Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 18:20:54
|
|
|
|
anita
|
Torba se nalazi na drugom mestu.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 19:09:04
|
|
|
|
Cakana84
|
Autorke, prva nagrada. Pravi se samo u toj veličini (40) jer je u pitanju unikat. U prethodnom komentaru sam napisala sve karakteristike. Kod suknje može da se podesi pojas, odnosno da se pomeri dugme. Ugojite se malo.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 19:12:48
|
|
|
|
branki*
|
haha,kud vise da se gojimo meni treba neka motivaciona nagrada u velicini 36. salim se malo,zaista mi se dopada komplet suknja i bluza,onako je bas damski i zenstven,ko ga osvoji i odgovara mu broj,bas je srecnik
< Poruku je uredio branki RR -- 18.9.2014 19:13:13 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 19:40:06
|
|
|
|
Cakana84
|
Branki, daš Torbici da ti suzi malo suknju i bluzu. Odlično je što može da se kombinuje odvojeno. Ja bih suknju nosila uz crni top i jednostavne crne salonke, crveni karmin, ispeglana kosa, odmah bi se udala. Bluzu uz farmerke i upadljiv nakit. Pravi sam stilista, nisam dzaba školu završavala.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 19:42:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Branki, daš Torbici da ti suzi malo suknju i bluzu. Odlično je što može da se kombinuje odvojeno. Ja bih suknju nosila uz crni top i jednostavne crne salonke, crveni karmin, ispeglana kosa, odmah bi se udala. Bluzu uz farmerke i upadljiv nakit. Pravi sam stilista, nisam dzaba školu završavala. Cakana sad kad si sve ovako lepo osmislil, moramo da jurimo prvo mesto
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 20:39:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana , kombinacije su ti vrhunske ! U trenutku pozeleh da kupim crne baletanke iako ih nikada nisam imala (ili rece salonke ) haha Nisi udata? Odoh off . Super su nagrade, odlicni materijali!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 20:44:53
|
|
|
|
Didy
|
Ja tek sad vidim da ima nagradna igra na rr. Koštunica, drago mi je.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 20:52:23
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ja tek sad vidim da ima nagradna igra na rr. Koštunica, drago mi je. samo ti budi vredna to ce nam biti najveca nagrada,i aj tamo u crtke cekamo te
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 20:53:44
|
|
|
|
Didy
|
Toliko mi je lepo da radim da sam danas uhvatila sebe kako se premišljam za crtke. Samo na momenat.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 20:57:24
|
|
|
|
17 joka
|
Didy, nemas tu sta da se premisljas
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 20:59:48
|
|
|
|
Didy
|
Joko, i nemam.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 21:05:40
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Cakana , kombinacije su ti vrhunske ! U trenutku pozeleh da kupim crne baletanke iako ih nikada nisam imala (ili rece salonke ) haha Nisi udata? Odoh off . Super su nagrade, odlicni materijali! Mogu i baletanke. Na ovakve sam salonke mislila: Ja sam jedina baba-devojka na RR. Nisam zvanično udata, papirološki, kada smo već off.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 21:09:50
|
|
|
|
17 joka
|
Cakana, bas su supoer nisam ni ja papiroloski udata a kombinacije su ti super
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 22:59:29
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: big mum IZVORNA PORUKA: serpica BM ubice nas kad dodje To je iz njene privatne kolekcije IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: serpica BM ubice nas kad dodje sad ce klari da nas potera oklagijom Recite da sam ja meni neće ništa Tcccc, ode covek na 5 minuta i sta uradiste...ceprkate mi po kompjuter, hakleri sve
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 18.9.2014 23:07:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sredi ih sve ! Jedino te ja nicam dijaja Cakana, prelepe su, hajde udaji se vise
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 12:04:09
|
|
|
|
vonavoj
|
ja ne jurim prvu nagradu,definitivno treba mi dva komada 40! a i pada mi pozicija sigurno,ne stizem!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 12:08:34
|
|
|
|
Cakana84
|
Ne bih da vas razočaram, ali 21.9 je nedelja kad programeri ne rade. Objava je u ponedeljak.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 19.9.2014 15:24:50 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 12:14:32
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, nema veze Cakana, taman ce da bude naelektrisan vikend Samo ti nemo' se ljutis na nas
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 12:15:28
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Ne bih da vas razočaram, ali 21.9 je u nedelju kad programeri ne rade. Objava je u ponedeljak.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 12:50:44
|
|
|
|
serpica
|
Taman ponedeljak, za dobro jutro objava
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 13:04:42
|
|
|
|
Peace*
|
Ah, pa mogli ste onda danas preseći.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 13:06:33
|
|
|
|
Modessty
|
jao biće opasan vikend! očekujem mnogo kaladonta, asocijacija, patkica i ostalog
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 13:09:16
|
|
|
|
Peace*
|
Kako ja ne volim te teme. Moraću da tipkam sa telefona za vikend, mm će biti oduševljen. hahahahah
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 13:56:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Haha vonavoj Mrzim ponedeljak , slutim nece biti dobre vesti!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 19.9.2014 13:59:13
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Kako ja ne volim te teme. Moraću da tipkam sa telefona za vikend, mm će biti oduševljen. hahahahah ni ja ne volim te teme..a zelim da upregnem mm da sredimo kucu,stize bebaaaaaa..necu ni imati puno vremena! Ili cu njega zaposliti,a ja kuckati! (mogu samo da sanjam,jer moram sve da mu crtam)
< Poruku je uredio vonavoj -- 19.9.2014 14:00:19 >
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.