Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 18.12.2012 8:17:33
|
|
|
|
lady_b
|
Ja sam pri put osjetila u 17-oj nedelji..iako mi je prva trudnoca, ali mi je posteljica na zadnjem zidu.. i to nisu bili nikakvi leptirici vec blago kuckanje uh ta se sreca ne moze opisati..
< Poruku je uredio lady_b -- 18.12.2012 8:18:28 >
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 18.12.2012 8:48:52
|
|
|
|
Shishica
|
Evo sa drugim detetom tacno kada je bilo punih 18. nedelja, na taj dan je onako za pravo kucnula Sada, sa 20 nedelja, bas je zivahna, sinoc sam se cak i trgla kako me lupila
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.12.2012 3:59:57
|
|
|
|
panonkinja
|
jos uvek nisam, ali zeljno iscekujem
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.12.2012 12:46:18
|
|
|
|
M.mama
|
Sad mogu sa sigurnoscu da kazem da sam oko 15.nedelje osetila prve pokrete, kao podrhtavanje misica. Posle toga nista do pocetka 19.nedelje a tada je vec bilo i vidljivo i mm je osetio.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 23.1.2013 17:11:30
|
|
|
|
Bebinjo
|
Meni je većina govorila da se prvi pokreti osete nekako tačno na pola trudnoće, 4,5 puna meseca, kada je u pitanju prva trudnoća, a u drugoj i ranije.. Ja sam KAO trebala da te pokrete osetim oko Božića, a osetila sam ih i pre 17. decembra, dok još nisam bila ušla u 4. mesec (nisam sigurna za nedelju, pošto su pokreti bili slabi, pa samislila da nije to to.) Sada sam 22. nedelja i osećam jasne i jake pokrete, toliko da mi se i preko odeće vidi pomeranje stomaka. Mamin bokser. Inače, u pitanju je prednji zid, pa pretpostavljam da je zbog toga jako osećam..
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 24.1.2013 12:18:21
|
|
|
|
Meisje
|
16+3,ispod pupka me samo nesto pipnulo,i onda sutradan prvo pocelo da mulja i onda 2 puta
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 24.1.2013 12:38:54
|
|
|
|
Sonreir
|
Super, Mei, nema lepseg osecaja, zar ne? Sad ce da uzivas u svakom javljanju tvog bambija
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 24.1.2013 12:49:40
|
|
|
|
caca81
|
Obo puta sa oko 4 i po meseca trudnoće. Možda je i bilo malko pre, ali to su slabiji pokreti kada se pitate da li se mrdnula ili ne.
< Poruku je uredio caca81 -- 24.1.2013 12:50:40 >
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 24.1.2013 12:59:47
|
|
|
|
Meisje
|
Jeste Son predivno,neopisivo... A ti ces sad ranije osetiti jer znas kako izgleda..
