Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 6.8.2014 13:47:38
|
|
|
|
vonavoj
|
sad ce cesce da se javlja!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 6.8.2014 13:53:45
|
|
|
|
bubulence
|
divno divno divno, ja jedva cekam! nadam se da cu u naredne 2-3 nedelje osetiti.. Emu sam osetila cini mi se negde u 19. nedelji, mislim da cu sada malo ranije posto je druga trudnoca...
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 10.9.2014 14:57:12
|
|
|
|
eca89
|
Cure, zanima me da li ja vec sada mogu da osjetim bebine pokrete 20ned.sam, a vec nekih 2sedmice tako osjetim kao neke "balončiće" ne znam kako bih vam objasnila kao ka stucnem, ali samo lagano, pa sad ne znam, da li su to pokreti ili mozda rad crijeva i cesto osjetim na istoj strani stomaka
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 10.9.2014 15:03:59
|
|
|
|
bubulence
|
eco moguce je da osetis bebu ali mogu biti i creva. sve posle 18. nedelje je moguce, posebno ako je posteljica na zadnjem zidu...
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 10.9.2014 17:19:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Negde sa 4,5 meseca, osecaj je neopisiv !
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 10.9.2014 23:44:48
|
|
|
|
plačljiva
|
Ja sam kasno osetila bebu oko 22 nedelje,kažu da je tako kasno jer je posteljica na prednjem zidu.Kome je na zadnjem zidu oseti ranije.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 11.9.2014 19:16:49
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam sada 18 nedelja i jos uvek nista ne osecam Nadala sam se da cu vec osetiti jer su dve bebe i to jedna na prednjem zidu a druga na zadnjem. Nadam se da ce uskoro. Mnogo sam uzbudjena i srecna sto sam to napokon docekala
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 13.9.2014 0:45:11
|
|
|
|
srculence25
|
Sanjalice kad pocnu da sutiraju i da se igraju neces moci da spavas Ja sam sad 16 nedelje i kao da sam danas oset_ila neko golicanje e sad moguce da su creva ili neki zivci Prvo u predelu pupuka pa posle sa leve strane na donjem delu stomaka nista nepriznajem dok neoset_im udarac pravi
< Poruku je uredio srculence25 -- 13.9.2014 0:47:57 >
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 13.9.2014 0:50:48
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Srculence i ja sam osetila par puta kao baloncice ali imam utisak da svaki put posle toga prdnem Da izvines Tako da i ja cekam one prave udarce pa neka udaraju koliko hoce
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 13.9.2014 1:04:07
|
|
|
|
srculence25
|
prdonja pa kazu da je obicno to to samo sto kod prve trudnoce povezujemo da je to od creva
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 13.9.2014 1:09:58
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjalice, joj sad umreh od smeha jos malo pa ce te uzivati u pravim udarcima
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 12:42:03
|
|
|
|
SunFlower
|
ja mislim da sam osetila bebicu i to mislim da ne bih ni provalila da nisam preksinoc stavila ruu na stomak i osetila dva puta lupkanje pod rukom, ja sam sve cekala golicanje i slicno bas sam blesava, ko da sam prvi put trudna. Verovatno ima veze to sto je posteljica na prednjem zidu. A ta kodje ne znam i da li ima neke veze to sto ja u tom predelu gde mi je carski rez nemam potpuno osecaj, nikada mi se nije u potpunosti povratio, e sad ne znam da li se to odnosi i na unutrasnji rez... Bitno da se bebica meni javila
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 12:47:53
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
SF divno za lupkanje Sigurno je divan osecaj. Uzivaj u tome
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 13:00:03
|
|
|
|
Kata90
|
Hay,ja sam sa 4 ipo meseca osetila prvo javljanje bebe....i tako iz dana u dan sve jace se suta a sad sinoc nisam mogla da spavam,tolko se sutao....igro je fudbal garant
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 13:05:24
|
|
|
|
cetvrtko
|
ja sam bas kasno osjetila .... tipa sa 18,19 sedmica . mozda jesam i prije ali nisam skontala da je bebica :))))
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 13:10:01
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa sa 4-5 meseca prvi pokret a prelep osecaj...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 13:13:00
|
|
|
|
cetvrtko
|
najlepsi osecaj na svetu
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 13:43:23
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: cetvrtko ja sam bas kasno osjetila .... tipa sa 18,19 sedmica . mozda jesam i prije ali nisam skontala da je bebica :)))) Ja sam sada 20nd sa blizancima i jos nista. Mozda jos ne prepoznajem. U sredu cu ih gledati pa cu se malo smiriti. Kaze mi dr da cu sa 23-24nd biti sigurna kada me udaraju.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 13:47:39
|
|
|
|
cetvrtko
|
znas kako sam je slabo osjecala i to samo kada se bas smirim ( ona fora pred san )tako da ni tada nisam bila sigurna dok je jace nisam osjetila :D. meni je bio doktor rekao da nije frka do 25 sedmice ako nista ne osjetim,svi smo drugaciji ...... ali da i ja sam se smirivala pregledima stalno ;))))
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 13:57:12
|
|
|
|
anita
|
Ja sam sada 17+4. Pokrete beba jos uvek nisam osetila. Mislim posto su tri bebe da ce biti uskoro. Meni su dve bebe tj.posteljice na prednjem zidu a jedna je na zadnjem. Jedva cekam da mi se beb oglase . Pretpostavljam da je osecaj divan.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 13:59:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: anita Ja sam sada 17+4. Pokrete beba jos uvek nisam osetila. Mislim posto su tri bebe da ce biti uskoro. Meni su dve bebe tj.posteljice na prednjem zidu a jedna je na zadnjem. Jedva cekam da mi se beb oglase . Pretpostavljam da je osecaj divan. Draga Anita to i ja jedva cekam. Sigurno je prelepo Ja sam se nadala ranijem lupkanju jer su dve ali ove moje Vojvodjanke bas vole da odmaraju
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 14:11:06
|
|
|
|
mirkam
|
Tačno se sjećam gdje sam bila,šta sam radila,u čemu sam bila obučena kad sam prvi put osjetila bebu I nije bilo ni kao golicanje,ni kao ribica,ni kao leptirici,nego baš lup-lup dva puta U 18-toj nedelji.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.9.2014 14:21:57
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 IZVORNA PORUKA: anita Ja sam sada 17+4. Pokrete beba jos uvek nisam osetila. Mislim posto su tri bebe da ce biti uskoro. Meni su dve bebe tj.posteljice na prednjem zidu a jedna je na zadnjem. Jedva cekam da mi se beb oglase . Pretpostavljam da je osecaj divan. Draga Anita to i ja jedva cekam. Sigurno je prelepo Ja sam se nadala ranijem lupkanju jer su dve ali ove moje Vojvodjanke bas vole da odmaraju Draga moja Sanjalice Nadam se da cemo uskoro osetiti njihove pokrete. Saljem vam
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 28.9.2014 0:14:27
|
|
|
|
mati
|
Oba puta oko cetvrtog meseca. Tacnije nesto posle napunjenih cetri...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 29.9.2014 0:14:13
|
|
|
|
srculence25
|
Pisah vec da sam oko 16 te nedelje osecala neke baloncice pa sam povezivala sa crevima. Danas sam 18+3 i vise puta u toku dana osetila sam neko kao golicanje i evo upravo i sad po par sekundi. E sad kako zenice opisuju lupkanje neznam jel to golicanje to to Jedva cekam pravi sut udarac
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?