Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:05:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama isto svako vece gledam filmove, propustam nastavu kakvi filmovi, ovde je pitanje zivota i smrti
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:07:27
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, i to si propustila, evo ti OVDE KLIK i posle idi da vidis link sto postavila emica u temi "kako uspavljujete dete", ali obavezno, a ja idem da pusim... UM, idi stavi neku kafu, Boga ti u kafance, dok nas nisu procerali odavde
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:08:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Unina mama isto svako vece gledam filmove, propustam nastavu kakvi filmovi, ovde je pitanje zivota i smrti eeeee mi sto imamo kartiice od muzeva ne brigamo
< Poruku je uredio Unina mama -- 26.9.2014 0:15:36 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:13:18
|
|
|
|
bubulence
|
hahah sto volEm da gledam Djindjica u ponoc . UM turi i meni jednu kaficu dok bacim pogled tano na uspavljivanje ! p.s. mm mi je rekao da razmislja da mi oduzme karticu i ne vrati do kraja meseca
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:15:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Turila Cuj nju, sta se brines, do kraja meseca ima samo 5 dana , izdrzi toliko, pa od 1. da bude opet u tvom vlasnistvu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:17:38
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Turila Cuj nju, sta se brines, do kraja meseca ima samo 5 dana , izdrzi toliko, pa od 1. da bude opet u tvom vlasnistvu A, 1. ce dobijes i nagradu i karticu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:19:05
|
|
|
|
bubulence
|
ma znas li ti gde je 1. . mada mislim da se salio, sutra cu mu kupiti jedne gacone , i sve ce zaboraviti. a ja cu nesto osvojiti na rr i svima lepo .
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:19:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Unina mama Turila Cuj nju, sta se brines, do kraja meseca ima samo 5 dana , izdrzi toliko, pa od 1. da bude opet u tvom vlasnistvu A, 1. ce dobijes i nagradu i karticu E kad ti to kaze prorocica znaj sta te ceka
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:20:58
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Unina mama Turila Cuj nju, sta se brines, do kraja meseca ima samo 5 dana , izdrzi toliko, pa od 1. da bude opet u tvom vlasnistvu A, 1. ce dobijes i nagradu i karticu daaaa, jel tako kaze kugla !!???
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:21:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Zemske oladi se kava u baru
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:34:55
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Zemske oladi se kava u baru Taman da kazem oladi vam se kava, bezte u kafanu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 1:55:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Unina mama Turila Cuj nju, sta se brines, do kraja meseca ima samo 5 dana , izdrzi toliko, pa od 1. da bude opet u tvom vlasnistvu A, 1. ce dobijes i nagradu i karticu Ahahhaa .... jednim potezom dve muve! Ustvari 3 - i muz zadovoljan (en ) ... A tek nagradu sto ce da dobije. ..chico !
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 6:13:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama eeeee mi sto imamo kartiice od muzeva ne brigamo moj ne briga iako je kartica kod mene, nikad je ne koristim i to kreditnu karticu ahahaha...Ja sam dobra zenica. . u jeeee jos samo par dana i gotova nagradna igra. Znaci ugasila sam. Jos cu da padne. Sad cete vi jos vise da se raspisete a mene nece biti cesto na rr narednih 10 dana.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 6:34:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Bubi sram ga bilo, pa ko jos trudnici oduzima karticu Meni moj daje pare u ruke, da ja to opipam Sto je sigurno sigurno je. Da da...jos samo par dana...a onda citav oktobar prepiranja oko nagrada itd.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 7:11:05
|
|
|
|
serpica
|
Jos par dana i gotovo,ja se nadam da nece biti ludnice u oktobru
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 9:16:45
|
|
|
|
bubulence
|
i ja se nadam da nece bit ludnice u oktobru . p.s. kartica je ostala u mom novcaniku
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 10:32:38
|
|
|
|
Modessty
|
ko preživi pričaće
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 10:37:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR ko preživi pričaće na koga mislis?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 11:20:17
|
|
|
|
emicaa
|
Vjerovatno će biti ista priča kad počne nova nagradna igra
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 11:26:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence i ja se nadam da nece bit ludnice u oktobru . p.s. kartica je ostala u mom novcaniku bubi sapatnice moja
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 8:29:15
|
|
|
|
serpica
|
Ja ne igram igru kaladonta i asocijacija,sve mislim da to nece uci u poJene Ili se varam? Modovi? Moze mala pomoc,odgovor,nesto....?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 8:40:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Vidiš, to mora Lesica da odgovori. Mislim da ovaj put ulaze, ali nisam sigurna. Da se ja pitam, te teme bi bile zaključane i ne bi bilo dileme. JEr poenta igre je ne da nabijemo poene, već da se smisleno piše po forumu. Mislim, da se pitam zaključala bi i šta radite, šta se dešava i slične teme , ma i čet teme bi izbacila iz takmičenja ali bi onda tek bila ludnica i ko šta radi, morale bi da kontrolišemo koja se tema pretvorila u čet. Mada i ovako sve su postale manjeviše čet tema. Još 2 dana tik-tak tik-tak
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 8:50:07
|
|
|
|
serpica
|
slazem se,znaci,...ja ispadam definitivno iz igre.. stvarno ne mogu da pisem,tek da bi napisala nesto...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 9:14:41
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Vidiš, to mora Lesica da odgovori. Mislim da ovaj put ulaze, ali nisam sigurna. Da se ja pitam, te teme bi bile zaključane i ne bi bilo dileme. JEr poenta igre je ne da nabijemo poene, već da se smisleno piše po forumu. Mislim, da se pitam zaključala bi i šta radite, šta se dešava i slične teme , ma i čet teme bi izbacila iz takmičenja ali bi onda tek bila ludnica i ko šta radi, morale bi da kontrolišemo koja se tema pretvorila u čet. Mada i ovako sve su postale manjeviše čet tema. Još 2 dana tik-tak tik-tak
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 28.9.2014 9:19:12
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja ne igram igru kaladonta i asocijacija,sve mislim da to nece uci u poJene Ili se varam? Modovi? Moze mala pomoc,odgovor,nesto....? ni ja ne igram
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.