Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:25:58
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene,trudnicice ja super spavam,ne idem vise u vc,spavam kao top.vodila bozu u vrtic,pa mi svratila drugarica na kafu,sad ode..malo se promuvam ovde,pa idem na neku komisiju.necu ici na ono predavanje,mrzi me.... ja jaknu uzele u prosloj trudnoci,neku vecu,tad mi bila super,za neke smesne pare u second hand....posle sam je dala mami.super je posluzila.ne pada mi na pamet da dajem neke pare za garderobu vecu 2 broja,sta ce mi..bolje cu da kupim kad smrsam,pa da budem macka srculence,posalji pp meni ili nadi RR.
< Poruku je uredio branki RR -- 25.9.2014 9:26:41 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:28:37
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, Anita Branki, slazem se u potpunosti sa tobom...ja kupih neku tanju tuniku, obukla je par puta i evo hladno vreme i ne mogu vise da je nosim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:29:39
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Prosto ne mogu da poverujem-zbog virusa sam par dana lezala i evo za 5 dana +1,3kg. Joj, Daco nemoj se zabrinjavati oko kilaže, pa ja sam se od pocetka udebljala 1kg, a sada sam 22nedelja, i dokt. mi rekao kao je to mnogo, pisala sam u odg.temi, sta bih ja onda trebala, ostala sam u cudu
< Poruku je uredio Modessty RR -- 25.9.2014 10:14:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:35:53
|
|
|
|
Štetica
|
Branki nedaju se ni meni neke velike pare za jaknu,tako da cu morati malo vise da se aktiviram da nadjem nesto toplo a da nije skupo. Daco nama zenama nikad ugoditi,dok smo bile u crticama kukale smo kad cemo da zatrudnimo,sad trudne nemamo sta da obucemo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:36:47
|
|
|
|
daca77
|
Eco, isto sam to prosla pre 10-ak dana kada mi je endokrinolog rekao da sam se ugojila... Stetko, a o jakni i ne razmisljam...sve su uske i strukirane, tako mi ostaje da zamisljam kako je napolju pretoplo i ne treba je kopcati
< Poruku je uredio daca77 -- 25.9.2014 9:38:08 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:37:24
|
|
|
|
branki*
|
steti,pa to uvek tako...zene
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:38:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro,ili dan,ili laku noc..posto je napolju grozno! Vidim da se spisak redukuje Ja nosim mm jaknu Sva sam slogirana,pijem vitamin c sad,a nocas sam za cudo lepo spavala.ustajala samo jednom da pi pi!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:41:55
|
|
|
|
branki*
|
von,sad si ti glavna
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:44:08
|
|
|
|
vonavoj
|
vec mi nije dobro! inace,osamucena,bem ti vreme..pijem c vitamin,i verujem da ce me podici malo..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 9:54:40
|
|
|
|
wivern
|
Zene ja bih sebe tako obradovala nekim shoppingom ali nemam sta kupiti. Mislim sta da kupim za mesec dana a da mi posle bude dobro. Ne bacaju mi se pare zarad licnog hira . Ja danas moram da nosim doznake a to ne podnosim. Sva sreca nema ih vise narednih godinu dana. Juce u cekaonici dz bio show, posle pauze je umesto mene cekao mm i kaze neka bakuta napala trudnicu da joj povlaci majicu preko ledja ova se jadna rasplakala od muke. Kaze prekinite vise vi ste peti koji to danas radite. Jadna zena.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:03:02
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ćao trudnice! samo da vam javim da ja više nisam juče u 11.37rodila se naša druga princeza Helena! Ja se brisem sa spiska,prepuštam vodeću poziciju von,sad je na tebe red,pa viw:-) Jao, divno!! Dobrodošla Helena! Ja sam danas onako, i dalje bolesna. Danas neću da rmbačim toliko...i tako. Nešto sam bezveze, baš nisam za priču. Idem da mesim UM kroasane. Meni je sveki dala neki crveni trudnički kaput koji je ona nosila u trudnoći. Super je očuvan i debeo i ima onako kao šal odgore, super je, ali je baš dugačak, a ne dajumi se pare da ga skraćujem sad.
