|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!!
21.9.2014 12:37:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: serpica

Kako ce sutra ujutru biti veselo ovde user posted image

Ujutru, bolje reci popodne dok Cakana objavi reyultateuser posted image pasce i mrak

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 701
21.9.2014 12:39:33   
serpica

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: serpica

Kako ce sutra ujutru biti veselo ovde user posted image

Ujutru, bolje reci popodne dok Cakana objavi reyultateuser posted image pasce i mrak

UM ja mislim bice veselo ujutru dok cekamo rezultate,a sad kad stignuuuu user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 702
21.9.2014 14:32:10   
Torbica
Bas me zanima situacija! user posted image Ne znam da li cu uspeti sa posla da virnem, imam opet net na telefonu. Ali u sali sam, tesko...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 703
21.9.2014 14:34:15   
17 joka
Torbi uspeces da virnes taman na vremeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 704
21.9.2014 15:16:13   
Mala Elena
Zapkic , ono mesto koje ocekujes nije ni malo realno.
Vide li ti kako sam vitka na onoj slici ?user posted image
Zar ne mislis da ce mi biti veliko? Jos cu da imam trosak za krojacicu. ..user posted image a znas da sam bedna i da si mi se ponudila da mi kupis sve i svasta samo da bih otisla sa rr? ! Hahaha, Boze prosvetli je hahaaahaaah.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 705
21.9.2014 15:45:04   
serpica
ME no,no,ne takve reci,jos uvek ne razumes sale starih clanova,i meni je dugo trebalo samo polako vreme ce pokazati svoje.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 706
21.9.2014 16:00:33   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Zar ne mislis da ce mi biti veliko? Jos cu da imam trosak za krojacicu. ..user posted image a znas da sam bedna i da si mi se ponudila da mi kupis sve i svasta samo da bih otisla sa rr? ! Hahaha, Boze prosvetli je hahaaahaaah.

user posted image ME priberi se malko, onako prijateljski ti pisem to, kao i Serpi.

Jao, osecam da cu uzNem torbu user posted image

Direktna veza do poruke: 707
21.9.2014 16:01:45   
Žapkić
IZVORNA PORUKA: Mala Elena

???

Ja ovo, zaista, ne razumem??? Ali, ZAISTA!!! JA sam TEBI NEŠTO nudila, da bi ti otišla sa RR??? Devojko, da nisi ti nešto permutovala???
Molim sve one, prvenstveno moderatore, koji su videli tu moju ponudu da mi postave negde u nekoj adekvatnoj temi (može i ovde) kad, gde i šta sam ja to nudila (to sve i svašta) da kupim Maloj Eleni kako bih je "Oterala" sa RR!!!

< Poruku je uredio Žapkić -- 21.9.2014 16:03:36 >

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

Direktna veza do poruke: 708
21.9.2014 16:04:15   
bubulence
hihihihi ja sam nudila a nudim i dalje user posted image user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 709
21.9.2014 16:08:58   
17 joka
user posted image Lili nem,oj da se sekiras

ja ti rekoh ako budem na listi tih 20 velicanstvenih vama ide poklon.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 710
21.9.2014 16:09:55   
wivern

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Grape nakit
Ogrlica:
- pletenica različitih aluminijumskih lančića koji ne tamne

Boze jos samo ovu ogrlicu i smiricu se user posted image
Bubi ponudi meni ovu ogrlicu i ja cu otici..ovo mi se dja...jako

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 711
21.9.2014 16:12:25   
17 joka
Wiv, evo ja ti kupim kad se porodis user posted image

tada ces malo vremena imati za RR-ju

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 712
21.9.2014 16:12:39   
Žapkić
Joko, ja sam tebi rekla da ti imaš preče dece nego li ti je moje djete (ako osvojiš nagradicu za dete).user posted image
A Bubi, ti li sti taj ponuđač, a ona se na mene najahala???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 713
21.9.2014 16:16:46   
bubulence
pa rekoh da joj kupim taj komplet zarad mira na forumu. a i da stigne da nahrani dete, muza itd...
wiv ako osvojim, tvoja je
user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 714
21.9.2014 16:16:50   
17 joka
ostala deca su dobila dosta sad je na T. dosao red ona je moja ljubimicauser posted image

