Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 14:00:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Haha vonavoj Mrzim ponedeljak , slutim nece biti dobre vesti! Hajde nema vise kaladonta , ne zapocinjite ....
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 14:02:49
|
|
|
|
Modessty
|
Ja odoh po dete i kući! I budite dobre! Nemoj katana da radi!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 14:32:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Haha vonavoj Mrzim ponedeljak , slutim nece biti dobre vesti! Hajde nema vise kaladonta , ne zapocinjite .... 1 poruka IZVORNA PORUKA: Mala Elena Haha vonavoj Mrzim ponedeljak , slutim nece biti dobre vesti! 2 poruka ista, mislim dokle
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 14:34:59
|
|
|
|
Klarita
|
UM, dok nisam pocela da ti pisem u pp, brzooooo u kafanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (napisala bi ti pp ali tamo nema poJeni )
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 14:36:19
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Mala Elena Haha vonavoj Mrzim ponedeljak , slutim nece biti dobre vesti! Hajde nema vise kaladonta , ne zapocinjite .... 1 poruka IZVORNA PORUKA: Mala Elena Haha vonavoj Mrzim ponedeljak , slutim nece biti dobre vesti! 2 poruka ista, mislim dokle Nemoj da si na kraj srca!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 14:36:30
|
|
|
|
Olga75
|
ja vas samo gledam i merkam pa se razmisljam da l da brisem poruke dal da vadim bic dal da odem da pravim rucak zeman je odavno
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 14:37:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja vas samo gledam i merkam pa se razmisljam da l da brisem poruke dal da vadim bic dal da odem da pravim rucak zeman je odavno vadi bic, i mene bicuj, ali ne mogu vise majke mi
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 14:39:21
|
|
|
|
Olga75
|
ajd sad UM : opusti se namesti saaadaaa , maaaada zgromicu te jaaaaa
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 16:29:53
|
|
|
|
Torbica
|
Ja ne stizem
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 17:23:24
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ma znate sta je nefer? Kad ste clan od pre xy godina, pa koje god teme da se uhvatite, a ono vec pisali tamo. Cak ispunih kvotu i za svo troje klinaca pisah. Jedino da krenem da se svadjam po temama il ogovaram il udrim po igricama, ja za sebe ne vidim drugo resenje. E, skroz. Sve mi bezveze da pišem u nekoj temi kad znam da sam sigurno već pisala...a ko će se setiti šta sam pisala 2009.?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 19:30:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A ja sada da pitam nesto Sta dobija prvi otpozadi? Red bi bio da dobije neso za ne-trud
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 19:47:03
|
|
|
|
17 joka
|
dobija sve nagrade
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 19:52:05
|
|
|
|
Torbica
|
NM, jedino da caskas sa trudnicama, mamama i u kafani, tu je sve dozvoljeno! Ја odoh u strebere jopet, no, dobro, tu sam na svome Lele, sta sve imam, ali dobro, krenulo je! Ovde ce biti ekstra da budem 20-ta! Olgi cu da kupim onu torbu radi iskupljenja i laznih obecanja. Izes ga Oldzi, nisam znala da cu u sred septembra na posao!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 20:09:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eto a isla sam na uredi...jes ’ da sam imala gubitak signala ali, mislim stvarno deluje bezveze. Zelim da se jedna poruka obrise , ona prva Torbice , ne sekiraj se, mislim da ce biti dovoljno da upadnes medju 20..dobro i ovoliko stizes ! Za wap ne znam dalje da pomognem, moraces u poslovnicu , ne mogu napamet.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 20.9.2014 23:17:30
|
|
|
|
Torbica
|
E, isla sam danas po neku knjigu, pa sam svratila u MTS, odblokirali mi! Hvala na pokusaju! Videcemo, hoce sutra da bude presek?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 20.9.2014 23:20:44
|
|
|
|
branki*
|
torbi,u ponedeljak.programeri ne rade nedeljom.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 0:16:09
|
|
|
|
Torbica
|
logika mi je na leru
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 11:57:37
|
|
|
|
serpica
|
Kako ce sutra ujutru biti veselo ovde
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:09:56
|
|
|
|
Anarunika
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: New Mom Ma znate sta je nefer? Kad ste clan od pre xy godina, pa koje god teme da se uhvatite, a ono vec pisali tamo. Cak ispunih kvotu i za svo troje klinaca pisah. Jedino da krenem da se svadjam po temama il ogovaram il udrim po igricama, ja za sebe ne vidim drugo resenje. E, skroz. Sve mi bezveze da pišem u nekoj temi kad znam da sam sigurno već pisala...a ko će se setiti šta sam pisala 2009.? Ja mislim da nije greška ako se i ponovite. Tema je toliko puno , postova još više, i mi novi ,ili možda bolje da govorim u svoje ime, ne stignemo sve da pročitamo pa ponekad postavimo pitanje koje je već bilo postavljeno ali odavno...pa tek posle vidim da je već pitano...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:13:45
|
|
|
|
Žapkić
|
A mi stari ćemo vama novima uvek odgovoriti na pitanje, bez obzira što smo o tim istim pitanjima pisale i "razgovarale" nebrojeno puta!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:19:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nema na cemu ... Nego, sutra ce biti zadovoljnih sto su me presaltali hahaha , jedva cekam da vidim to uzbudjenje !
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:20:43
|
|
|
|
Žapkić
|
ME, neće tebew niko preteći!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:25:38
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić ME, neće tebew niko preteći!!!
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:30:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
auuuuuuuu moracu ja od ponedeljka da se vise potrudim ,al nema sanse mogu samo da padam dole ahahha...Gomila posla me ceka plus stize nam tetka Heather jupiiiiiiiiiiiiiii...ali avaj nagrada ce iz ruku da mi sklizne
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 21.9.2014 12:34:37
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja sam sebi rezervisala neko 1504 mesto. Realno. Toliko imam vremena . Doduše, ja nisam ni znala za ovu nagradnu igru, ja uvek sve kasno ukapiram i saznam, ali zato što volem noću da sedim u RR kafani!!! Pa, to je čudo jedno!!!
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.