Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:08:52
|
|
|
|
emicaa
|
Hahaha sreća pa sam sad deveto IZVORNA PORUKA: Klarita Gospodin savrseni nudi nagradu za 8. mesto, iz svoje proizvodnje ma mu njegovu, da nije video da je Serpi na 8. mestu tccc
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:10:36
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena hahahaahaha, bravo! a vi dobijate koje specijalne nagrade, zna li se? To je u strogoj tajnosti.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:10:57
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Sg da vidimo i prvijeh pet članica imam ideju da otvorimo kladionicu za prvih 5 mesta
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:11:24
|
|
|
|
anita
|
Bravo za sve devojke.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:18:32
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Mala Elena hahahaahaha, bravo! a vi dobijate koje specijalne nagrade, zna li se? To je u strogoj tajnosti. Ja bi rekla da ce modovi da dobiju po jedan bic za prstice...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:20:58
|
|
|
|
wivern
|
Serpica je ipak iskusna, em nije gubila poJene na kafenisanju em ce da se trampi sa gosn savrsenim za nagradu. E to je prava zena.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:23:28
|
|
|
|
Cakana84
|
I konačno, prvih pet: 1. Mala Elena 2. Unina mama 3. Torbica 4. bubulence 5. wivern Ovde se prave bitke biju za poJene .
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 22.9.2014 17:25:21 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:24:49
|
|
|
|
lelaigor
|
E, ja sam "spala". Spašću još do kraja igre, kad nemam vremena da kuckam. Kad je kraj inače?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:29:56
|
|
|
|
bubulence
|
op op, nikad nisam manje pisala a vidi napredovala sam za jedno mesto
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:30:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Cakana, kako si?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:31:29
|
|
|
|
wivern
|
Ja lepo kazem a Bubi mi ne veruje
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:31:55
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Sg da vidimo i prvijeh pet članica imam ideju da otvorimo kladionicu za prvih 5 mesta Branki, mislim da bi to bila prava propast raspale bi se od posla
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:32:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja lepo kazem a Bubi mi ne veruje nagradu prihvatam jedino ako je nesto sto Ema moze da koristi. ako osvojim bilo sta za odrasle, poklanjam...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:37:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Opet prva?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:40:01
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: wivern Ja lepo kazem a Bubi mi ne veruje nagradu prihvatam jedino ako je nesto sto Ema moze da koristi. ako osvojim bilo sta za odrasle, poklanjam... Isti slucaj , ali bez Eme
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:55:07
|
|
|
|
Bibilib
|
Svaka cas_t Eleni... E a da li mozete da mi kazete da li je ovo pravi redosled najaktivnijih ili ne???
< Poruku je uredio Bibilib -- 22.9.2014 18:01:14 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 18:00:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sredjujem spajz, kad ono stigli rezultati, uuuu kako sam krenula bicu do kraja i prva Torbi ako ostanem druga a, a ti treca , trampimo nagrade, moze Da ti prosledis Olgi torbu za mustuluk
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.9.2014 18:01:14 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 18:06:58
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Opet prva? ME delujes iznenadjeno? Il si pogresila smajlic...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 18:10:52
|
|
|
|
Cakana84
|
Da, redosled je pravi, nije kao za Nestle. Necemo da se ponavljamo. Uvek imamo svezih ideja. Trco , dobro sam, zilava sam ja. Elena, verujem da si frapirana prvim mestom.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 18:12:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana ja se salila za trudnocu, ali zelim da te sto pre vidim u crticama I da ozdravis do 1.10, da rezutati stignu na vreme
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 18:14:38
|
|
|
|
Torbica
|
Ijuuuuuu, kojim cudom sam tako visoko? UM, nemam pojma sta je na trecem mestu ali mooooozeee!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 18:17:41
|
|
|
|
Cakana84
|
Hvala devojke. Torbi, Ginna nagrada je na trecem mestu, trenerka i majica.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 18:19:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ijuuuuuu, kojim cudom sam tako visoko? UM, nemam pojma sta je na trecem mestu ali mooooozeee! Odgovorila ti je Cakana, tako da, ako zadrzimo pozicije, cucemo se u pp
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 18:20:15
|
|
|
|
17 joka
|
drugari sad u akciju ovih 10 dana da bude jos veca ludnica
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 19:25:03
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Da, redosled je pravi, nije kao za Nestle. Necemo da se ponavljamo. Uvek imamo svezih ideja. Trco , dobro sam, zilava sam ja. Elena, verujem da si frapirana prvim mestom. bravo za sve devojke!! Um,drzi tu torbu!ako ti se ne svidja,ima kome se svidja! vidi moje trudnice sto drze cetvrto i peto mesto!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.