Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 14.3.2009 20:34:57
|
|
|
|
guppy RR
|
Razmišljam o Ringeraji... ... jer oni koji ste trenutno ovde verovatno vidite da nije sve još OK. Preneli smo RR na novi server i malo će trajati da namestimo sadržaje da budu kako treba. hvala na strpljenju guppy
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 14.3.2009 21:19:54
|
|
|
|
eugenija
|
Razmišljam kako nam Verus kuva kaficu
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 14.3.2009 22:24:25
|
|
|
|
mamica salamica
|
kako cu za 2 meseca morati da se vratim na posao i da ostavim mog bebca ...KAKO CU PREZIVETI PRVI DAN?
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 15.3.2009 12:01:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto Luki opet curi nos? Gde se prehladio?
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 15.3.2009 14:19:59
|
|
|
|
Lu
|
Trebala bi oprati auto poslije
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 15.3.2009 14:27:02
|
|
|
|
sneza24
|
O svojo svadbi i sta ja jos moram obaviti.
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 15.3.2009 14:27:28
|
|
|
|
NadaR
|
valjda nece kisaaaaa.....
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 15.3.2009 14:36:52
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: mamica salamica kako cu za 2 meseca morati da se vratim na posao i da ostavim mog bebca ...KAKO CU PREZIVETI PRVI DAN? mene ovo čeka za malo više nego tebe, ali ipak o tome razmišljam svaki dan
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 15.3.2009 14:41:30
|
|
|
|
kumara
|
Jao mene boli glava i samo o tome razmisljam trenutno!!!
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 15.3.2009 15:51:43
|
|
|
|
maša
|
meni se štuca pa razmišljam ko me spominje...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 16.3.2009 8:13:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 16.3.2009 8:19:14
|
|
|
|
mihi
|
Zašto Miloš neće da spava a probudio se u 6 i 30.
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 16.3.2009 8:30:06
|
|
|
|
Modessty
|
napolju kiša i grozno vreme, ja razmišljam kako će danas biti diiiiiivan dan jer nema šefa sledeća tri dana!!!!
|
|
[Obrisana poruka] 16.3.2009 10:27:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 16.3.2009 10:38:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Razmisljam o tome kako sam po prvi put u svom radnom veku, nezaposlena. Razmisljam kako nema zanimljivih konkursa za posao, kako cu verovatno siznuti dok ne nadjem nesto, ali ako i nadjem neki posao, onda o trudnoci ne mogu da razmisljam barem godinu dana, a to mi se ne radi, i stvarno ne znam sta cu....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 16.3.2009 10:44:00
|
|
|
|
Lu
|
Razmišljam gdje ću naći bambi cipelice
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 16.3.2009 10:49:06
|
|
|
|
Anoniman
|
bambi?
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 16.3.2009 11:09:33
|
|
|
|
trudnica
|
Cao svima!! Ja trenutno razmisljam o tome kad ce kraj moje smene i kad cu da stignem kuci jer mi se uzasno spava. Sinoc sam zaspala oko 23h ali dzabe.........samo mi se spavka........ Pozdrav
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.3.2009 7:42:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 23.3.2009 14:42:31
|
|
|
|
eugenija
|
Trenutno smišljam u koji deo foruma da strpam priču o tome kako je moj deda sebičan, samoživ čovek.. Ne odgovara mi tema "Penzioneri" Tema bi bila " Kada stariji ne daju mlađima da žive", ali gde da je stavim
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 23.3.2009 14:51:39
|
|
|
|
sneza24
|
Eugenija otvori temu imam i ja nesto da kazem ali neznam gde da je stavis.Mozda u nasu svakodnevnicu.
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 23.3.2009 14:57:33
|
|
|
|
dunja RR
|
ja trenutno razmisljam kako moram na posao i kako moram sefici da kazem da idem na operaciju za 6 dana...
|
|
|
|
RE: O cemu trenutno razmisljate??? 23.3.2009 14:58:42
|
|
|
|
Anoniman
|
ja samo gledam na sat i kontam kad će 16 časova da bjezim iz ove kancelarije... da mi nije vas lijepo bih se samoubila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?