Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 21:30:26
|
|
|
|
17 joka
|
Lelo, savrsene su
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 26.9.2014 22:26:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala, joko! Sad bih baš smazala koju.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:10:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Pravim ih opet slikam posle i postavljam cela kuca mirise na njih, ovaj put sam ih posle belanceta posula vanil secerom, jedva cekam da ih probam
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:28:31
|
|
|
|
Anoniman
|
i
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:31:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jel rucno mesis ili preko pekare? Super izgledaju...
< Poruku je uredio Mala Elena -- 29.9.2014 20:32:40 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:31:25
|
|
|
|
gagana83
|
I mene je uhvatila groznica kroasan kiflica Pravila danas, i slane i slatke i super ispale. Samo sto sam stavljala maslac umesto margarina, jer nisam imala margarin. Bealive or not, jos dok su bile mlake pojele su se. Inace nas ima dosta u kuci, a imali smo i goste tako da su nestale dok si rekao keks.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:35:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Gagana drago mi je da ti se svideo recept, premeke su i izdasne, i sutradan su lepe, ali mana im je sto ne ostane ni jedna za sutra dan ME njih mesim mikserom
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:39:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jao UM , sto su lepe tvoje kiflice
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 20:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Sanjalice :* ja volim da malo vise porumene, i da krckaju , a unutra budu lisnate i mekane
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 21:05:04
|
|
|
|
mirkam
|
Kad biste vi samo znale kakav sam ja antitalenat za tijesta! Al ove kiflice sam rijesila da probam pa kud puklo da puklo I imam pitanje. Koliko suvog kvasva (onog u malim kesicama) zamjenjuje kocku ovog svjezeg koji je po receptu? U ovoj radnji koja mi je ispred zgrade nemaju svjezi, a daleko mi da idem sad u neku drugu.
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 21:38:45
|
|
|
|
anita
|
UM prelepe kao i uvek. Trese nas groznica kroasan kiflica Stvarno su super, i izgled a i ukus.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 21:42:12
|
|
|
|
17 joka
|
UM, jaooo divne su
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 29.9.2014 22:08:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Mirkam, ja bih stavila malo vise od pola kesice, ne bas celu..
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 8:49:58
|
|
|
|
mirkam
|
Aha, probacu. Ako mi ne ispadnu dobro, taman ce mi kvasac biti kriv
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 8:58:33
|
|
|
|
vonavoj
|
kupila sam margarin i planiram jos jednom da ih pravim,dok se ne porodim
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:20:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahaha ...vi ste se zarazile sa ovim kiflicama
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:37:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj kupila sam margarin i planiram jos jednom da ih pravim,dok se ne porodim von
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:38:40
|
|
|
|
branki*
|
unina,ti stvarno mesis mikserom ovo testo? ja nisam nikad...sve rucno.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:41:31
|
|
|
|
bubulence
|
mmmm, mozda i ja danas zamesim... ali ako budem imala 100kg do porodjaja krivicu UM i RR
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:42:05
|
|
|
|
vonavoj
|
ej,i ja sam mesila mikserom,oni specijalnim zicama,i super..posle samo premesila na radnoj ploci i podelila na 8 delova
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:50:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR unina,ti stvarno mesis mikserom ovo testo? ja nisam nikad...sve rucno. uglavnom rucno, tako me ucila baka, mesis dok te ruke ne zabole, i dok ti ne ostanu ciste, ali za ove kiflice mikserom, pa posle premesim na tabli... negde sam procitala da mi dodje sto. Ljudi mesim od 12 godine , da malo odmorim ruke Bubi volim i ja tebe, rekoh ti za papire cu da dodjem da mesim tvom muzu dzabe
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:51:01
|
|
|
|
branki*
|
mozda i ja da probam mikserom..znaci sve sastojke u vanglu odjednom i mutis? IZVORNA PORUKA: Unina mama Bubi volim i ja tebe, rekoh ti za papire cu da dodjem da mesim tvom muzu dzabe e,sad i ovo meni zazvuca perverzno
< Poruku je uredio branki RR -- 30.9.2014 9:53:01 >
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:52:42
|
|
|
|
bubulence
|
UM jesi li krenula?
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 9:53:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR mozda i ja da probam mikserom..znaci sve sastojke u vanglu odjednom i mutis? sve odjednom, pa dodas ono malo mleka i kvasca sto si posebno u nekoj soljici pomesala i pola kvasca stavljajte svezeg..
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.9.2014 12:35:25
|
|
|
|
mirkam
|
Zamijesila svoje prve kiflice,sram me bilo(sram me bilo što su prve sa ovoliko godina,a ne što sam zamijesila ) Nego da nije bilo UM nebih ni sada.Eto koliko koristi od rr,još nas i domaćicama napravi
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
ForumijabudicDa li ste aktivan clan u na nekom drugom forumu? Da (
32%)
Ne (
68%)
Ukupan broj glasova: 113Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!