Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 9:23:16
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Koliko ja znam da. Obe nagradne igre su u septembru, odnosno završavaju se sa današnjim danom. Tako je Trćo, sedi pet. Tu je Cakana, nema brige. Sutra svečano zatvaranje, dodela medalja i slavlje. Moram da napunim kafanu.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 9:24:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić IZVORNA PORUKA: Unina mama Jossss malo, sta mislite ko je pobednik UM, oli to da me vučeš za jezik? eee da sam otkrila asocijacije i kaladont ranije pobedila bih sigurno, sada mi ne vredi ni da pocinjem
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 9:33:31
|
|
|
|
vonavoj
|
cakana,neces na drzati u neizvesnosti do uvece
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 9:39:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vona , cisto sumnjam. ako je za jednu nagradnu igru objava bila oko 16h , sada ce za dve oko 22h A i sto niste igrale kaladonta , nego samo nas nekoliko ? Opusta mozak ..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 9:39:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Olga RR znam sta cemo : igracemo kalodont i asocijacije , do pola deset cemo ih sve oduvati kud svi tu i mali mujo Olga ne zabusavaja o, ondak nista od torbe Cakana molim da presek bude sutra, a ne za 10 dana...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 9:41:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne volim da igram te igrice,ni ovako ih ne volim,a na forumu volim da citam i pisem sta se radi
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 9:42:32
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena A i sto niste igrale kaladonta , nego samo nas nekoliko ? Opusta mozak .. pa meni nema sta da se opusti
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 9:46:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Mala Elena A i sto niste igrale kaladonta , nego samo nas nekoliko ? Opusta mozak .. pa meni nema sta da se opusti ahahahahhhaha nemma onaj smajli koji se valaja po podu od smeha, ili udara sakom o sto ahahahahha
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 10:50:31
|
|
|
|
wivern
|
Von ti i ja taman da se odjavimo sa ovom nagradnom igrom na jedno mesec, dva, tri
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 10:55:14
|
|
|
|
emicaa
|
ooo neee pa to jos malo i gotovo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 10:59:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
GotoTo... ma ljudi, nista nije gotovo. Olga , nemo' da me lazes!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 11:01:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Koliko ja znam da. Obe nagradne igre su u septembru, odnosno završavaju se sa današnjim danom. Tako je Trćo, sedi pet. Tu je Cakana, nema brige. Sutra svečano zatvaranje, dodela medalja i slavlje. Moram da napunim kafanu. Ah, cvetam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 11:06:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Wiv nemojte to je dug period za odjavu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 11:23:31
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Olga , nemo' da me lazes! ja ne lazem , ti si zaboravila sta se desilo Pinokiju
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 11:33:24
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern Von ti i ja taman da se odjavimo sa ovom nagradnom igrom na jedno mesec, dva, tri da znas! od nas dosta da ostavimo malo i za nove dRRugarke trudnice,koje ce imati vremena!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 11:56:49
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Koliko ja znam da. Obe nagradne igre su u septembru, odnosno završavaju se sa današnjim danom. Tako je Trćo, sedi pet. Tu je Cakana, nema brige. Sutra svečano zatvaranje, dodela medalja i slavlje. Moram da napunim kafanu. Evo, ja dovodim muziku u kafanu!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 13:49:04
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: wivern Von ti i ja taman da se odjavimo sa ovom nagradnom igrom na jedno mesec, dva, tri da znas! od nas dosta da ostavimo malo i za nove dRRugarke trudnice,koje ce imati vremena! a onda da se vratite kad bude najzanimljivije,moze?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 14:26:05
|
|
|
|
wivern
|
Serpi naravno da moze , eto nas opet od nove godine
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 19:28:34
|
|
|
|
serpica
|
E da vidimo ko ce sutra pre da objavi rezultate,Cakana ili ja? Mozemo i kladionicu da otvorimo do 00h u ponoc...i eto dodatnih poena
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 19:33:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Von ti i ja taman da se odjavimo sa ovom nagradnom igrom na jedno mesec, dva, tri ma gde se tebi zuri??? polako, jos jedna-dve nagradice pa onda ...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 19:34:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: wivern Von ti i ja taman da se odjavimo sa ovom nagradnom igrom na jedno mesec, dva, tri da znas! od nas dosta da ostavimo malo i za nove dRRugarke trudnice,koje ce imati vremena! I mi mame imamo vremena, stooo ? Znaci sutra, dodela medalja, slavlje i vatromet!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 19:34:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi jedva cekam da cujem tvoje rezultate, bices brza od Cakane 100%
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 19:38:16
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: wivern Von ti i ja taman da se odjavimo sa ovom nagradnom igrom na jedno mesec, dva, tri ma gde se tebi zuri??? polako, jos jedna-dve nagradice pa onda ... Pa do tad nema nagradica, zato i pauziramo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 19:40:19
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: serpica E da vidimo ko ce sutra pre da objavi rezultate,Cakana ili ja? Mozemo i kladionicu da otvorimo do 00h u ponoc...i eto dodatnih poena E, Šerpi, sjajna ti je ideja za kladionicu!!! Otvaramo u ponoć!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 30.9.2014 19:46:43
|
|
|
|
17 joka
|
Sta dobija onaj ko sve pogodi? Olginu novu torbu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.