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 24.1.2013 13:16:04
|
|
|
|
ninulina
|
Dobar dan ženice. Skoro sam se registrovala na forum i baš mi je drago da naiđoh na ovu temu. Meni je ovo prva trudnoća , iskreno da vam kažem nemam pojma u kom položaju mi je posteljica. Upravo sam uzela ovaj ultrazvučni karton i u rubrici u kojoj je navedeno lokalizacija posteljice stoji nešto našvrljano vidim samo da su prva dva slova-tri slova Hro a dalje nemam pojma šta piše... Jesam ja malo krupnije građe , imam 73 kile a visina 164 i svi mi napominju da i to ima veze sa osjećajem bebe u stomaku. ALI ja sam ubjeđena da sam prije dvije noći osjetila svoju mrvicu, ležala sam na lijevom boku , pokušavala da zaspem i odjednom neki kao mjehurić da sam osjetila u donjem djelu stomaka, trajalo je možda par sekundi i prestalo... Baš je bilo slatko Kada sam to ispričala juče svojoj doktorici ona kaže nema šanse prva je trudnoća, krupni ste a tek ste 15.sedmica , to se vama učinilo. A mene baš briga jer ja sam ubjeđena da je to bilo-TO
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 24.1.2013 15:02:20
|
|
|
|
Meisje
|
Da,dobro poredjenje,meni je utisak bio kao ono na lopti kad se napravi udubljenje i onda se ispravi,to je to sigurno! I kako se ponavlja sve sigurnije i bolje osecam
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 15.2.2013 22:35:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja sam osetila veceras...svako vece drzim ruke na stomaku i osecam po nekad kao malo mrdanje,kao jednom da neki baloncic pukne...i onda odjednom kao da me je zagolicalo nesto nekoliko puta jako brzo...prepala sam se prvo a onda odusevila,posle sam osetila kao girkanje blizu tog mesta...ali me kao taj put.Mislim da je bas rano...ali osetila sam i sigirna da nisi creva i slicno...14 nedelja i 5 dana sam sad.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 17.2.2013 10:16:09
|
|
|
|
mali_mis
|
Oko 15 nedelje
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 8.3.2013 13:29:28
|
|
|
|
Leptiric123
|
A u 18. Je osetio i tata...a ja osecam prave udarce i rukicama i nogicama...po ceo dan...eventualno na podne se malo smirk.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 3.6.2013 16:01:13
|
|
|
|
jocajaca
|
ovo mi je sad druga trudnoća i pokrete sam osjetila jako rano nisam mogla da vjerujem osjetila sam u 13 nedelji kao da se mala ribica migolji, a u prvoj trudnoći sam osjetila tek oko 21 nedelje. Čak ni sad iako sam u 16 nedelji i jasnije osjećam pokrete bebe pogotovo kad uveče legnem, ne mogu da vjerujem da se može osjetiti u tako ranoj trudnoći pokreti.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 3.6.2013 16:44:39
|
|
|
|
anci kv
|
ja sam negde oko 15,16 nedelje,ali oni pravi i jaci usledili su nekoliko nedelja kasnije
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 8.7.2013 1:38:27
|
|
|
|
Anoniman
|
u 15 nedelji (14+2)
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 17.7.2013 12:13:10
|
|
|
|
Biserce
|
U 17toj nedelji
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 17.7.2013 12:16:05
|
|
|
|
cvećka
|
Ja sam tek u 18-19 nedelji ukapirala sta su zapravo pokreti...
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 26.12.2013 9:29:48
|
|
|
|
New Mom
|
U prvoj u 19.nedelji, u drugoj u 15.nedelji, u trećoj u 17.nedelji.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 26.12.2013 9:58:08
|
|
|
|
Milica cica
|
U 17-toj nedelji
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 7.2.2014 14:48:47
|
|
|
|
Mille
|
Ja osetim danas nesto kao da mi kucne iznutra, na razlicitim mestima. Ali ne znam da li je to zaista beba. Usla sam u 18. nedelju.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 7.2.2014 20:43:03
|
|
|
|
degu
|
Mille to je TO Ni kod mene nije bilo leptirića, vibracija, talasa kako žene opisuju već prvo to lupkanje, negde sa 16+3 čini mi se, zapisala sam u dnevnik a sad je malko intezivnije, oset_im i kad se promeškolji malo, skoro uvek posle jela se javi i uveče pre spavanja, duša moja draga
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 7.2.2014 21:07:38
|
|
|
|
Mara1986
|
Mislim da je bilo 17+2 :) kao malo lupkanje sa leve strane ali mislim da sam ja to i ranije osetila samo nisam bila sigurna a i svi su mi govorili da sam luda i da ne mogu da osetim ranije ... da su to creva... ali sad kad pomislim ja mislim da sam ja osećala i tad kad su me pravili ludom
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 15.2.2014 11:12:26
|
|
|
|
Mille
|
Ja sam prvi pokret osetila u 18-oj nedelji. Kao lupkanje iznutra. Beba je kuckala da se javi mami. Predivan osecaj :-)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?