|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: O cemu trenutno razmisljate???
15.10.2013 21:35:11   
17 joka
o tome šta me sve čeka narednih 20 dana

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 426
22.4.2014 20:49:09   
Verolina
Razmisljam da li da cutim ili da otvorim Pandorinu kutiju. Da li da da ili da ne....Da li je vredno toga ili nije? Ipak nije. Ipak g*vno treba ostaviti u cucavcu i ne prljati ruke ciscenjem WC-a, jer i onako svi zapamte samo akt ciscenja, a ne zbog cega se moralo cistiti. Neka spava Pandora sa svojim zlom i bolescu, pasce kisa pa ce sama ocistiti toalet.
I eto, razmisljam o wc papiru sadauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 427
22.4.2014 20:51:24   
Ivanka 75
kako cu sutra opet da vodim dete lekaru jer ima temp user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 428
22.4.2014 20:51:50   
Verolina
E, bem muuser posted image
Pa je l' visoka?

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 429
22.4.2014 20:52:21   
Ivanka 75
Guramo do 39...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 430
22.4.2014 20:52:28   
anci kv
o tome dal sam istegla neki mišić il će da mi otkaže slepo crevouser posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 431
22.4.2014 20:55:20   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Guramo do 39...

user posted image

I mi od nedelje temp preko 39 user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 432
22.4.2014 20:57:35   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Guramo do 39...

Virus, bem mu...user posted image

Direktna veza do poruke: 433
22.4.2014 21:14:17   
serpica
Razmisljam da li da idem u hitnu ili da se opet nakljukam lekovima,ubise me bubreziuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 434
22.4.2014 21:16:02   
NadaR
O upali misica I to gadnoj koja me ocekuje ... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 435
22.4.2014 21:18:27   
New Mom
Da mm prestane toliko da se nervira...user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 436
22.4.2014 21:19:14   
Verolina

IZVORNA PORUKA: serpica

Razmisljam da li da idem u hitnu ili da se opet nakljukam lekovima,ubise me bubreziuser posted image

Ma bre, idi lekaru! Serpi, mozes li ti laserom da razbijes to kamenje? Zao mi je sto se toliko mucisuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 437
7.6.2014 12:37:52   
Verolina
Pricam sa drugaricom i razmisljam o osobama koje se trude da se prikazu kao cool persone, a u stvari im to uopste nije tesko za prikaz jer su u sustini potpuno bezosecajne, pa se i ne uzrujavaju oko bilo cega. Prazne ploce emocija. Mislim da je za mene prazan covek najgori covekuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 7.6.2014 12:38:36 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 438
7.6.2014 12:41:37   
anci kv
razmišljam,kakvu li će toaletu Verka obući 14.juna..živo me interesuje do koje boje i šnajderke je stigla a da ih nije ubila u pojam??
i tako..razmišljamuser posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 439
7.6.2014 12:42:30   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: anci kv

razmišljam,kakvu li će toaletu Verka obući 14.juna..živo me interesuje do koje boje i šnajderke je stigla a da ih nije ubila u pojam??

Bombaj nas ceka user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 440
7.6.2014 12:43:26   
Verolina

Ha ha ha ha hauser posted image
Ispadoh ja nateza za saradnjuuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 441
7.6.2014 12:44:58   
serpica
Razmisljam sta jedan telefonski poziv moze da uradi..
Da skrati 5 sati cekanja u redu sa malom bebom i detetom,pored 150 nervoznih,oznojenih i ubiliacki nastrojenih ljudi...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 442
7.6.2014 12:45:27   
anci kv
razmišljam,imaš jop 7 dana,koliko još možeš kombinacija da smisliš?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 443
7.6.2014 12:46:57   
anci kv

Da skrati 5 sati cekanja u redu sa malom bebom i detetom,pored 150 nervoznih,oznojenih i ubiliacki nastrojenih ljudi...user posted image

misliš jedan čovek...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 444
7.6.2014 12:54:20   
serpica

misliš jedan čovek...

Ma covek moze svasta,ali jedan poziv,stvarno nisam znala da moze toliko da ucini user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 445
7.6.2014 12:57:13   
anci kv
ih bre,pa kako tebi da ne učini...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 446
7.6.2014 13:03:18   
serpica
Razmisljam jos cime sam to zasluzila user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 447
7.6.2014 13:10:35   
anci kv
razmišljaj,razmišljajuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 448
7.6.2014 13:26:42   
branki*
videla skolsku drugaricu na tv-u,pa me nesto obuzela neka seta..kao da nisam dala svoj maksimum profesionalno,zivotno,kao da sam mogla mnogo vise,sta znam,samo misli....

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 449
7.6.2014 13:31:27   
anci kv
e branki,to pojavljivanje na tv,ne znači nikakav uspeh,niti savršenost,veruj mi

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here