Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:36:00
|
|
|
|
emicaa
|
A ja pala za jedno mjesto,mada sam malo usporila sa pisanjem...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:36:44
|
|
|
|
17 joka
|
Serpi budi vredna do kraja i bice tvoje carapice .lili ako dobinem igrackice idu tebi ako nesto drugo kome se bude svidela moja nagrada ja poklanjam.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:36:46
|
|
|
|
vonavoj
|
lele,do kraja oktobra ce budem 21va! lepo kazem!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:38:34
|
|
|
|
vonavoj
|
klarita,zauzimas moje mesto
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:39:09
|
|
|
|
Klarita
|
Von, bre, nagradna igra je do 1.oktobra valjda I imas opciju uredi ti li, ti li...
< Poruku je uredio Klarita -- 22.9.2014 16:40:03 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:40:50
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Cakana draga cuvamo ti posebno mesto u bitno je da si dpbro i da si tu. stavljam ti veceras tamo u temu slicicu stigla je hranilica danas Odlično . Joko, napredovala si mi na spisku kao i Klarita draga. Nije bilo protekcije, samo da se zna. Šerpice, biče valjda jedne čarapice, delimo dva para. Ima još vremena. Navijam da ta nagrada ode tebi i UM. Drage, hvala na lepim rečima, bolje mi je. Znate i same kako mi žene podnosimo bol.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 22.9.2014 16:45:33 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:41:14
|
|
|
|
vonavoj
|
isla sam da gledam na kom si mestu,pa me mrzelo da se vracam! jos jedan poJen!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:42:21
|
|
|
|
wivern
|
Mene je sigurno Bubi pretekla tako da cu carape proslediti, ako ih odbranim do kraja septembra
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:42:42
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: 17 joka Cakana draga cuvamo ti posebno mesto u bitno je da si dpbro i da si tu. stavljam ti veceras tamo u temu slicicu stigla je hranilica danas Odlično . Joko, napredovala si mi na spisku kao i Klarita draga. Nije bilo protekcije, samo da se zna. Šerpice, biče valjda jedne čarapice, delimo dva para. Ima još vremena. Navijam da ta nagrada ode tebi i UM. cakana,ako je do mesta u crticama ja ti dam moje za desetak dana a ti meni carapice,moze? Javno slihtanje,sta cu,mnogo mi se svidjaju
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:44:11
|
|
|
|
Bibilib
|
A ja pala za DVA MESTA zapravo za cetri...
< Poruku je uredio Bibilib -- 22.9.2014 16:46:02 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:45:09
|
|
|
|
17 joka
|
Ako nebude moja nagrada igrackica za T. Ja dajem moju nagradu kome god se svidi
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:45:50
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Serpi budi vredna do kraja i bice tvoje carapice .lili ako dobinem igrackice idu tebi ako nesto drugo kome se bude svidela moja nagrada ja poklanjam. Joko,draga,ne treba nista,salim se ja,red je da osvojis nesto i za sebe
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:46:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana bas si mnogo finija, mogu ti reci...
< Poruku je uredio Mala Elena -- 22.9.2014 16:52:06 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:49:43
|
|
|
|
wivern
|
Klaritu je skupo kostalo ono kafenisanje sa zenama
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:51:56
|
|
|
|
Klarita
|
Od sutra ne idem nigde
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:53:01
|
|
|
|
17 joka
|
Necu Serpi meni stvarno nagrada netreba. Pa samim tim cu pokloniti moju nagradu nekome . a danas puno mi srce sto uskoro idemo da vidimo Danine lepotane i damo hranilicu. Mnogo sam srecna.Zdravlja boze kad budem trudna boricu se za jedan brushalter
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:53:47
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Klaritu je skupo kostalo ono kafenisanje sa zenama ne i mene ja dok sam setala s gospodinom savrsenim kuckala po malo krisom...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:55:40
|
|
|
|
Cakana84
|
A sada naši najaktivniji modovi: 1. branki RR 2. Modessty RR 3. Trcosava RR Devojke
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:56:08
|
|
|
|
Klarita
|
Gospodin savrseni nudi nagradu za 8. mesto, iz svoje proizvodnje ma mu njegovu, da nije video da je Serpi na 8. mestu tccc
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:59:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Mene je sigurno Bubi pretekla tako da cu carape proslediti, ako ih odbranim do kraja septembra tesko draga, poslednja 3-4 dana jedva stizem da kazem koju
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:01:41
|
|
|
|
Trcosava
|
Sg da vidimo i prvijeh pet članica
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:04:55
|
|
|
|
bubulence
|
a da li mogu svoje poJene nekom da poklonim ?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:05:12
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR A sada naši najaktivniji modovi: 1. branki RR 2. Modessty RR 3. Trcosava RR Devojke ja zamalo da procitam-najatraktivniji hehe,salim se,bravo cakana,cule smo da nisi bila bas najbolje,sta god da je ,neka brzo prodje
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:08:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
hahahaahaha, bravo! a vi dobijate koje specijalne nagrade, zna li se?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 17:08:13
|
|
|
|
17 joka
|
svaka cast devojke
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.