Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 14:14:05
|
|
|
|
serpica
|
Ma ja ispadam iz igre,nema sanse ni 20.da budem,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 14:15:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi bice za tebe hulahopkice, a najbolje bi bilo da budu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 14:16:53
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ma ja ispadam iz igre,nema sanse ni 20.da budem, Nena sanse jer sam ja 20.
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 14:17:33
|
|
|
|
Modessty
|
Hajde cure ne posustajte sad kad je još malo kraj!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 14:48:39
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Serpi bice za tebe hulahopkice, a najbolje bi bilo da budu UM nemam sanse za nagradu jer nemam toliko vremena u odnosu na druge zene zato kazem. Nato ti si me vec sad prestigla A jos ako budu odnosno dobra beta ko zna mozda se napijem pa me nema mnogo dana
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 14:48:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo jedno URA za sve moje ljude! Svi smo posustali.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 14:50:59
|
|
|
|
Klarita
|
Samo vi odustajte, ja
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 15:05:28
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Hajde cure ne posustajte sad kad je još malo kraj! Naprotiv, ja moram sad da posustanem za 6 mesta ako zelim iz bolnice da izadjem sa grape ogrlicom
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 15:06:56
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Naprotiv, ja moram sad da posustanem za 6 mesta ako zelim iz bolnice da izadjem sa grape ogrlicom opsan strateg ova wiv,takticki,takticki,nema sta
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 15:18:56
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Samo vi odustajte, ja Ja moram da odustanem da ne izgubim ovu drugarku iznad...tako da moje 8.mesto i darodavca prosledjujem dalje.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 15:23:21
|
|
|
|
Cakana84
|
Gde ste devojke? Odlučiće fotofiniš pobednika. Napeto. Šerpi, nisam pratila temu, je l ima ?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 15:23:57
|
|
|
|
anita
|
Wiv
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 15:27:37
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Šerpi, nisam pratila temu, je l ima ? Znacemo u subotu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 15:47:32
|
|
|
|
mali_mis
|
serpi, koju subotu, ovu ili sledecu? wiv, cek ima i strategija da nazadujes
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 15:56:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Seroi bice, bice
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 16:39:10
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis wiv, cek ima i strategija da nazadujes Paaaa ima, moram biti lepa za dolazak mog sina. znas ono kad me budu slikali paparazzi dok izlazim iz bolnice
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 16:48:47
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi ti ces dobiti i nagradu i Wiv ogrlica bi ti bas pristajala
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 21:40:44
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Šerpi ti ces dobiti i nagradu i Joko meni ce biti dovoljna nagrada,carapice bi bile plus devojcice da obradujem
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 21:46:35
|
|
|
|
17 joka
|
jos jedan dan i zurka
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 23:00:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Šerpi ti ces dobiti i nagradu i Wiv ogrlica bi ti bas pristajala I ja to mislim
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 23:05:18
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Evo jedno URA za sve moje ljude! Svi smo posustali. Nema posustajanja sada pred kraj Izdrzite jos malo , sledi sprint
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 25.9.2014 23:59:40
|
|
|
|
bubulence
|
mlogo brinem za moje danasnje pojene. sutra ne silazim sa foruma
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:01:50
|
|
|
|
Klarita
|
Bujrum...vec je "sutra"
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:02:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence mlogo brinem za moje danasnje pojene. sutra ne silazim sa foruma isto svako vece gledam filmove, propustam nastavu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 26.9.2014 0:03:08
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Bujrum...vec je "sutra" znaci da ni ne lezem da spavam
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.