Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:40:46
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka mi gledamo košarku,a i meni duša spava Iskoristi veče ,obuci nešto sexi i lagano po kući Dobro veče vjesti dana Kako ste žene ,šta ima šta nema Ovih dana sam slabo sa vama ,okupirala me djeca ,kuća,čoek pokušava ali ne uspjeva od djece i tako. Evo nešto prezalogajite,neznam šta se dešava niko niš ne pije
< Poruku je uredio big mum -- 1.10.2014 21:47:12 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:19:11
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SERPI kakav je bio komentar
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:21:03
|
|
|
|
17 joka
|
BM, dobra ideja ali za dva tri dana kad ode Šerpi ja nista nemogu da vidim ako ko vidi link, nek ga uredi da vidimo i mi
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.10.2014 22:28:25 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:25:18
|
|
|
|
Ana13
|
Hahahah,dobar je. A jel si rekla deci?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:26:15
|
|
|
|
bubulence
|
ni ja nista ne vidim . BM e taman jedan takav bi mi legao kao budali samar
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:28:33
|
|
|
|
serpica
|
mm nije tu,rekla sam mu telefonom i jos nisam stigla da mu kazem sve odmah je reko : "znao sam" videcu sutra pravu reakciju. Anci deci nisam rekla,jos je rano da sacekam uz pa cu onda da im kazem.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:31:05
|
|
|
|
Klarita
|
Serpi, kukuuuuuuuuu, sta kaze, sta kaze BM, 'bem mu misa, istrosiha se s ovim smajlicima sve...ne mog' ti ubacim neki, ali vi bre nocom probavajte, nocom kad decica spavaju (prosvercovah jedan), a nem' alkohol, odvikavanje je u toku. Cim polegav moderatorke, ce sipnemo po neko
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:34:31
|
|
|
|
lesica
|
Kad ćete da sipate? Molim?! Cccccccccccc, pa zar mi ne volimo da cugnemo po koju? Juuuuuuu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:39:02
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama hahahhaa pogodila si, zato smo se ti i ja nasle, baksuzi se lako nadju Trco kakve moljce Ja sam joj danas pricala kako je moj tinejdzer pas toliko izgrizao mog shar-pei ja da mu glava izgleda kao da su ga pojeli moljci, sav u rupama. I ona mu se smeje ceo dan, i jos je i muza naterala da se smeje A posle sam dodala da cu mu kupiti tupe, da izgleda lepse.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:43:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Kad ćete da sipate? Molim?! Cccccccccccc, pa zar mi ne volimo da cugnemo po koju? Juuuuuuu Sta zelis?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:50:07
|
|
|
|
Klarita
|
Lesice, pa ja to zbog tebe, draga, i zbog Wiv i Serpi i Branki mi i Bubi, kako da se patite dok gledate ,a mi locemo, vi ne smete Eo, gricnite malo, da ne zeljujete
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:58:55
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja odoh da se istuširam, pa da nalakiram nokte. Kad se vrnem u kaVanu, da me čeka i pićeAnce i muzika!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:59:42
|
|
|
|
Modessty
|
E blago vama! Uživate u kafani! Ja da raportiram, N je baš bolestan i spava mi u rukama, svekar imao saobraćajku, ja padam od umora. Ako sutra odem na posao javljam se, a ako ostanem kući - ko zna!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 22:59:48
|
|
|
|
bubulence
|
mmmmm Klarita, koja vitaminska bomba
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:00:55
|
|
|
|
17 joka
|
eto Les, gde ces finije posluzenje
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:01:37
|
|
|
|
wivern
|
Jaoo Klarita, moraces jos da pravis pod 'odma!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:03:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: serpica mm nije tu,rekla sam mu telefonom i jos nisam stigla da mu kazem sve odmah je reko : "znao sam" videcu sutra pravu reakciju. Anci deci nisam rekla,jos je rano da sacekam uz pa cu onda da im kazem. upravo vas gledam na onoj televiziji...super ste
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:04:58
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR E blago vama! Uživate u kafani! Ja da raportiram, N je baš bolestan i spava mi u rukama, svekar imao saobraćajku, ja padam od umora. Ako sutra odem na posao javljam se, a ako ostanem kući - ko zna! e duša malo, nek sto pre ozdravi
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:06:40
|
|
|
|
Klarita
|
Stize, stize, nisam znala da ste tako gladne, pa ''rane li vi muzevi, za koje gi cuvate tam'' tccc I, izvinite sto su malko pokrupnacke sd ali zurim da ne zeljujete Mod, draga, je l'' svekar dobro? Ljubi nam Nikolicu, da nam ozdravi sto pre,grrrrrrrrrrr mnogo se rabesnim kad cujem da je neko nase dete prehladjeno/bolesno
< Poruku je uredio Klarita -- 1.10.2014 23:08:23 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:08:45
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Ja odoh da se istuširam, pa da nalakiram nokte. Kad se vrnem u kaVanu, da me čeka i pićeAnce i muzika!!! Pssst ovo vise nije kafana... Ne odaj polozaj.A ti proturi neku radzu u bocicu od aceton... Al nadji neku poveliku..
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:34:49
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Žapkić Ja odoh da se istuširam, pa da nalakiram nokte. Kad se vrnem u kaVanu, da me čeka i pićeAnce i muzika!!! Pssst ovo vise nije kafana... Ne odaj polozaj.A ti proturi neku radzu u bocicu od aceton... Al nadji neku poveliku.. neki alkoholni aceton od 1l
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:37:29
|
|
|
|
bubulence
|
sta je ovo??? kafana nije bila ovako prazna od avgusta. ups, ustvari, ovo je sada citaonica . mlogo smo fini
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:38:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Joko, i ja htedoh nešto tamo da napišem, ali i ja odustadoh!!! Mislim, ako me razumete! UM, hoćeš li da budeš kući kad ti stigne poklon, tj. nagrada? ] Trebalo bi, zasto Zapkic Inace film je blajk, ako nocas budem povracala, znacu zbog cega....
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 23:45:11
|
|
|
|
17 joka
|
sto gledas ako je bljak
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?