Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:12:39
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: branki RR big mum,tebi ce da damo mog muza da se smiris i ne govoris nikom Može, dogovoreno
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:18:08
|
|
|
|
Olga75
|
sad kad krenem da trolujem , spamujem , zacatavam teme pa onda samu sebe da opominjem pfff , ima i suknju i gace da uzmem znas ti
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:19:22
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR sad kad krenem da trolujem , spamujem , zacatavam teme pa onda samu sebe da opominjem pfff , ima i suknju i gace da uzmem znas ti Oldzi pa vec smo rekli da ti gace ne treba...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:22:04
|
|
|
|
Olga75
|
nek mi stoje , leba ne traze a jeftinije biti nece e tako
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:24:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Mala Elena A jel moze neko ukratko da opise to rr druzenje ? Sta, gde, kako? ME ja mislim da su mislile na RR deda mraz... Ukucaj u pretrazivacu, izbacice ti po godinama... Hvalisimo Mati , iscitacu ...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:32:58
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR sad kad krenem da trolujem , spamujem , zacatavam teme pa onda samu sebe da opominjem pfff , ima i suknju i gace da uzmem znas ti cepam se,smejem se naglas,majke mi suknju i gace nosi,ali torbu nemas
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:39:44
|
|
|
|
Olga75
|
posto smo utvrdili da su gace krajnje nepotreban acesoar od njih cu torbu da napravim pa ti vidi novi trend cu da lansiram , zvace se Gacorba jer vi znate zasto
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:45:23
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Olga mozda je i dobijes ako ja ostanem na 2 mestu, a Torbi na 3, dogovorile smo razmenju, i da Torba ide tebi , tako povuci veze, da se mesta zadrze moracu neke veze da potegnem majkumu al moram i da nakrcam postova da skinem ovu Trcu ili Branki a mozda i Mod pa da imam sta u razmenu da dam Uzmi Olga!!! To i tako do marta neće stići do mene I da ti zapevam još uzmiiii sve što ti život (u našem slučaju RR, Trća, Nagradna igra, Sponzori....) pruuužaaaaaaaaaaaa Ostatak nećem pevam - svi će se razbeže
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:46:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Olga RR sad kad krenem da trolujem , spamujem , zacatavam teme pa onda samu sebe da opominjem pfff , ima i suknju i gace da uzmem znas ti cepam se,smejem se naglas,majke mi suknju i gace nosi,ali torbu nemas Torbu cu ja da joj dam
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:48:37
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR novi trend cu da lansiram , zvace se Gacorba jer vi znate zasto a,zato su svi muskarci u tvom redu fali mi smajli koji lupa sakom o pod valjajuci se od smeha,ozbiljno moram da dam predlog na sastanku ima da nas optuze da pretvaramo temu u chat! lelele,izbrojah sad i smajlije,vise od 3,auuu!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:51:26
|
|
|
|
Olga75
|
ajd sad svako svoju gacorbu pod misku i razlaz
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:52:32
|
|
|
|
17 joka
|
Olga sto pre pantetiraj tu novu tobrbu ima muskarci da kupuju kao ludi zenama ti ces grdne pare zaraditi
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:54:21
|
|
|
|
Žapkić
|
Joooj, plačem!!! olga da organizuješ ti novu nagradnu igru, a nagrade sama da izradiš!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 16:50:46
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: serpica Jos par dana i gotovo,ja se nadam da nece biti ludnice u oktobru U oktobru mislim da mirujemo (videćemo ) A onda opet u novembru ...a tek u deceeeembru šta vam spremamo taman da se malo oporavim i udjem u stos! ..ali kako mi mm sad pomaze,mislim da necu stici ni da piskim
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 16:57:32
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao zene ja tek sad isla na net. Vi to o nekim nagradama ili mi se cini....
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 17:00:17
|
|
|
|
Modessty
|
Vidim da propuštam žurku :( Oću Olga i ja jednu gaćorbu. Odma ću da naručim :)
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 17:09:29
|
|
|
|
Žapkić
|
Mod, ja sam predlozila da olga izradi ručno rađene "gaćorbe" i da organizujemo nagradnu igru !
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 17:14:35
|
|
|
|
Modessty
|
može žapkić! Kupujem odma dva komada.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 17:19:37
|
|
|
|
Žapkić
|
Ma, zar mi nije sjajna ideja?!? Odmah kad se završi ova nagradna igra, da se organizuje nova, oktobaska, . Samo da vidimo koliko Olga može "Gaćobri" da izradi za to vreme, da znamo koliko najvrednijih forumaša nagrađujemo!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 23:26:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Nema Olge da se oglasi povodom "Gaćobri"...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 29.9.2014 1:20:09
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Nema Olge da se oglasi povodom "Gaćobri"... Pusti zenu mozda sije unajvece. Sprema nam surprise...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 29.9.2014 10:00:04
|
|
|
|
serpica
|
Drage moje drugarice moja nagrada je stigla,carapice ako bog da da obradujem devojcice,jer sam sebe obradovala vise nego sto sam se nadala
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 29.9.2014 10:09:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bilo ko od nas da ih dobije, verujem da ce ti proslediti !
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 29.9.2014 11:59:37
|
|
|
|
Bibilib
|
Ne brini Serpi bice tvoje carapice... A najlepsu nagradu vec imas....
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 29.9.2014 12:02:45
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi bice i čarapice, ti imas vec najvredniju nagradu
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.