Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:37:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: serpica Kako ce sutra ujutru biti veselo ovde Ujutru, bolje reci popodne dok Cakana objavi reyultate pasce i mrak
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:39:33
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: serpica Kako ce sutra ujutru biti veselo ovde Ujutru, bolje reci popodne dok Cakana objavi reyultate pasce i mrak UM ja mislim bice veselo ujutru dok cekamo rezultate,a sad kad stignuuuu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 14:32:10
|
|
|
|
Torbica
|
Bas me zanima situacija! Ne znam da li cu uspeti sa posla da virnem, imam opet net na telefonu. Ali u sali sam, tesko...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 14:34:15
|
|
|
|
17 joka
|
Torbi uspeces da virnes taman na vreme
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 15:16:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zapkic , ono mesto koje ocekujes nije ni malo realno. Vide li ti kako sam vitka na onoj slici ? Zar ne mislis da ce mi biti veliko? Jos cu da imam trosak za krojacicu. .. a znas da sam bedna i da si mi se ponudila da mi kupis sve i svasta samo da bih otisla sa rr? ! Hahaha, Boze prosvetli je hahaaahaaah.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 15:45:04
|
|
|
|
serpica
|
ME no,no,ne takve reci,jos uvek ne razumes sale starih clanova,i meni je dugo trebalo samo polako vreme ce pokazati svoje.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:00:33
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Zapkic , ono mesto koje ocekujes nije ni malo realno. Vide li ti kako sam vitka na onoj slici ? Zar ne mislis da ce mi biti veliko? Jos cu da imam trosak za krojacicu. .. a znas da sam bedna i da si mi se ponudila da mi kupis sve i svasta samo da bih otisla sa rr? ! Hahaha, Boze prosvetli je hahaaahaaah. ME priberi se malko, onako prijateljski ti pisem to, kao i Serpi. Jao, osecam da cu uzNem torbu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:01:45
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Zapkic , ono mesto koje ocekujes nije ni malo realno. Vide li ti kako sam vitka na onoj slici ? Zar ne mislis da ce mi biti veliko? Jos cu da imam trosak za krojacicu. .. a znas da sam bedna i da si mi se ponudila da mi kupis sve i svasta samo da bih otisla sa rr? ! Hahaha, Boze prosvetli je hahaaahaaah. ??? Ja ovo, zaista, ne razumem??? Ali, ZAISTA!!! JA sam TEBI NEŠTO nudila, da bi ti otišla sa RR??? Devojko, da nisi ti nešto permutovala??? Molim sve one, prvenstveno moderatore, koji su videli tu moju ponudu da mi postave negde u nekoj adekvatnoj temi (može i ovde) kad, gde i šta sam ja to nudila (to sve i svašta) da kupim Maloj Eleni kako bih je "Oterala" sa RR!!!
< Poruku je uredio Žapkić -- 21.9.2014 16:03:36 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:04:15
|
|
|
|
bubulence
|
hihihihi ja sam nudila a nudim i dalje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:08:58
|
|
|
|
17 joka
|
Lili nem,oj da se sekiras ja ti rekoh ako budem na listi tih 20 velicanstvenih vama ide poklon.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:09:55
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Grape nakit Ogrlica: - pletenica različitih aluminijumskih lančića koji ne tamne Boze jos samo ovu ogrlicu i smiricu se Bubi ponudi meni ovu ogrlicu i ja cu otici..ovo mi se dja...jako
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:12:25
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, evo ja ti kupim kad se porodis tada ces malo vremena imati za RR-ju
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:12:39
|
|
|
|
Žapkić
|
Joko, ja sam tebi rekla da ti imaš preče dece nego li ti je moje djete (ako osvojiš nagradicu za dete). A Bubi, ti li sti taj ponuđač, a ona se na mene najahala???
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:16:46
|
|
|
|
bubulence
|
pa rekoh da joj kupim taj komplet zarad mira na forumu. a i da stigne da nahrani dete, muza itd... wiv ako osvojim, tvoja je
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:16:50
|
|
|
|
17 joka
|
ostala deca su dobila dosta sad je na T. dosao red ona je moja ljubimica Lili dodje i ti na red mora neko
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:19:25
|
|
|
|
wivern
|
Mislim da ni Bubi nije ponudjac...ali se ne secam ko je, izlapeo mozak. Ja obecala Trci komplet, da mi bude Dzeki K. sa mustiklu..... A sad begam dok nas neko ne otera iz teme
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:21:26
|
|
|
|
Žapkić
|
Joko, ja se sad probudila i prosto se zblanuh kad videh post od ME!!! E, sad , lepo odoh da nađem i ovde prekopiram svoj jedan jedini post (ne računajući onaj gde sam je zvala danas na muziku u kafanu), njoj upućen sa moje strane. Molim sve one koje su u toku da me demantuju ili potvrde da li sam ja njoj ikad išta njudila i terala sa RR
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:21:46
|
|
|
|
emicaa
|
Boze prosvetli je hahaaahaaah. ME ovo ti stvarno nije u redu...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:24:57
|
|
|
|
17 joka
|
vidi je sad Lili bez nerviranja, svi sve vide pa nemas razloga za brigu ajmo u kafanu da nebude pec pec
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:25:09
|
|
|
|
bubulence
|
ma stvarno sam ja rekla da cu joj kupiti to samo da se malo stisa, ne da ode sa foruma, ne mogu ja nikoga da teram. samo da mi ne iskace iz frizidera i da pocne da pise sa smislom.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:26:45
|
|
|
|
Klarita
|
Ja sam svedok, Zapkic, bila sam tu. Nebitno je, jer je ME zaratila sa dosta njih. Nisi ti nista nudila, vec je bilo "price" oko godina A, dajte, nebitno je skroz, hajde sve u kafanu Necemo opomenu, ni ban nikako....ajde, ajde, proci ce i ova nagradna igra pa ce sve biti kao pre...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:27:25
|
|
|
|
vonavoj
|
ju,sta se ovde desava! klarita,zaletela si se,pisem i danju i nocu,hoces torbu! e hocu i ja,ali ne postizavam! nemam kucnu pomocnicu i dadilju
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:29:16
|
|
|
|
Torbica
|
Zeneee, peace! Ja se svaki put iznenadim kako od par poruka krene neverovatan sunovrat. Da budemo dobre
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:31:45
|
|
|
|
Žapkić
|
E, evo, nađoh. Dakle, jedan jedini moj post upućen ME, napisan 19.09. u 17:31h u temi "Kafanica"... Pa, sami prosudite da li je istina ovo za šta me je napala na pravdi BOga!!! Moderatori, najlepše bih vas zamolila, da joj skrenete pažnju! A od kad se pišu 3 vezana posta u istoj temi? Ako nešto nisi napisao, a set_io si se da si hteo-imaš ikonicu "Uredi", pa uredi!!! E, sad, ovo najdobronamernije kažem i nemoj neko ogrešno da me shvati: Elenice, dušo, sine, ćero... Nema potrebe da se prepucavaš sa zenama na RR i stvaraš napetost i negativnu atmosferu. Uzećeš lepo svoju suknjicu ili trenercicu, zbog koje si i došla na RR i nosi je u zdravlju i veselju! Seti se nas ponekad, pa dođi da se "ispričamo". A nema potrebe niko nikoga da provocira i podbada! Aj, sine, ljubi te teta-Lili!!!
< Poruku je uredio Žapkić -- 21.9.2014 16:33:05 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 16:32:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Inace,resila sam da manje provodim vremena za kompom,dok jos mogu da setam i nisam kod kuce,..tako da cu pasti na 21.vo mesto
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.