Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 14:12:37
|
|
|
|
degu
|
razmišljam kako bih najradije legla a ako legnem ugušiće me gorušica pa i dalje sedim
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 17:03:04
|
|
|
|
vikiveki
|
o tome kako bi slatko mog m ispreskakala , samo je on sve obavezan da radi i samo njega uvek negde šalju da ide,a to što ima drugih obaveza nikom ništa
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 17:09:19
|
|
|
|
New Mom
|
Da budim klince inace nam sledi zurka nocas. A sa druge strane malo tisine je neodoljivo.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 22:34:51
|
|
|
|
NadaR
|
O motorijadi u mom gradicu na koju nisam otisla jer je mm na terenu pa nemam kud sa M
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 23:53:21
|
|
|
|
Leptiric123
|
Nado trebala si da zoves tu uvek bude dobrih frajera...:-) razmisljam o moru...jedva cekam.
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 23:55:08
|
|
|
|
Anoniman
|
razmisljam da li da radim ujutru test, ili ne
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 23:56:04
|
|
|
|
dijana1*
|
O tome da mi je sada jedan produzni kabl. Prazna mi je bat na tel.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 23:56:59
|
|
|
|
Sanchy
|
Sta sve treba da spakujem za more i odakle da pocnem uopste
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 23:57:04
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama razmisljam da li da radim ujutru test, ili ne radi ga sledeci mesec
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 7.6.2014 23:57:57
|
|
|
|
Anoniman
|
hhaha, ili kao sa unom, za 2 meseca Leptiric, Sanchy, gde idete i kada, mi 20. u Rafailovice... isto jedva cekam neka bude tajna, vec sam se pocela pakovati
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.6.2014 23:59:00 >
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 0:01:56
|
|
|
|
Sanchy
|
Mi u Kumbor sad 14.,bezuspesno pokusavam da smanjim kolicinu preko potrebnih stvari,,pocela sam da sanjam gde cu sta da spakujem
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 0:03:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja svake godine kazem, sledece nosim samo to, to , i to, nema pretrpavanja, i ove godine opet pretrpam kofer
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 0:03:27
|
|
|
|
adulence
|
Hej zene i ja sam vec do pola spakovana,ali samo o tome razmisljam,stalno gledam vremensku prognozu...Mi isto kao i sancy idemo u Kumbor 12.06....jedva cekamo...
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 0:04:50
|
|
|
|
Sanchy
|
Ma ja nisam normalna meni sve treba i za svaki slucaj i ovo i ovo i ovo
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 0:08:06
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja tek 28.jula u Sutomore...ali samo pet dana jer krecemo u vrtic :-\ a ne mozemo ranije....
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 0:08:31
|
|
|
|
Torbica
|
Spava mi se..... Ma bolje poneti vise toga nego da nesto zafali. Zamislite moje pakovanje sa troje dece za tri nedelje na moru plus jedno spavanje u Makedoniji....
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 0:11:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Razmisljam kako ce mace bez nas sutra kad odemo u Zrenjanin.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 8:14:20
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Spava mi se..... Ma bolje poneti vise toga nego da nesto zafali. Zamislite moje pakovanje sa troje dece za tri nedelje na moru plus jedno spavanje u Makedoniji.... Prosle godine sl. stvar. Doduse dvoje dece, 3 nedelje na moru, 2 spavanja na putu plus trece na trajektu 20 sati. Ludilo. A o cemu razmisljam? Pa posle ovom Torbicinog posta kako bih tako rado isla negde na put.
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 11:05:10
|
|
|
|
Leptiric123
|
Joj sta mi uradiste celu noc sanjam da sam na plazi :-)
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 12:42:42
|
|
|
|
Žapkić
|
Trenutno razmišljam kako je malo potrebno za sreću... i kako ,često, baš to malo nedostaje...
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 14:19:03
|
|
|
|
Klarita
|
Sta za rucak? Sta? Samo o tome mislim danas
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 8.6.2014 15:42:00
|
|
|
|
NadaR
|
O sladoleduuu
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 23.9.2014 13:03:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Trebam da uspavam A. i onda da se odvucem u kuhinju i pravim rolat, a vec me mrzi da bilo sta pravim...i jos da se odmorim, a sve to treba da bude strpano u ta 2 sata dok spava, ako me ukaki da toliko spava...
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 23.9.2014 13:09:44
|
|
|
|
NadaR
|
O krecenju. Ne znam sa koje strane da krenem da raskrcujem ovaj krs .
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 23.9.2014 13:13:39
|
|
|
|
Modessty
|
Nado juče sam te baš pominjala sa mm. Kako je kod vas sada? Jel vam sređuju obalu reke?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?