Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:17:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Hvala vam drage moje. Bas sam srecna. Ipo bice on dobar,videces
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:18:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo i mene,crkla sam! DOk sve teme iscitam,a nisam jos ni rucala! Prvo serpice,dobro nam dosla!! Sanjalice,divno za curice! Prijavite se trudnice,bas su lepe nagrade..inace lajkovala sam vam komentare! I hvala i ovde za sisodrzac
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:18:23
|
|
|
|
bubulence
|
srculence ja ne mogu da glasam kod tebe, ne stji ono like kao kod anite . serpi tm jos uvek ne zna???
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:19:13
|
|
|
|
Kata90
|
Trcosava.....mislim na to da mu osetim rukice i glavu sve razumes? a ne samo kako se suta
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:20:01
|
|
|
|
serpica
|
Von sacekala si me Bubi ne zna jos nije dosao s posla,cekam ga. javljam kako je proslo.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:24:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Serpi, ja od uzbudjenja ti nisam pozelela dobrodoslicu Dobro dosla
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:24:53
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: bubulence srculence ja ne mogu da glasam kod tebe, ne stji ono like kao kod anite . serpi tm jos uvek ne zna??? Bubi hvala na pokusaju pa neznam mozda nije ucitalo kako valja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:26:38
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Serpi, ja od uzbudjenja ti nisam pozelela dobrodoslicu Dobro dosla Hvala draga lepo je biti ponovo u ovoj temi
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:29:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Oooo trust me kad ti kažem da je sjajno dok se ne obrće samo šutira kad krene da se rasteže i okreće lele boškeeeee eno Wiki krenula sa mlaćenjem, a ni ja nisam daleko. Ovaj moj kad se okrene/pretegne (šta god radi) je katastrofa. I nikako da provalim jel mu guzica ili glava. Ako je guzica da lupkm, ako je glava, ne bi Ok, sad vidimda si 29 nedelja, onda definitivno ne znam na koje okretanje misliš IZVORNA PORUKA: Kata90 Trcosava.....mislim na to da mu oset_im rukice i glavu sve razumes? a ne samo kako se suta Glasala za obe u paketiću za trudnjaču
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 1.10.2014 15:31:09 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:37:07
|
|
|
|
Kata90
|
Aha,sad te razumem....hvala
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:45:47
|
|
|
|
Ana13
|
Ipo,cekamo vesti Srculence,lepe vesti.Bravo za bebice Serpice,odmah da nam javis kako je tm reagovao,posto covek nije ni znao da pravi bebu Meni je dr rekla u 30oj nedelji da se beba okrenula glavicom dole,u porodjajni polozaj i da se vise nece okretati osim oko svoje ose.A to cesto radi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 15:48:12
|
|
|
|
vonavoj
|
ana13,i moja se okrece oko svoje ose..cesto..mada mislim sad sve manje..samo osetim da joj se noge zaglave! i ja sam glasala za obe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 16:03:47
|
|
|
|
vonavoj
|
inace sam u bolnici srela ginekologa koji me je porodjao sa T,ladno me prepoznao i javio mi se..i gledao me cudno,valjda veli evo je opet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 16:07:41
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Trcosava.....mislim na to da mu osetim rukice i glavu sve razumes? a ne samo kako se suta A kako mu to osetis, ne razumem ni ja. Ja mogu da nagadjam gde su mu noge i dupence. Glavu i ne nagadjam jer je i pre 30-e nedelje okrenut na dole.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 18:25:42
|
|
|
|
anita
|
Drugarice kako ste, sta radite? Ja malo sredjivala stan a sad malo odmaram.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 18:50:56
|
|
|
|
Kata90
|
Cao Anita ja cekam mm da dodje kuci....pa da veceramo zajedno
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 19:15:06
|
|
|
|
soni
|
dobro vece... danas nisam stala..kucu generalni, rucak..sacekala moje pa sa lunom vrsljala i sedoh dok ona gleda crtace malo... razmisljam o veceri...hmm...vecerti ili ne pitanje je sad
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 20:04:27
|
|
|
|
Ana13
|
Ja sam vecerala,iako nisam bila gladna. MM seo da jede,pa ja malo da mu pravim drustvo.Onda je on ustao,a ja jos 5-6 min ruckala Sta bi bilo da sam bila gladna Ova moja malecka polude danas.Ubi me nacisto.ne gleda gde udara,ljubi je majka Devojke,cestitam vam na nagradama.Svasta ste izdobijale danas Zvali me iz Akse,stigao je krevetac.Sutra idemo da ga preuzmemo.Jao bas sam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 20:56:49
|
|
|
|
Štetica
|
Sanjalice divno za devojke ,bas lepo napreduju. Vidim da ce biti dobar izbor za snajku,posto ste u vecini sa devojcicama. Svecano se zaklinjem da cu biti cool sveki,i necu je maltretirati,i necemo ziveti pod istim krovom:-P Ja jedva cekam sledeci UZ,da vidim koliko je gospodin porastao,a bice to duuuugggiiih 15dana. Nadala sam se da ce mi juce reci,al propade mi taj plan.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 21:02:12
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene mrtvosane...slogirana sam sva..nista opet nismo uradili,jbt ko da kupujem kucu,smucio mi se vise i sto i stolice,ne mogu ni da gledam vise,uzecemo sta bilo,ludim definitivno.posle na neki rodjendan isli i tamo opet crkla.sad sam zalegla da vidim sta ima..bas sam se umorila i smorila.bem ti ovo kucenje sanjalice,super za bebice!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 21:09:08
|
|
|
|
Štetica
|
Branki ako je tm "tezak" za kupovinu kao i mm onda te potpuno razumem. A da nadjes na netu nesto sto ti se svidja i sto ti se uklapa pa posle samo odes i vidis u radnji? Meni je tako puno jednostavnije nego da idem od radnje do radnje. Sta li nam je sa Serpicom,nema je da nas obavesti kako je muz preziveo radosnu vest. A i Ipokrisa zabusava sa izvestajem sa EUZ.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 21:24:00
|
|
|
|
branki*
|
steti,nema nista od toga...gledali smo npr neki sto ,firma beogradska,oni traze za prevoz 12000,to mi se ne isplati.tako da smo osudjeni na 3 okolne prodavnice.nije toliko tezak,koliko mi ne mozemo da se uklopimo oko svega.uvek nesto fali ili ne odgovara..mene mnogo poceo da smara taj sto i stolice.vec sam pisala u temi uredjenje kuhinje ili tako nesto..kad se sastanu 2 neodlucna,to je uzas..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 21:55:34
|
|
|
|
lelaigor
|
Žene, samo da vam se javim da sam živa, ne stižem da pišem. Ne mogu ni da iščitavam sad sve...čitam i javim se čim budem imala vremena, kad pozavršavam sve. Ljubim vas! I serpi, dobrodošla!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 22:33:42
|
|
|
|
bubulence
|
vece okruglice . branki kakvih 12000 za prevoz??? pa koliko je to udaljeno? zene, boli me pupak jako ali jako. da li to moze bit od operacije koju sam imala u januaru pa mi je i pupak "secen"? a i guz me jos uvek boli...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] 1.10.2014 22:37:13
|
|
|
|
branki*
|
bubi,ima oko 3oo km otprilike. a,sto bi te sad boleo pupak od operacije u januaru je l ima obicaj da te boli?a,sto te boli guz
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?