< Poruku je uredio lelaigor -- 25.9.2014 10:10:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:03:45
|
|
|
|
bubulence
|
ja imam jedan kaput sa kapuljacom, onako vise sportski, a krojen je tako da mislim da cu moci da nosim do kraja trudnoce. a imam i jednu crnu dugacku jaknu, dibika sam je na poklon ali mi je bila velika. taman cu moci da je nosim do nove godine od prilike... tako da sam mirna sto se toga tice...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:07:32
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Zene ja bih sebe tako obradovala nekim shoppingom ali nemam sta kupiti. Mislim sta da kupim za mesec dana a da mi posle bude dobro. Ne bacaju mi se pare zarad licnog hira . Ja danas moram da nosim doznake a to ne podnosim. Sva sreca nema ih vise narednih godinu dana. Juce u cekaonici dz bio show, posle pauze je umesto mene cekao mm i kaze neka bakuta napala trudnicu da joj povlaci majicu preko ledja ova se jadna rasplakala od muke. Kaze prekinite vise vi ste peti koji to danas radite. Jadna zena. Znači moša od kafenisanje, e jbg! Dobro kad joj bakuta nije preko stomaka još navlačila
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:13:45
|
|
|
|
wivern
|
Pa nije stigla kad se ova mucena rasplaka. Jos je bakuta napade kao sta odmah places gola ti ledja a ides tako.. pa to je samo da uzmes i da joj vratis istom merom-namestis protezu malo u levo A u cekaonici mjuza i najveci hit bajaga-pesma tamara...cekanje me strasno zamara
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:18:04
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern pa to je samo da uzmes i da joj vratis istom merom-namestis protezu malo u levo ludo jedna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:19:04
|
|
|
|
vonavoj
|
joj wiv uspela sam malo da se razmrdam..jedan ves,drugi ves..i sela
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:21:52
|
|
|
|
anita
|
Ja dosla sa komisije i upravo pijem kafu. A evo skuvala sam i za Vas Sto se tice garderobe te deblje ja imam kaputic koji se kod struka vezuje pa se nadam da cu moci da ga nosim cele zime. A ukoliko ta kombinacija ispadne iz igre ne znam sta cu . Daco i ja mislim da se opterecujes sa kilazom. Nisam mogla da pisem malopre bila sam u socijalnom. Bas lepo izgledas i uopste nemas viska.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:22:18
|
|
|
|
madre
|
jaooo, von, ala se priblizilooo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:24:53
|
|
|
|
Modessty
|
Anita jel sve ok? Nisu te nešto maltretirali? A vidi ovu dacu što me ignoriše?! Pa i ja sam ti rekla da si lepa! NIje ti samo Anita dala kompliment
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:27:14
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: madre jaooo, von, ala se priblizilooo dobro se priblizilo! prva na spisku! anita,moze meni kafa!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:27:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern .. pa to je samo da uzmes i da joj vratis istom merom-namestis protezu malo u levo A u cekaonici mjuza i najveci hit bajaga-pesma tamara...cekanje me strasno zamara ahaahhahahahaah lujkoooooooo
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:41:48
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Anita jel sve ok? Nisu te nešto maltretirali? A vidi ovu dacu što me ignoriše?! Pa i ja sam ti rekla da si lepa! NIje ti samo Anita dala kompliment Mod nisu me maltretirali nego sam dugo cekala. Poceli su da rade u 7:30 a vec sat ipo nakon toga je bila pauza, a cekaonica puna. A o isptati 35% cu sada pisati u odgovarajucoj temi.Popi sam. Von naravno da moze za tebe kafica.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:43:27
|
|
|
|
Modessty
|
Anita uvek je bilo tako! Uvek čekanje u punoj čekaonici! A ti kao održavaš trudnoću i treba da izbegavaš veće skupove ljudi. Užas jedan!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 10:55:56
|
|
|
|
anita
|
Mod strasno. A na svim vratima su odstampali kako trudnice imaju prednost. Kasnije idem do higijenskog da podignem rezultate briseva a onda cu i ja da pravim kiflice by UM .
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 25.9.2014 11:21:02
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo stomacici Pijem sad kafu ,vreme hladnoi kisovito bas sam slogirana. Danas cu da sijem
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?