Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 13:30:29
|
|
|
|
branki*
|
anarunika,slike ne citiramo,samo postove ako treba
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 13:58:23
|
|
|
|
serpica
|
Kad Cakana na presek stanja ceka ovoliko,sta li ce biti 1.oktobra kad bude objavljivala pobednike?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 14:04:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Molim vas za strpljenje, Cakani nam nije bilo dobro ali je ipak krenula ka kancelariji kako vas ne bi držala u neizvesnosti. Hvala na strpljenju
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 14:05:53
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: branki RR anarunika,slike ne citiramo,samo postove ako treba Razumela
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 14:09:52
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Molim vas za strpljenje, Cakani nam nije bilo dobro ali je ipak krenula ka kancelariji kako vas ne bi držala u neizvesnosti. Hvala na strpljenju Dunjci,s moje strane je bila sala,nista licno,zao mi je sto Cakani nije dobro. nadam se da ce biti bolje...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 14:10:51
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Molim vas za strpljenje, Cakani nam nije bilo dobro ali je ipak krenula ka kancelariji kako vas ne bi držala u neizvesnosti. Hvala na strpljenju Samo neka joj bude bolje a rezultati nisu bitni
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 14:11:37
|
|
|
|
wivern
|
Dunjci mi se svi salimo, pa ne mora zena zbog nas da dolazi. Necemo propasti a i bice jos neizvesnije do kraja
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 14:16:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne mora da zuri ,mi se samo salimo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 14:18:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma ja je ubeđivala da ne dolazi, ali džabe, hoće pa hoće. Mislim da joj je RR ušla pod kožu, kao svima nama, gotova je sada IZVORNA PORUKA: wivern Dunjci mi se svi salimo, pa ne mora zena zbog nas da dolazi. Necemo propasti a i bice jos neizvesnije do kraja
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 14:25:14
|
|
|
|
Bibilib
|
Nisu tolko bitni rezultati nek Cakani bude dobro....
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 15:19:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: dunja RR Molim vas za strpljenje, Cakani nam nije bilo dobro ali je ipak krenula ka kancelariji kako vas ne bi držala u neizvesnosti. Hvala na strpljenju Dunjci,s moje strane je bila sala,nista licno,zao mi je sto Cakani nije dobro. nadam se da ce biti bolje... Da nam nije Cakana , Caki da sto pre budes bolje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 15:29:23
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: dunja RR Molim vas za strpljenje, Cakani nam nije bilo dobro ali je ipak krenula ka kancelariji kako vas ne bi držala u neizvesnosti. Hvala na strpljenju Dunjci,s moje strane je bila sala,nista licno,zao mi je sto Cakani nije dobro. nadam se da ce biti bolje... Da nam nije Cakana , Caki da sto pre budes bolje daj boze da nas obradujem mimo rezultata
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 15:31:12
|
|
|
|
Klarita
|
Cakana, ako treba saljem vince iz Vlasotince, samo da nam budes dobro. Batali spisak, jos ce da bude pucnjava pogolema ceo dan ako ne bude spiska danas
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 15:31:28
|
|
|
|
17 joka
|
Ma bitno je da Cakana bude dobro rezultati su nebitni a ima jos 10 dana do kraja. Sve je samo sala a i lepsa je atmosfera.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 15:53:28
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Cakana, ako treba saljem vince iz Vlasotince, samo da nam budes dobro. Batali spisak, jos ce da bude pucnjava pogolema ceo dan ako ne bude spiska danas Cuj sinjorita,ti znas nesto garant...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:02:25
|
|
|
|
Cakana84
|
Dobar dan drage moje, stigla Cakiš. Dobro je Cakana, samo da prvo pročitam šta ste sve lepo pisale. Nisam , još nisam stigla ni da se učlanim u temu .
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 22.9.2014 16:19:08 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:05:14
|
|
|
|
Bibilib
|
Dobar dan i tebi draga nasa,nadamo se da se osecas bolje....
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:18:53
|
|
|
|
Torbica
|
Cakana
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:20:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana stigla si...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:29:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Hahahaha Cakana prvo ces da citas Bas drzis zene u neIzvesnosti Nadam se da ti je bolje
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 22.9.2014 16:30:40 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:30:05
|
|
|
|
Cakana84
|
Biću fina za razliku od prošlog puta, mislim, malo više fina. 6. 17 joka 7. Klarita 8. serpica 9. emicaa 10. anita 11. vonavoj 12. Sanjalica1980 13. mali_mis 14. Misha i Ljisha 15. lelaigor 16. Žapkić 17. Peace* 18. Bibilib 19. Ipokrisia 20. nata11 21. Sanjica26 22. big mum 23. New Mom 24. milicicak 25. Rosita 26. Sanchy 27. Anarunika 28. Anck Su Nmaun 29. Jole84 30. Didy
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:31:26
|
|
|
|
17 joka
|
Cakana draga cuvamo ti posebno mesto u bitno je da si dpbro i da si tu. stavljam ti veceras tamo u temu slicicu stigla je hranilica danas
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:33:16
|
|
|
|
serpica
|
Cakana odose moje carapice
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:34:53
|
|
|
|
Klarita
|
pa ja se ubih i napredovala sam samo dva mesta
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 16:35:49
|
|
|
|
wivern
|
Opusteno Cakana, zagrcnuh se sa supom od uzbudjenja
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.