Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:45:40
|
|
|
|
jance
|
kako se zove sad tema za pozitivu? ( malko mi mozak zardjao) P.S. UM pizza super izgleda!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:46:23
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Joko zbog onog? Nemoj tako draga, drzi se ma da muka mi je veruj trudim se da nepoludim od svega Wiv,Emice stvarno hvala na zelji da mi date poklon ja jednostavno to nekoristim , nisam taj tip i netreba mi , hvala vam puno puno nek uzme jedna od vas nagradu zasluzili ste
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 19:52:05
|
|
|
|
Žapkić
|
http://youtu.be/4eTvmEtXCfM U, jbt, od ovoga može da se rikne...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:01:52
|
|
|
|
serpica
|
Zene sta ima u kafanu?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:07:10
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, ljubi te Joka daj nesto veselo ko ce da mi kuvva kafu?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:10:11
|
|
|
|
Ana13
|
Serpi,rece li muzicu novosti?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:13:23
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Serpi,rece li muzicu novosti? to se i ja pitam?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:18:25
|
|
|
|
serpica
|
Nije dosao s posla,ostao da dezura nocas,znaci sutra ujutru kad se vrati. necu preko telefona,ili mogu i tako?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:21:13
|
|
|
|
Ana13
|
Aaaa nikako preko telefona. Ja sam mog ceo dan cekala iako sam test uradila 3 min nakon sto je krenuo na posao. Spremi mu lepo iznenadjenje i nezno mu saopsti,nemo' covek da slogira
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:26:04
|
|
|
|
17 joka
|
e covek ni nesluti kakvo ga iznenadjenje ceka
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:37:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko izvoli draga, i vec sam ti pisala, samo budi jaka kao do sad i hrabra
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:43:25
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Nije dosao s posla,ostao da dezura nocas,znaci sutra ujutru kad se vrati. necu preko telefona,ili mogu i tako? ja sam mom uslikala test i poslal u poruci... nije ni znao da mi kasni
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:52:15
|
|
|
|
Anoniman
|
ahaahha kod mene isti reperoar kao i sinoc, samo prvo U da uspavam
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 20:53:52
|
|
|
|
17 joka
|
UM, hocu i moram nemam druge a ti budi vredna i nezaboravi predigru Bubi i kako covek reagovao?
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.10.2014 20:54:59 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:00:38
|
|
|
|
jance
|
ja sam prvi test uradila u 5 ujutru, tako da sam ga budila sa lepom vescu . nisam mogla da docekam
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:02:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka UM, hocu i moram nemam druge a ti budi vredna i nezaboravi predigru Bubi i kako covek reagovao? ako zelim da stignem da odgledam film , opet horor ahahhah
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:04:58
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro od mene. Ja malo zatvorila oci ali pretera ga bas
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:11:27
|
|
|
|
17 joka
|
cuj bolje sa sexa na horor, nego obrnuto sala koji film ? Sanjalice sanjaris vole princezice da spavkaju
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:12:52
|
|
|
|
bubulence
|
ooo Sanjalice dobro jutro! joko pa odusevljeno, bilo nam je dugo sto smo cekali 3 meseca, pa je bio pre presrecan...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:13:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko ne znam kako se zove, na Novoj.rs je, oni imaju bas dobre filmove posle 22i15 Sanjalice dobroooooo jutrooooooo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:16:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Glasam za predigru ! Serpi , ne bi se slogirao posto ste vec radili na tome, u neku ruku je pripremljen. Bice samo srecan ! Kako ti odlucis. ..
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:17:15
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro vece zene, Sanjalice tebi dobro jutro Nisam bila pri ovoj modernoj tehnologiji par dana, pa sam ocito svašta propustila, pa da li smo vec dosli do odvikavanja, a mene tek krenulo u kafani pih
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:18:00
|
|
|
|
jance
|
joj meni dusa spava! mm jos uvek radi....
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:28:22
|
|
|
|
17 joka
|
taman htedoh da napisem jedan post tamo u drugoj temi pa onda videh bolje da nepisem mi gledamo košarku,a i meni duša spava UM, gledam i ja tamo filmove ali sam vecinu odgledala kad je TV kanal poceo sa radom
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 1.10.2014 21:33:02
|
|
|
|
Žapkić
|
Joko, i ja htedoh nešto tamo da napišem, ali i ja odustadoh!!! Mislim, ako me razumete! UM, hoćeš li da budeš kući kad ti stigne poklon, tj. nagrada?
|
Anketa
ForumijabudicDa li ste aktivan clan u na nekom drugom forumu? Da (
32%)
Ne (
68%)
Ukupan broj glasova: 113Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!