Lili dodje i ti na red user posted image mora neko

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 715
21.9.2014 16:19:25   
wivern
Mislim da ni Bubi nije ponudjac...ali se ne secam ko je, izlapeo mozak.
Ja obecala Trci komplet, da mi bude Dzeki K. sa mustiklu.....
A sad begam dok nas neko ne otera iz teme user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 716
21.9.2014 16:21:26   
Žapkić
Joko, ja se sad probudila i prosto se zblanuh kad videh post od ME!!! E, sad , lepo odoh da nađem i ovde prekopiram svoj jedan jedini post (ne računajući onaj gde sam je zvala danas na muziku u kafanu), njoj upućen sa moje strane.
Molim sve one koje su u toku da me demantuju ili potvrde da li sam ja njoj ikad išta njudila i terala sa RRuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 717
21.9.2014 16:21:46   
emicaa
Boze prosvetli je hahaaahaaah.

ME ovo ti stvarno nije u redu...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 718
21.9.2014 16:24:57   
17 joka
vidi je sad Lili bez nerviranja, svi sve vide pa nemas razloga za brigu

ajmo u kafanu da nebude pec pecuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 719
21.9.2014 16:25:09   
bubulence
ma stvarno sam ja rekla da cu joj kupiti to samo da se malo stisa, ne da ode sa foruma, ne mogu ja nikoga da teram. samo da mi ne iskace iz frizidera i da pocne da pise sa smislom.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 720
21.9.2014 16:26:45   
Klarita
Ja sam svedok, Zapkic, bila sam tu. Nebitno je, jer je ME zaratila sa dosta njih. Nisi ti nista nudila, vec je bilo "price" oko godinauser posted image
A, dajte, nebitno je skroz, hajde sve u kafanuuser posted image Necemo opomenu, ni ban nikako....ajde, ajde, proci ce i ova nagradna igra pa ce sve biti kao pre...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 721
21.9.2014 16:27:25   
vonavoj
ju,sta se ovde desava!
klarita,zaletela si se,pisem i danju i nocu,hoces torbu! e hocu i ja,ali ne postizavam! nemam kucnu pomocnicu i dadiljuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 722
21.9.2014 16:29:16   
Torbica
Zeneee, peace! Ja se svaki put iznenadim kako od par poruka krene neverovatan sunovrat. Da budemo dobre user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 723
21.9.2014 16:31:45   
Žapkić
E, evo, nađoh. Dakle, jedan jedini moj post upućen ME, napisan 19.09. u 17:31h u temi "Kafanica"...
Pa, sami prosudite da li je istina ovo za šta me je napala na pravdi BOga!!! Moderatori, najlepše bih vas zamolila, da joj skrenete pažnju!

A od kad se pišu 3 vezana posta u istoj temi? Ako nešto nisi napisao, a set_io si se da si hteo-imaš ikonicu "Uredi", pa uredi!!!

E, sad, ovo najdobronamernije kažem i nemoj neko ogrešno da me shvati:

Elenice, dušo, sine, ćero... Nema potrebe da se prepucavaš sa zenama na RR i stvaraš napetost i negativnu atmosferu. Uzećeš lepo svoju suknjicu ili trenercicu, zbog koje si i došla na RR i nosi je u zdravlju i veselju! Seti se nas ponekad, pa dođi da se "ispričamo". A nema potrebe niko nikoga da provocira i podbada!
Aj, sine, ljubi te teta-Lili!!!

< Poruku je uredio Žapkić -- 21.9.2014 16:33:05 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 724
21.9.2014 16:32:08   
vonavoj
Inace,resila sam da manje provodim vremena za kompom,dok jos mogu da setam i nisam kod kuce,..tako da cu pasti na 21.vo mestouser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here