Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 11:10:58
|
|
|
|
vonavoj
|
padaju nam pozicije,valjda cemo ostati medju 20!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 11:11:34
|
|
|
|
doktorkakristal
|
pa kad imamo gomilu obaveza
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 11:11:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Znas kako kazu ko se zadnji smeje, najsladje se smeje
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 11:12:09
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ni ja nisam na istom, popustila sam Hvala bogu i ja, nasla sam drustvo za kafenisanje pa sad imam i "live" drustvo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 11:14:44
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR ja cekam da nas obradujes sa , a nagrade ko sisa Kad Šerpi bude objavila dve crtice ja ću da umrem od straha!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 11:27:38
|
|
|
|
lelaigor
|
A kako znate na kojoj ste poziciji? Mislim, jesam aj videla presek, ali kako posle toga da znam jel' padam il' rastem?!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 11:37:04
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR ja cekam da nas obradujes sa , a nagrade ko sisa Kad Šerpi bude objavila dve crtice ja ću da umrem od straha! Mod najmanje sto mozes da ucinis da otvoris temu ( pu,pu daleko bilo ) otisla nam Serpica
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 17:02:37
|
|
|
|
Torbica
|
Bice kako ce biti, posao nece da ceka.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 16.9.2014 17:32:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR UM mislim da ce situacija biti ista Doco kako za koga ja sigurno nisam na istom mestu Ni ja nisam na istom, popustila sam Los si djak ! A to sto je moja cura danas spavala samo sat vremena? Moze li meni 10 bodova gratis ?
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 15:30:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana brojis li, pazi da se ne zabrojis, a kada bese novi presek 2o ili 21
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 15:57:43
|
|
|
|
Cakana84
|
Presek do 20-og u 00:00, a objava sledećeg dana. Biću fina. Moram da priznam da se dobro držite.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 15:59:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Presek do 20-og u 00:00, a objava sledećeg dana. Biću fina. Moram da priznam da se dobro držite. Ahahha samo se nadamo da ce objava biti 21 do 12 h , ubrzaj malo te programere, drzimo, drzimo ahahha
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 16:04:11
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis I da ne treskas post za postom, vec da koristis opciju "uredi", inace si obrala bostan Ovu izjavu kao da si pisala za modove, da imaju za ostale teme, posebno sponzorske. Slatko sam se nasmejala. UM, rećiću im da je stanje ozbiljno. Gde si Klarita?
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 17.9.2014 16:05:21 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 16:17:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Naravno da se drzimo dobro, broj pazljivo ! Ja sam za odmor bar jedan dan ali ove devojke nisu. ..
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 18:13:02
|
|
|
|
17 joka
|
ima jos dosta do nedelje
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 18:17:01
|
|
|
|
Bibilib
|
Trudicemo se da drzimo ovaj tempo....
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 18:23:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Do nedelje, a od nedelje opet brojanje i jurenje sve do 1.10 2014
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 21:57:48
|
|
|
|
doktorkakristal
|
posle 01.10 samo stare clanice pisu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:00:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Posle 1.10 cemo svi na odmor
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:01:52
|
|
|
|
wivern
|
Ja pisem do 1.11. Onda idem malo da se porodim
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:02:49
|
|
|
|
Bibilib
|
A sto mi nove nemamo pravo da pisemo
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:03:06
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR posle 01.10 samo stare clanice pisu tacno,eto nema je glavna pobednica iz prosle nag.igre. Staro,nepisano pravilo.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:03:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja pisem do 1.11. Onda idem malo da se porodim hahahhaha Wiw, mozda se porodis i 6.11, Biblibl imate, ako zeilte Da, Serpi , to je istina
< Poruku je uredio Unina mama -- 17.9.2014 22:04:31 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:03:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Um , i stari i novi. Ja ocekujem od vas starih da budete ovoliko aktivne posto vas nagrade inace ne zanimaju ! Evo iskreno vam kazem ...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 17.9.2014 22:03:53
|
|
|
|
big mum
|
Izvin ti mala, al kako ko.Ja na odmor neću
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.