Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 11:58:50
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: serpica Jos 4 min. i stize Cakana nadaj se, nadaj znaš kako kažu? nada umire poslednja
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:00:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana voli da nas drzi u saci... hajde da vidimo ta 4 minuta, bolje reci 4 sata
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:01:31
|
|
|
|
vonavoj
|
hahaha..jos 4min! cekaj,prvo da doruckuje,kako je prosli put,oko 13h..pa da joj se slegne,i evo rezultata!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:02:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj hahaha..jos 4min! cekaj,prvo da doruckuje,kako je prosli put,oko 13h..pa da joj se slegne,i evo rezultata! Pazi sta ti kazem ostalo jos 2 min i stize
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:09:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi greska, ahahhaha . Ja mislim da se za prvo mesto nista promenilo i nije ostali cemo vidimo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:11:43
|
|
|
|
branki*
|
tananana evo je cakana,stigla
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:13:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahah Branki. Nemoj sada Cale da budes domacica, prvo rezultati, pa onda gledaj
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:14:37
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:15:11
|
|
|
|
lesica
|
Ooooooo, nešto se uzburkala atmosfera???
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:16:53
|
|
|
|
Bibilib
|
jos uvek nista?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:18:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ooooooo, nešto se uzburkala atmosfera??? Lesice ti uzivas po Evropi, a nas si zaboravila
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:19:10
|
|
|
|
lesica
|
Joook, nisam vas zaboravila, nadgledam vas i pokušavam da budem zen i da se ne nerviram
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:20:28
|
|
|
|
vonavoj
|
I evo je lesica,samo sam je cekala..sad ce da nas pecka
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:21:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahhaahha ali to je prosto nemoguce zar ne
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:22:58
|
|
|
|
lesica
|
U kafanu!!! B R Z O !!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:23:48
|
|
|
|
17 joka
|
Les, ovde je ludo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:24:34
|
|
|
|
serpica
|
Dobrooo 4x4 jednako 16 minuta Cakana sarmira programere sigurno,a ni Klarita je nema sve mi je jasno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:26:48
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR U kafanu!!! B R Z O !!! odoh ja u kujnu,cekaju me kroasani,da ih razvijem!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:41:28
|
|
|
|
wivern
|
Staaaa? Ja sve obavila a jos nema rezultata. A mislila sam da stizem na najzabavniji deo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 12:41:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eh kroasani...ova nervoza lose utice na mene, budi apetit. Cakana, ja bejah domacica do sada, kafa mi se ohladila. Ti lepo sedi, racunaj, pijuckaj kaficu dok je topla i javi nam se cisto da vidimo jesi li sarmirala nekog programera. opasnice jedna!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 13:00:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana dokle vise, dokle da cekamo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 13:03:55
|
|
|
|
emicaa
|
Zar još ništa,prodje podne čekajući
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 13:25:16
|
|
|
|
Modessty
|
cakana izgiboše čekajući te!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 13:27:11
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: branki RR tananana evo je cakana,stigla
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 22.9.2014 13:29:11
|
|
|
|
17 joka
|
Nema je jos ja propustam zurku . idem sa kumom kod dr.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.