Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 9:25:03
|
|
|
|
serpica
|
Zato ce i izgubimo nagrade
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 9:30:56
|
|
|
|
vonavoj
|
izgleda! a nema veze,dobicemo nesto drugo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 9:32:17
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj izgleda! a nema veze,dobicemo nesto drugo U pravu si,ti bebu a ja ako Bog da sutra dobru betu,eto nama nasih nagrada
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 10:38:18
|
|
|
|
emicaa
|
vikendom se ulijenim skroz,tad mi izgubim najvise poena,vise imam vremena kad sam sama sa T kuci
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 10:59:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: serpica Jos par dana i gotovo,ja se nadam da nece biti ludnice u oktobru Slazem se. Ali razmena poklona ? znaci, tamo do sredine oktobra ce biti zivo ....
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:06:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja ne igram igru kaladonta i asocijacija,sve mislim da to nece uci u poJene Ili se varam? Modovi? Moze mala pomoc,odgovor,nesto....? Ulaze Šerpi, tj. pisanje na svim temama se boduje. Videćemo za sledeći put da li će biti izmena.
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.9.2014 11:09:04 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:07:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: vonavoj izgleda! a nema veze,dobicemo nesto drugo U pravu si,ti bebu a ja ako Bog da sutra dobru betu,eto nama nasih nagrada
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:08:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: serpica Jos par dana i gotovo,ja se nadam da nece biti ludnice u oktobru U oktobru mislim da mirujemo (videćemo ) A onda opet u novembru ...a tek u deceeeembru šta vam spremamo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:12:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni fale drvca, i borba protiv rr.ba
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:18:28
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: serpica Jos par dana i gotovo,ja se nadam da nece biti ludnice u oktobru U oktobru mislim da mirujemo (videćemo ) A onda opet u novembru ...a tek u deceeeembru šta vam spremamo Ja se u decembru najvise radujem RR Deki
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:20:17
|
|
|
|
wivern
|
Kod mene sve tece po planu. Padam, padaaaaam na tabeli ogrlico eve me. Pih, ja sam u decembru off. Imam neka bebeca posla vidimo se od sledece godine
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:23:24
|
|
|
|
Olga75
|
meni torba otislaaa pffff al dobro
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:25:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dunja , to neki decembarski poklon za n. g ? paketic od deda mraza.. ..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:26:55
|
|
|
|
Olga75
|
nije poklon , druzenje je paketici se placaju ali o tom potom
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 11:35:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja prosle n. g dobila paketic od mm besplatno
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 13:00:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni bude najvise zao sto sam daleko, i sto ne mogu na to rr druzenje Olga mozda je i dobijes ako ja ostanem na 2 mestu, a Torbi na 3, dogovorile smo razmenju, i da Torba ide tebi , tako povuci veze, da se mesta zadrze
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 13:21:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: serpica Jos par dana i gotovo,ja se nadam da nece biti ludnice u oktobru U oktobru mislim da mirujemo (videćemo ) A onda opet u novembru ...a tek u deceeeembru šta vam spremamo Đe će ti duuuuuuuuša Dunja? Vidim ja da će biti "Radivoje, interveniši. Pa ogloda me Radivoje"
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 28.9.2014 13:23:22 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 13:36:27
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Meni fale drvca, i borba protiv rr.ba Jao, i meni nedostaje drvce!!! Prošli put ga uFatih nekome ispred nosa... Na mogu se setit kome
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 13:49:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
A jel moze neko ukratko da opise to rr druzenje ? Sta, gde, kako?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:00:49
|
|
|
|
17 joka
|
kad se kliktalo za Cryo save naidjem poneki put na drvce ono malo na dnu i klikcem na njega sama sam se sebi smejala
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:00:59
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Olga mozda je i dobijes ako ja ostanem na 2 mestu, a Torbi na 3, dogovorile smo razmenju, i da Torba ide tebi , tako povuci veze, da se mesta zadrze moracu neke veze da potegnem majkumu al moram i da nakrcam postova da skinem ovu Trcu ili Branki a mozda i Mod pa da imam sta u razmenu da dam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:03:54
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena A jel moze neko ukratko da opise to rr druzenje ? Sta, gde, kako? ME ja mislim da su mislile na RR deda mraz... Ukucaj u pretrazivacu, izbacice ti po godinama...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:04:45
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Olga mozda je i dobijes ako ja ostanem na 2 mestu, a Torbi na 3, dogovorile smo razmenju, i da Torba ide tebi , tako povuci veze, da se mesta zadrze moracu neke veze da potegnem majkumu al moram i da nakrcam postova da skinem ovu Trcu ili Branki a mozda i Mod pa da imam sta u razmenu da dam E nemere preko veze niš Sram da vas bude i stid Odaću vas ako i meni ne doturite nekoj od nagradu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:08:30
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Olga mozda je i dobijes ako ja ostanem na 2 mestu, a Torbi na 3, dogovorile smo razmenju, i da Torba ide tebi , tako povuci veze, da se mesta zadrze moracu neke veze da potegnem majkumu al moram i da nakrcam postova da skinem ovu Trcu ili Branki a mozda i Mod pa da imam sta u razmenu da dam samo te gledam nema ti druge ,nego da cekas novembar
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 14:09:59
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Olga mozda je i dobijes ako ja ostanem na 2 mestu, a Torbi na 3, dogovorile smo razmenju, i da Torba ide tebi , tako povuci veze, da se mesta zadrze moracu neke veze da potegnem majkumu al moram i da nakrcam postova da skinem ovu Trcu ili Branki a mozda i Mod pa da imam sta u razmenu da dam E nemere preko veze niš Sram da vas bude i stid Odaću vas ako i meni ne doturite nekoj od nagradu big mum,tebi ce da damo mog muza da se smiris i ne govoris nikom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.