Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 19:28:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
wow jos uvek sam na listi mada sam jako slabo pisala skoro nista Al dobro ne igram se tako da devojke navalite i srecno!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 22.9.2014 19:29:09 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:27:06
|
|
|
|
nata11
|
Kuku padoh na zadnje
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:32:41
|
|
|
|
Klarita
|
Natooooooo vec si krenula u napad Ako, ako, i treba
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:33:55
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Serpica je ipak iskusna, em nije gubila poJene na kafenisanju em ce da se trampi sa gosn savrsenim za nagradu. E to je prava zena. A koja nagrada je na 8.mestu? izgubih khmmmmkhmm broj mob.darodavca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:36:47
|
|
|
|
malimaki
|
Kod mene pada kisa, a kpd vas
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:37:54
|
|
|
|
nata11
|
Klarita moram da nadoknadim
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:39:46
|
|
|
|
Klarita
|
Serpi, nis' ne brini saljem ti darodavca bese za vikend ti ga nema muz Nato, samo napred
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:41:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Serpi, nis' ne brini saljem ti darodavca bese za vikend ti ga nema muz Nato, samo napred nema,ga nema,a jel ce mi i nagradu donese
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:43:03
|
|
|
|
Torbica
|
UM, moze, bas bih volela, trudicu se. Samo moram puno da strebam, pa nisam neka sigurica.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:47:06
|
|
|
|
malimaki
|
A koja vam se nagrada najvise svidja
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:48:20
|
|
|
|
17 joka
|
Nato sad u napad do kraja ces biti na dobrom mestu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 20:52:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam poboljsala poziciju. Ko bi rekao Ne pisem u mnogo tema pa to nisam ocekivala
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 21:03:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: malimaki A koja vam se nagrada najvise svidja meni chicco
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 21:44:17
|
|
|
|
plačljiva
|
Drugarice a gde je ta lista na kojoj strani?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 21:50:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ccccc ja sad vidim da moram da usporim pa da opet budem na trecem mestu, ili bar na onom za carape za devojcice od 2-4 god Placljiva lisat pocinje na 33, a zavrsava se na 35
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 21:58:01
|
|
|
|
plačljiva
|
Mene nema na spisku ,moraću više da se aktiviram,dosta sam se odmarala
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 21:58:57
|
|
|
|
wivern
|
Ja mislim da sam ja na carapama trenutno. Dogovorite se kome da prosledim
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 21:59:46
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: malimaki A koja vam se nagrada najvise svidja meni chicco isto
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 22:01:58
|
|
|
|
17 joka
|
i meni zbog Tine
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 22:02:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
...meni isto.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 22:05:35
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja mislim da sam ja na carapama trenutno. Dogovorite se kome da prosledim Ja jos uvek ne znam sta je na 8.mestu? nece mi Klarita kaze
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 22:08:02
|
|
|
|
Olga75
|
nista torba a ?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 22:11:59
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: malimaki A koja vam se nagrada najvise svidja Meni chicco ,odgovaralo bi bebi ali sam daleko...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 22:13:05
|
|
|
|
anita
|
I ja sam poboljsala poziciju od proslog puta. Kako bude do kraja. Ako bude ta pozicija bude, ako ne bude nema veze. Poklonu se u zube ne gleda. Evo redosleda nagrada da ne trazite 1. Autorke (komplet suknja, bluza i narukvica) 2. Jellyfish Art torba 3. GINNA Fashion ( donji deo trenerke i majica) 4. Keprom Chicco paket 5. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 2-4 godina) 6. Keprom WOW paket 7. Movanas Dizajn slikane čarape (uzrast od 6-8 godina) 8. Takta Art Jewelry (ogrlica i narukvica) 9. Frajla Unikatni nakit (ogrlica i narukvica) 10. Keprom Chicco paket 11. Grape Accessories ogrlica i narukvica 12. Vanila kiss ogrlica 13. Keprom WOW paket 14. BranArt minđuše 15. Vanilla kiss ( narukvica i minđuše) 16. BranArt minđuše 17. Keprom Chicco paket 18. BranArt minđuše 19. BranArt minđuše 20. BranArt minđuše
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 22:15:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Samo jedno mesto da se poboljšaš i eto ga Chicco ;) IZVORNA PORUKA: Bibilib IZVORNA PORUKA: malimaki A koja vam se nagrada najvise svidja Meni chicco ,odgovaralo bi bebi ali sam daleko...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.