Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:26:42
|
|
|
|
big mum
|
Opasna je ona,opasna
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:40:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR SERPI i JOLE kad je neko lep i sarmantan to se vidi bez obzira da li je trudan.neofarban ili dlakav,zgodnice ste E ovo potpisujem . ja neofarbana isto, a volim kad sam sredjena
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:44:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: emicaa ,pa nije jedna od nagrada auto pa ne možeš sam sebi priuštit . tacno. ja zamisljam klaritu sa sveukupnim stajlingom,suknja,bluza,nakit,narukvice,drzi tasnu u ruci i pusi To mozemo samo mi da joj omogucimo nepojavljivanjem na rr Pa neka sama pita, sama odgovara hahah Al kao plava ciganka bi bila, a joj.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:45:54
|
|
|
|
Olga75
|
molim vas da ovu temu ne koristite kao chat temu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:54:01
|
|
|
|
doktorkakristal
|
OLGA ce nas utepa,izvinjavam se ja sam kriva stavila komentar gde mu mesto nije
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 12:15:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR molim vas da ovu temu ne koristite kao chat temu Olga kada ih vec molis, napisi i pismeno pojasnjnje Malo E, da ne pise poruku za proukom, inacecemo morati da joj napravimo crticu koja ukazuje na opciju ured P.S Klarita Senjorita si bas
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 12:24:50
|
|
|
|
New Mom
|
Ma znate sta je nefer? Kad ste clan od pre xy godina, pa koje god teme da se uhvatite, a ono vec pisali tamo. Cak ispunih kvotu i za svo troje klinaca pisah. Jedino da krenem da se svadjam po temama il ogovaram il udrim po igricama, ja za sebe ne vidim drugo resenje.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 13:30:37
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ma znate sta je nefer? Kad ste clan od pre xy godina, pa koje god teme da se uhvatite, a ono vec pisali tamo. Cak ispunih kvotu i za svo troje klinaca pisah. Jedino da krenem da se svadjam po temama il ogovaram il udrim po igricama, ja za sebe ne vidim drugo resenje. Ja ne mogu i necu da pisem u svim temama jer zaista mi je glupo da pisem nesto samo da bih napisala,pogotovo u temama gde nemam blage veze o cemu pisu zene.Ne smatram se kompententnom da komentarisem u vezi necega sto ne razumem. NM ako si ti akter izvlacenja starih tema 100 poJena za tebe odma nisam ni znala sta sve ovde moze da se nadje.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 13:40:40
|
|
|
|
mali_mis
|
I meni je bezveze da pisem u temama, koje se ticu recimo starije dece (od 3+), skolaraca...tamo gde mi nije mesto, ne pisem, samo citam ponesto. U Statistici, sam vec ispucala, glupo mi je da pisem ponovo. Ovde sam da se druzim, procaskam sa drugim zenama, imam drustvo za pijenje jutarnje kafe
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 13:45:37
|
|
|
|
serpica
|
pisem tamo gde mogu da dam doprinos i pomognem,pisem i tamo gde trazim odgovor,ostalo ne,bilo bi stvarno precenjeno da pisem na temi gde stvarno ne znam nista,osim mozda da pruzim podrsku.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 14:50:39
|
|
|
|
Ana13
|
Ja se iskreno nadam da ce jedna od novih clanica da zaboravi na RR kad prodje nagradna igra. Smorim se kad joj vidim nik i obicno joj postovi nemaju veze sa vezom,nego tek da se nesto otkuca. Da se ja pitam dala bih joj sve nagrade odmah,samo da o'ladi malo i da ne siluje svaku temu do iznemoglosti. Izvinjavam se vlastima ,ali ,brate mili, ne dolazi mi se na RR zbog nje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 14:59:11
|
|
|
|
serpica
|
namoj Anci,dodji u temu gde je nema pa da procaskamo malo
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 16:55:41
|
|
|
|
Cakana84
|
Drage moje, dobila sam od sponzora prve nagrade, Autorke, detaljan opis koji sam tražila: tačan sastav, veličina, dimenzije. Siva bluza: - sastav 100% viskoza - velicina 40 - ramena 40cm - grudi 48cm - duzina napred 57cm - duzina nazad 72cm Komotnog je kroja,leprsava i ima mis rukave. Cvetna suknja: - sastav: 60% viskoza, 30% saten, 10% svila - velicina 40 - struk 78cm - duzina 54cm Nosi se na struku, ima postavu. Narukvica: Metalna osnova presvucena kvalitetnom italijanskom kozom sa unikatno radjenim kamenjem Unutrasnji obim 19,5cm - podesiva je!!!
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 18.9.2014 19:01:05 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:00:43
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ima li manji broj
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:02:14
|
|
|
|
branki*
|
vel.40?meni bas veliko...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:05:25
|
|
|
|
Cakana84
|
Javiću vam čim dobijem odgovor. Meni bi bilo taman. Mislim da bluza može da bude taman i nekome ko nosi 38.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:07:37
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: branki RR vel.40?meni bas veliko... meni odgovara
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:09:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Ja se iskreno nadam da ce jedna od novih clanica da zaboravi na RR kad prodje nagradna igra. Smorim se kad joj vidim nik i obicno joj postovi nemaju veze sa vezom,nego tek da se nesto otkuca. Da se ja pitam dala bih joj sve nagrade odmah,samo da o'ladi malo i da ne siluje svaku temu do iznemoglosti. Izvinjavam se vlastima ,ali ,brate mili, ne dolazi mi se na RR zbog nje Ana, umrla sam od smeha
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:09:45
|
|
|
|
Cakana84
|
Grape nakit Komplet dve narukvice: - posrebreni privesci kormilo i sidro na kožnoj traci Ogrlica: - pletenica različitih aluminijumskih lančića koji ne tamne
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:22:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Javiću vam čim dobijem odgovor. Meni bi bilo taman. Mislim da bluza može da bude taman i nekome ko nosi 38. I meni odgovara ahaha, suzicemo ako bude veliko, ne znam da li ME odgovara
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:28:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana taj nakit je prelep vizuelno a i kvalitetan je vidim. ... Vidim suknja i bluza svima velike....poklonicemo uzoj rodbini salim se, moram da se izmerim Bog te! Um, da neces da se trampis ?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:29:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, meni se svidja moje trece mesto, jedino ako osvojis hulahopkice onda hocu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:37:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eh kad bih se ja sad setila sta je na trecem mestu?! Torba?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 17:55:18
|
|
|
|
emicaa
|
torba je na drugom cini mi se...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 18:20:32
|
|
|
|
anita
|
Torba se nalazi na drugom mestu.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.