Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 18:48:56
|
|
|
|
bubulence
|
sanjalice prekrsticemo te u spavalicu . wiv zasto sada na klinici?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 18:52:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence sanjalice prekrsticemo te u spavalicu . wiv zasto sada na klinici? Bubi vidi se da si trudnica ahahha pa ovo vise nije kafana vec klinika za odvikavanje od testa, kroasana, pica, i drigog
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.10.2014 18:55:03 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 18:53:17
|
|
|
|
wivern
|
Bubi zato sto je u proslomesecnoj kafani bilo previse alkoholisanja, pa smo sada na odvikavanju Popilo se litre i litre alkohola A sto kaze UM boga mi se i jelo
< Poruku je uredio wivern -- 1.10.2014 19:07:16 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 18:56:20
|
|
|
|
bubulence
|
hahaha jao zene izvinite, mozak mi je jos u setnji izgeda. valjda ce se uskoro vratiti
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:03:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Dobro veče u kliniku? Mi sad došli kući. Ceo dan smo provele u šetnji. Šta se radi? Odoh da vidim šta se dešava sa nagradama-ko se pobio sa kim, ko je koga najurio sa RR , ko se sa kim trampio... Jesam li ja ša dobila?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:11:09
|
|
|
|
Mala Elena
|
Narodi, , tu li ste se zgrnuli ?Da vas malo poteram !
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:12:07
|
|
|
|
Bibilib
|
UM da li je moguce da se odviknes od palacinki?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:12:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj umorila sam se, tonu vesa sam ispeglala, sad malo oduska ahahhahh
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:13:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib UM da li je moguce da se odviknes od palacinki? Nema sanse, veceras opet pica kod mene evo i dokaza
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:15:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Jes da smo na klinici, ali valjda dr i sestre ne dezuraju ovako kasno. gledam, samo vas gledam
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:16:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Svaka tebi cast ni ja nebi nogla....
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:16:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: wivern Jes da smo na klinici, ali valjda dr i sestre ne dezuraju ovako kasno. gledam, samo vas gledam ko gleda, zlo ne misli ahahhahh
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:20:27
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR gledam, samo vas gledam Hitno zovite popa , cu da majkam od ove hrane sto mece UM. Pa covece ona non stop jede
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:20:54
|
|
|
|
Trcosava
|
OO ne znaš ti kave sam ja komplimente dobijala Dva će ti navedem ''Imaš oči kao krava'' Na moj pogled je usledilo ''Pa to ti je kompliment, krave dugo žive'' A drugi je da imam UROKLJIVE oči
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:21:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahhhahhahh nemoj Wiwwwww, sta bi ja posle bez tebe Ko jede zlo ne misili
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:24:14
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ko jede zlo ne misili Pa kad i da stigne da misli od toliko zvakanja Vidi se da si baksuz k'o i ja, jedes sta 'oces i ne gojis se
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:24:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Hitno zovite popa , cu da majkam od ove hrane sto mece UM. Pa covece ona non stop jede Aj što je meće, nego jede lebac ti za troje, a izgleda kao jedna p.s. još se smejem za moljce i mm se smejao
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:25:06
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahhaa pogodila si, zato smo se ti i ja nasle, baksuzi se lako nadju Trco kakve moljce
< Poruku je uredio Unina mama -- 1.10.2014 19:28:01 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:28:09
|
|
|
|
Žapkić
|
UM, a da nas odvokneš malo od tu hranu? Ili-napravi tu pizzu i doesi-ja večeras nisam sposobna ništa da spremam. Večeras ćemo Tina i ja imati "lovačku" večeru-šta ulovimo u frizideru!!! Doduše, T. će verovatno večerati kod babe:..
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:28:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
ljudi, alal vam vise nemojte o hrani. .. Trco, opasnice , zaplasi me, tebe ipak ne bih smela da upoznam Ova setnja opusta... ali kad stignem, batak turam u rernu , skroz se uklapam u ovu pricu !
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:30:57
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Trco, opasnice , zaplasi me, tebe ipak ne bih smela da upoznam Zbog kravljeg ili urokljivog pogleda?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:34:17
|
|
|
|
emicaa
|
Izvinjavam se što ovako ali ne mogu preko telefona kopirati samo tekst.Ja kreten kontam u kakvoj si ti Wiv klinici,pa onda mi pade na ovo malo pameti što mi je ostalo da radiš na nekoj klinici,mozak mi je i dalje na ispaši,ako da negdje vidite pošaljite mi ga nazad molim vas IZVORNA PORUKA: wivern Zene da castim, ustupila mi Emica nagradu Jes da smo na klinici, ali valjda dr i sestre ne dezuraju ovako kasno.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:35:38
|
|
|
|
17 joka
|
evo i ja cu sad sita da sednem da se najedem koliko sam besna na sebe neznam koga mi je vise zao mene ili MM
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:35:48
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR OO ne znaš ti kave sam ja komplimente dobijala Dva će ti navedem ''Imaš oči kao krava'' Na moj pogled je usledilo ''Pa to ti je kompliment, krave dugo žive'' A drugi je da imam UROKLJIVE oči Ti s te urokljive oči nikako ne zalazi u temu "Da li verujete u babske priče"-ima da te spale na lomači!!!!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:37:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko zbog onog? Nemoj tako draga, drzi se
|
|
|
Anketa
LAPAROSKOPIJAzvezdica009Zatrudnela sam nakon sto su mi laparoskopijom ocistili jajovode, a konstatovana je endometriozaDA (
34%)
NE (
66%)
Ukupan broj glasova: 283Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!