Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 22.5.2015 10:47:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa meni je to jutros licilo na stucanje koje sam osetla sa Unom, na istom mestu uzastopno se cuje, jedno 4, 5 puta.... nekad se tesko i razlikuje stucanje i pokreti kad je beba mala.... javice se valjda neko iskusniji da mi kaze moze li beba u ovom periodu da stuca...
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 22.5.2015 11:50:56
|
|
|
|
ivaMark
|
UM, mislim ta te beba malo lupkala :) moji kada su stucali trajalo je po par minuta :D
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 22.5.2015 11:53:49
|
|
|
|
Anoniman
|
mozda ne znam sta je bilo, ali podsecalo je na kucanje srca bas ,ali osetis pod rukom, na istom mestu jednaki zvuci i udarci
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 22.5.2015 11:59:17
|
|
|
|
tekilica
|
Boze,kakav osecaj!!! :) I dzabe da trosim reci, kad se bas ne moze opisati! Ali se secam da se koleginica ,koja nema decu jos uvek, bas zagledala u stomak dok se ovo malo bice sutiralo. Jer to se, naravno, videlo iz aviona. S jedne strane na drugu :) Ja mislim da beba u stomaku moze sve :) Pa i da stuca :) Blago tebi, Unina mama :)
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 22.5.2015 12:01:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Tekilice, nista ti ne preostaje,sem da nam se pridruzis uskoro
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomjera... 22.5.2015 12:51:13
|
|
|
|
World
|
Nesto mi se cini da se kaze pomjeranje a ne pomijeranje, bode mi oci vec odavno.. Ako ima kakvih jezicara koji smatraju da nisam u pravu nek me slobodno isprave
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomjera... 22.5.2015 12:55:52
|
|
|
|
Maraj
|
World zavisi ko prica ekavicom, ikavicom ili ijekavicom. Za mene je najpravilnije pomeranje al razumele smo se kako god
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomjera... 13.7.2015 23:04:53
|
|
|
|
dijana1*
|
U trecoj trudnoci u 18-19 nedelji. I to bas lepo osetim a kada lezim na ledjima vidim i kako se pomera. Osecaj je predivan
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 14.7.2015 17:24:01
|
|
|
|
potencijalni Major
|
Ovako stoje stvari... ja sam u 14-oj nedelji i sinoc sam osetila, na sekundicu samo, malo ispod pupka nesto.. (kao kada vas neko bocke prstom po ramenu) a danas sa leve strane oko pupka... mene zanima da li sam ja nesto umislila ili je cudoviste krenulo da se proteze? :) Prva mi je trudnoca pa me sada sve zanima :D hvala
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.8.2015 12:13:40
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Popkice, ima ovde raznih iskustava, ako imaš vremena da čitaš, a ja sam ti već pisala, čini mi se. Prvo baš kasno, isto kao i ti u tom periodu nisam osećala ništa, drugo i ovo treće malo ranije.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.8.2015 12:24:39
|
|
|
|
isidora88
|
U 13.oj nedelji U prvoj trudnoci sa 14.nedelja...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.8.2015 14:35:51
|
|
|
|
sonyasha
|
Prva trudnoća 17 nedelja, kao muljanje i pipkanje! Sada u drugoj u 14. sam osetila bebana da me kucka, ali onda do dvadesete nedelje samo kao muljanje, pa sam se isprepadala! Doca mi je rekao da je zbog položaja, jer sa oko 20 nedelje okrenuo glavicom na dole i od tada svakodnevno.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.8.2015 18:00:26
|
|
|
|
popkica bebic
|
Hvala, drage moje. Ja sam malko uplasena i inace, a jos kad cujem da svi kazu da se drugo oseti ranije, pojedem se ziva.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.9.2015 23:05:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ovo mi je prva trudnoća i u 18nd sam osetila moju malu ribicu koja se migolji u stomaku .
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 21.11.2015 8:31:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sinoc, tj, 14 -ta nedelja, lezala sam na ledjima i tup tup onako sitno, bas sam se iznendaila..valjda nisam jos ocekivala...ali cao bebooooo
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 21.11.2015 8:33:18
|
|
|
|
Leptiric123
|
14. nedelja :)
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 21.11.2015 8:44:23
|
|
|
|
vocicana
|
17-ta nedelja, kao bockanje sa leve strane dole, kao da me je prsticem cesnuo par puta, neverovatno. Ja sam prvorotka, ja se uplasila sto ga nema, ali se brzo javio bebironac posle toga. Najdivniji osecaj na svetu!
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 21.11.2015 8:48:07
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja sam osetila kao da mi neki balončić mali mali pucka, kao mrvica, čini mi se sa desne strane negde i posle toga bilo je sve jače i češće
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 21.1.2016 19:52:54
|
|
|
|
emicaa
|
Ležim sad i na lijevoj strani stomaka kao da dva puta nešto kucnu,ležim i čekam hoće li opet i ništa,počnem lupkati po stomaku i posle par sekundi kao da me nešto zagolica ali malo niže nego prvi put.Ali ja stvarno nisam sigurna da li je to stvarno to ili mi crijeva divljaju
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 21.1.2016 20:41:12
|
|
|
|
alex88
|
Moguce da jesu prvi pokreti ,i ja sam relativno rano pocela osecati bebu,nije kod svake zene isto.Meni su rekli da nema sanse da osetim pre 4.5mes ali jesam,i u prvoj trudnoci su poceli sa punih 4 ,a sad ranije,mislim oko 15ned,od 17 sam bebu osecala svaki dan
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 21.1.2016 20:51:03
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam u rvoj trudnoći osjetila prvi put nekad oko 17. a sad sam 15. Sedmica pa sve kontam da je rano,čejam sutra da vidim hoće li se ponovit.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 22.1.2016 0:18:10
|
|
|
|
amelia
|
Ja sam osetila bebu nepunih 14 nedelja i ako su mi mnogi rekli da nije to moguce jer sam prvorotka ja znam da je to bila nisam je posle svaki dan osecala nekad na dva dana posle 15 nedelja osecala sam je svaki dan
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 27.8.2016 13:12:49
|
|
|
|
Mariya
|
Danas!! 14+3. Sklupčala se na levoj strani stomaka, malo se i ispupčilo i osetila sam lupkanje, osetila sam i ranije slično ali nisam bila sigurna, ali jutros je bila 100% beba Kako je divan osećaj sad a u 9.om ću kukati jer će me neprestano šutirati i skakati po bešici
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 3.9.2016 18:13:19
|
|
|
|
yelly
|
Jao kakva lepa tema... ja jos nisam sigurna... nekad na moru, u 14 nedelji sam osetila neka kuckanja ali iskreno nisam sigurna dal je to bilo to, ponovilo se par puta ali je bilo bas blago... ne znam tako kad citam krecem malo da brinem posto sam u 18 nedelji vecc
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 3.9.2016 20:45:04
|
|
|
|
degu
|
Yelli to je to. Ja sam obe bebe tako osetila. Dodu sa 16 +3 i bila je odmah redovna, a ovaj malisa je tako kucnuo koji put od 16 +4, pa po 5 dana nista. Tek od 18+4 se redovno javlja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?