Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:42:30
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: serpica Superm ja nisam stekla samo prijateljstvo,pronasla sam sestre koje nikad nisam imala Duša mojaaa ne rastužuj me ću upadnem u ppd Bubi Dr joj hvala ti draga ali meni je toliko neofarbana a bogami i neoprana kosa da se stvarno ne osIćam lepom O nogama da i ne pričam, Šerpi je videla ruke mislim dlake da se razumemo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:54:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja pisem do 1.11. Onda idem malo da se porodim Pa Wiv , svi mi imamo decu pa stizemo. brzinski, kad se zalaufamo....
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:59:34
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: serpica Superm ja nisam stekla samo prijateljstvo,pronasla sam sestre koje nikad nisam imala Duša mojaaa ne rastužuj me ću upadnem u ppd Bubi Dr joj hvala ti draga ali meni je toliko neofarbana a bogami i neoprana kosa da se stvarno ne osIćam lepom O nogama da i ne pričam, Šerpi je videla ruke mislim dlake da se razumemo Plavusice moja sve vas ljubim take ne ofarbane i dlakave sve u rok sluzbe.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 0:57:36
|
|
|
|
Klarita
|
Cakana, cakana moja, ala se raspisale ove zene A, ja da vas obavestim, sto sam pisala, pisala, veceras mi stigla majka iz banje, posle 3 nedelje i "mre" za decu i kuhinju...tako da, tek cu da pisem... 1.mesto KLARITA , pa 19 mesta prazna
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 7:02:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e jeste blesave. Ja ovisnik od ranog jutra ringerajisem i sve necu da budim curu dok ne ispisem sve sto sam naumila ahahahah...A i zao mi da je budim jer je u vrticu bude nakon dva sata spavanja a malo joj je to. No danaske je ostavljam u vrticu i vracam se kuci i onda cu da pisem i pisem i pisem i pisem
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 7:49:11
|
|
|
|
serpica
|
Klarita zna se kud li ces s tolkim nagradama zeno?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:00:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Pokusavam da zamislim Klaritu sa svim onim nakitom (od svih nagrada) na sebi
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:00:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ako se ovde stvarno pojavljuju neke samo zbog nagrade ne razumijem kako im nije glupo,pa nije jedna od nagrada auto pa ne možeš sam sebi priuštit .
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:05:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SERPI i JOLE kad je neko lep i sarmantan to se vidi bez obzira da li je trudan.neofarban ili dlakav,zgodnice ste
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:06:08
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: emicaa ,pa nije jedna od nagrada auto pa ne možeš sam sebi priuštit . tacno. ja zamisljam klaritu sa sveukupnim stajlingom,suknja,bluza,nakit,narukvice,drzi tasnu u ruci i pusi
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:25:43
|
|
|
|
serpica
|
xaxxaxax a u drugoj paket nestle i sve joj poispada iz ruku dok pokusava da se namesti za slikanje Klarita,draga ne zameri malo se salimo na tvoj racun.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:31:49
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja zamisljam klaritu sa sveukupnim stajlingom,suknja,bluza,nakit,narukvice,drzi tasnu u ruci i pusi uze mi reč iz usta, da ne kažem tastature!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:42:21
|
|
|
|
Bibilib
|
Upravo sam procitala sta ste pisale i sve ste opicene definitivno ali pozitivno,svaka vam sact na tome
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:48:43
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Pokusavam da zamislim Klaritu sa svim onim nakitom (od svih nagrada) na sebi Evo je
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:51:19
|
|
|
|
serpica
|
BM ubice nas kad dodje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:52:05
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: serpica BM ubice nas kad dodje sad ce klari da nas potera oklagijom
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:52:56
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: serpica BM ubice nas kad dodje To je iz njene privatne kolekcije
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:54:14
|
|
|
|
mali_mis
|
BM Gotove smo kad nas se Klarita docepa
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:55:28
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: serpica BM ubice nas kad dodje To je iz njene privatne kolekcije IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: serpica BM ubice nas kad dodje sad ce klari da nas potera oklagijom Recite da sam ja meni neće ništa
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 8:58:53
|
|
|
|
Bibilib
|
Da vam nisam u kozi kad Klarita vidi ovo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:01:20
|
|
|
|
Modessty
|
BM Naljutićete je pa će stvarno sve nagrade da vam otme! Valsotince je to! Nije šala!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:04:18
|
|
|
|
emicaa
|
Možda neće imati vremena da sve isčita pa sad pišite šta bilo da ima što više
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:11:55
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR BM Naljutićete je pa će stvarno sve nagrade da vam otme! Valsotince je to! Nije šala! Ma neće,dobrodušna je ona IZVORNA PORUKA: emicaa Možda neće imati vremena da sve isčita pa sad pišite šta bilo da ima što više Šta je tu je šteta je učinjena ,na mene prebacite svu odgovornost
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:12:16
|
|
|
|
Bibilib
|
sad da pisemo bilo sta da ima sto vise postova i da se prekriju tragovi...
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 9:22:12
|
|
|
|
mali_mis
|
A mozda krene da cita dokle je stala Ima ona kristalnu kuglu, pa ce da nadje
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.