzicko kolo,mm igra sa njom u narucju..a inace ne zna da igra..znaci show~ ovo je sigurno bilo bolno za gledati Odo' malo da sredim kuću i da napravi lenju pitu!!! Jede mi se već poodavno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 13:23:52
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj branki,sto si nam nikakva ovih dana..nismo navikli na tebe takvu! von,jos od juce sam se smorila,bili po zajecaru,opet nismo nista resili oko stola i stolica,produzila na rodjendan,tamo sam se malo skenjala zbog boze.obicno uspevam da se nosim sa svim tim,ali nesto mi se skupilo.danas rani,vodila ga u vrtic,pa u dz da dam krv i mokracu,reko ajde tamo cu da piskim jer nisam imala bocicu kod kuce..tamo,pola vca zakljucano,a u pola nema svetla.ja naravno promasim bocicu,ne uspem da dam,iznerviram se,zafrljacim je preko pola vc-a .otuda odem kod direktorice obdanista da vidim sta je sa tim defektologom jer vec mesec dana nista.opstina jos nije dala saglasnost.pa,mamicu vam vasu opstinarsku,daju se pare iz budzeta za kojekakve gluposti i hokstaplere,a ne mogu da izdvoje da plate 1 defektologa a,pri tom je rodjena sestra mm nacelnik finansija i da ne moze da sredi da se to zavrsi sto pre,mislim,sta da kazem.. onda pravo na komisiju po upute za bolovanje i za bozu jer u ponedeljak idemo u bgd opet na dve nedelje,a to me cini podsvesno jos nervoznijom..i tako,sve se nekad skupi...
< Poruku je uredio branki RR -- 2.10.2014 13:25:38 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 13:38:23
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 IZVORNA PORUKA: anita Meni je u pocetku sve islo nekako sporo. A sada kako se prilizava cini mi se da vreme ide sve brze. I ja sam usla u 5 i ne mogu da verujem. Ja sam sada odjenom dobila nagon za povracanjem .Odem do kuptaila i nista. Bas sam bljak. Anita ako nisi imala tegobice u prvom tromesecju mogu ce da ce ih biti u drugom. Bar je meni tako u drugom sve pocelo sto nije bilo iz pocetka Srculence nisam povracala u prvom tromesecju. Imala sam mucnine ali ne bas puno. Iskreno sada sam se prepala jer je nagon bio odjednom. IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Ja se vratila iz dz. Poludela sam. Nista nisam uradila. Ne zna se ko ovde koga zaje Sanjalice sta su ti rekli? Molim te bez nerviranja, devojke ces da prepadnes. Von brojis sitnoooo.
< Poruku je uredio anita -- 2.10.2014 13:39:21 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 13:54:12
|
|
|
|
17 joka
|
Glukice devojcica i još Nađa, savrseno to je i moj san Branki bitno je da je kod DR. sve ok, Von,Wiv, ako se vama zuri bebama i ne bas
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:03:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Branki, kad se skupi onda se baš skupi Drži se. Biće bolje. (ako te nervira ovo, reci )
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:09:13
|
|
|
|
branki*
|
joko,trco,ljubim vas ja trco,sve ok,samo me ti grli i deli te savete i reci utehe ,evo nasmejala si me,ipak deluje
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:10:54
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Anita, smirila sam se. Nece oni meni nervirati moje devojcice. Pisala sam u temi za trudnicko da me ne opominju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:33:02
|
|
|
|
bubulence
|
branki , proci ce....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:45:20
|
|
|
|
branki*
|
bubi,jeste,sve prodje i opet ides dalje..bice sve dobro.. sad sam jela..sutra planiram da odradim uz pred bgd,da budem mirna,a i vreme je,proslo je skoro mesec i po od poslednjeg..valjda ce biti dr tu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:46:00
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Anita, smirila sam se. Nece oni meni nervirati moje devojcice. Pisala sam u temi za trudnicko da me ne opominju Sanjalice
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:49:48
|
|
|
|
bubulence
|
posle kise dodje sunce... mora... ljubim te jako. joj i ja jedva cekam sledeci uz . verovatno sledece nedelje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:52:00
|
|
|
|
serpica
|
Evo i ja da vam samo mahnem... branki polako,znam da ludis,ali procice,javi kako je bilo na uz. Ja cu tek u ponedeljak da zovem da zakazem,verovatno krajem sledece nedelje,a mozda je i to rano,videcu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:53:42
|
|
|
|
eca89
|
Branki RR, drži se, bice bolje , ti nas sve uvijek hrabris, pa da i mi malo tebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:55:15
|
|
|
|
vonavoj
|
branki, ispisala sam post koji je nestao.. lezim,ne mogu da mrdam vise!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 14:56:11
|
|
|
|
branki*
|
javljam,naravno.serpi,bubi,grlim vas puno mozda i nije rano,ja sad ne mogu da se setim kad sam isla prvi put na uz,mislim da sam pisala u temi...sad cu da ga pitam i za pol,ako hoce da kaze..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 15:00:22
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,da navijamo za curicu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 15:04:38
|
|
|
|
serpica
|
Ja sam sa Tomom isla prvi put sa 4+5 i video gest.mesak sledeci put sa 7+0 i culi smo srce sledece nedelje bi trebalo da bude 6+ neki dan pa mozda i odem.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 15:11:56
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR javljam,naravno.serpi,bubi,grlim vas puno mozda i nije rano,ja sad ne mogu da se setim kad sam isla prvi put na uz,mislim da sam pisala u temi...sad cu da ga pitam i za pol,ako hoce da kaze.. šra bre ako hoće da kaže??? koje je on mudo da odlučuje da li ti želiš da znaš pol ili ne??? Pripreti mu da ću da mu dođem i ureknem ga
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 15:13:28
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: branki RR javljam,naravno.serpi,bubi,grlim vas puno mozda i nije rano,ja sad ne mogu da se setim kad sam isla prvi put na uz,mislim da sam pisala u temi...sad cu da ga pitam i za pol,ako hoce da kaze.. šra bre ako hoće da kaže??? koje je on mudo da odlučuje da li ti želiš da znaš pol ili ne??? Pripreti mu da ću da mu dođem i ureknem ga Samo oštro, Trco !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 15:17:13
|
|
|
|
branki*
|
von,naravno da navijate,nego sta ima da mu kazem ovako-slusaj ti,govori sta vidis ili ce trcosava da ti dodje!ako ne kazes,briga me,ima da pitam klaritu
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 15:28:47
|
|
|
|
bubulence
|
branki i za sexanje da pitas!!! obavezno! serpi ja sam sada isla prvi put mislim sa 6+0 i nije se culi srculence, drugi put 7+2 pa se culo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 2.10.2014 15:31:16
|
|
|
|
lelaigor
|
Branki, Sanjalice, ne se jedite! Joj, žene, što je mene uhvatilo da jedem, ja bih mogla vola da pojedem! Izludeeću, tako sam se lepo vladala prvih 6 meseci i sad ću sve da upropastim! Ja u utorak (ako sam dobro zapamtila) idem kod dr, pa ću da vidim bejbi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?