Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 18:07:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Kod mene će ipak stoj duže, moram si pečem krompir za večeru. Sreća te je malo hladnije pa neće da mi prekisne testo. Umotane i samo da gi turim da se peČu
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 18:09:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Doslo dete iz vrtica danas i kaze hocu kroasane!! Reko nema,pojeli smo...a ona u plac!!!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 18:11:17
|
|
|
|
17 joka
|
Von, ti zasuci rukave pa pravi detetu ponovo
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 19:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Doslo dete iz vrtica danas i kaze hocu kroasane!! Reko nema,pojeli smo...a ona u plac!!! Isto,kaze Una, mamam pojeo mi tata sve kiikle Trco, Kalrita zabusavate, a slike
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:16:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne zabušavam, kriva je mala nevesta!!! Mama gleda na kompu, sad oteh da turim sličke i si zaradim poJen Polako se već prazni pleh
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:24:22
|
|
|
|
Klarita
|
Pa ja se sd sramujem od ovej Trcine
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:26:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne sramuj se, imamo isti posluzavnik
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:27:07
|
|
|
|
17 joka
|
Trco,Klarita, prelepe su
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:28:41
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ne sramuj se, imamo isti posluzavnik Toj iamo samo mi na jug
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:33:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ne sramuj se, imamo isti posluzavnik Toj iamo samo mi na jug Vidi se ko ima ukusa
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:34:31
|
|
|
|
Trcosava
|
Klarita zašto mori? Eee kad bi vi znale da mene kuhinja ozbiljno videla nije dok ne dodjoh ovdena... Karita i tvoje izgledaju njami
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:36:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:38:36
|
|
|
|
Klarita
|
Trco, mene i dalje kuhinja slabo vidja sramota me od same sebe kad vidim temu "Sta smo danas pravile" Evo i slatkih Ivanka, ove pa u crveni, uh uh uh
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:40:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
E takav 'sluzavnik ima sveki.... mada.... mozda su jabuke, ne srca....
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:49:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco, Klarita divne su A ukus, ukus?
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 20:50:43
|
|
|
|
isidora88
|
da nije foruma nikad ne bih ni kuvala, mm svaki put pita, jel to opet kuvas nesto sa interneta?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:17:22
|
|
|
|
Trcosava
|
ukus odličan, smo i dalje mislim da sam ih maaalo prepekla znaš kako se kaže 'prvi mačići se u vodu bcaju' hahaah sledeći put ću biti pored rerne IZVORNA PORUKA: Unina mama Trco, Klarita divne su A ukus, ukus?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:20:00
|
|
|
|
Klarita
|
Ukus je fenomenalan. Prepekla sam malo slatke, ali krckaju, mmmmmmmmmm, odlicne. Znam gde sam i sta pogresila, ispravka neki drugi kisni dan
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:25:12
|
|
|
|
17 joka
|
ma niste pogresile nemoze bas biti savrseno prvi put lepo izgledaju i ukusne su pa onda jesu super
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:27:56
|
|
|
|
wivern
|
Juhuuuu ja nisam prepekla, ne znam kako sam to uspela. Jao zene meni se opet jedu, onako vruce...
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:44:10
|
|
|
|
emicaa
|
evo iiiih,divne su,izvolite
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:48:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Emice super su ti Devojke ne znam kako ste uspele da ih prepecete, sledeci put pored rerne Wiw ako krenes da ih pravis svako vece, bice dete od 5 kg,a ne 4
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:51:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spremila jutros sve sastojke kad ono kvasac nemam. U cetvrtak ih obavezno spremam, jer nemam puno casova.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:52:49
|
|
|
|
emicaa
|
malo je losa slika,ljepse su uzivo...ovaj moj jede kao blesav pozlice mu po prvi put mi kiflice nisu previse pecene,sad sam ih stavila pola sata na 200 stepeni.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 21:55:27
|
|
|
|
17 joka
|
Emice nek uziva covek
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Faširane snicleRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Da li ste imali veliku ili manju svadbu?pisuljicaVeliku (
29%)
Manju (
71%)
Ukupan broj glasova: 90Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!