|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
20.9.2014 19:29:40   
Sanjalica1980
Sto ja volem kada me protera user posted image

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1201
20.9.2014 19:31:21   
wivern
Nemam pojma, ja koristim onaj biofarov ali ga ne pijem svaki dan. Kad krenu grcOvi user posted image pijem par dana pa prestanem. Pa tako u krug.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1202
20.9.2014 19:53:40   
Ipokrisia
Videcu nesto da uzmem, umeju bas nezgodni da budu ti grcevi, jednom me uhvatio u stopalu u sred marketa nekog ,sepala sam pola sata i umirala od bolovauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1203
20.9.2014 19:56:30   
Sanjalica1980
Ja pijem kapsule Mg 375+Vitamin B. Pijem jednu dnevno ali po potrebi i dve. Zbog lezanja imam jos vece grceve.

Direktna veza do poruke: 1204
20.9.2014 21:36:08   
wivern
Sanjalice necu ni da pomislim kako je tebi sa grcevima. Mene je zadnjih dana poceo da hvata ali zato sto se slabije krecem. Moracu da se bas aktiviram..ili barem pokusam da se razmrdam.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1205
20.9.2014 21:54:07   
lelaigor
Eve i mene. Sad ću na spavanjac. Sutra idemo kod svekijevaca. user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1206
20.9.2014 22:24:19   
branki*
lela,prevrces ocima,heheuser posted image
ja se zamlacujem,tv,lap top,bolje da idem da se naspavam ko covek.
kisa padala pola dana.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1207
20.9.2014 22:38:51   
vonavoj
Vecevi laku noc! Bili smo kod prijatelja na krofne..njami!!! Sutra cemo rostilj za rucak,znaci ni sutra ne kuvam.

Direktna veza do poruke: 1208
20.9.2014 23:52:37   
anita
user posted image laku noc vam zelim. Lepe snoveuser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1209
21.9.2014 0:04:51   
Sanjalica1980
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Vecevi laku noc! Bili smo kod prijatelja na krofne..njami!!! Sutra cemo rostilj za rucak,znaci ni sutra ne kuvam.

Jao Von sad se i meni jedu krofne user posted image

Wiv, po stepenicama se penjem kao baka. Noge otkazuju user posted image
Sada me mm zeza da se trkamo pa da vidimo ko je brzi user posted image Ranije sam ga prozivala da mogu duze i brze da trcim pa mi sada vraca

< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 21.9.2014 0:12:14 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1210
21.9.2014 7:05:15   
anita
Dobro jutro drage user posted image
Ja pijem user posted image ,ko voli nek izvoli. Raspolozena sam da kuvam za sveuser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1211
21.9.2014 7:17:15   
branki*
hvala,anitauser posted image kuvaj,moze..popih onaj 2u 1,kao da nisam...

branki

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1212
21.9.2014 9:35:39   
vonavoj
jutro! Meni moze 3u1!
MOji jos spavaju,a ja koristim mir da jedem i pijem kafu uz RR! Danas nam dolaze prijatelji na rucak,a pre toga mozda odemo da kupim T gumene cizmeuser posted image
Uh,mislila sam da cu se nocas raspasti,koliko mi je tesko da se okrecem,kukovi mi se raspadaju,lepo spavaju,ali kad treba da promenim polozaj..sve puca,kidam seuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1213
21.9.2014 10:00:02   
bubulence
dobro jutro okruglice!
moja kafa je skoro popijena a i red je posto je pijem jos od 7...
Von kada se setim sta me ceka pred kraj (mislim na spavanje, prevrtanje) vec me hvata strah...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1214
21.9.2014 10:04:34   
vonavoj
Nesto se ne secam da mi je tako bilo tesko u prvoj..a nisam ni setala toliko,a i druga trudnoca,treba organizam sve to izdrzatiuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1215
21.9.2014 10:10:29   
branki*
ja za sad super podnosim stvarno.i u prvoj mi je bilo sve ok,osim onog uzasnog oticanja u 8 i 9.mesecu.
sad jos ne oticem,ne znam da li cu kasnije.samo mi je problem jer stvarno nisam naucila da sam ovako zdepastauser posted image i sto ne mogu nista da obucem,to su mi najveci problemiuser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1216
21.9.2014 10:35:24   
wivern
Evo i mene. Lepo se naspavah, hvala bogu jos nemam problema sa tim. Za sada je sve perfektno, doduse malo je bebac poceo da me pritiska dole. Pa kad krenem u setnju prvih pola sata se gegam dok se ne razradim. Ja danas samujem kuci.

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1217
21.9.2014 10:42:27   
bubulence
i ja se za sada osecam savrseno, osim kada preteram, npr neki dan pesacila u cugu oko 8km sa sve kesama. e tada malo osetim da me boli stomak.
sa Emom sam isto tako i to do poslednjeg dana bez problema, ali poslednja dva meseca nisam spavala. prosek mi je bio 3-4 sata na dan i to ne u komadu... ali sam se osecala odmorno i mislila sam da mogu na kraj sveta peske

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1218
21.9.2014 11:01:59   
Kata90
Caos.....jos malo pa i rucak gotov....user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 1219
21.9.2014 11:11:24   
anita
Evo mene ponovo user posted image
Vidim diskutujete o spavanju pa da se ukljucim i ja.
Za sada spavam dobro. Problem mi je jedino nocu kada se okrecem sa jedne strane na drugu.
Sad mi je to problem kako li ce biti kasnije, pitam se pitam. user posted image

Za sada se osecam super. Osetim da se umorim vrlo brzo a o setnji od 8km kao Bubi mogu samo da sanjam.user posted image Moje setnje su do prodavnice po hleb i do ambulante.

Ja sredila malo stan, pospremila stvari na svoje mesto, stavila da se kuva rucak i sad uzivam. Pijem caj i uzivam uz rr.

Direktna veza do poruke: 1220
21.9.2014 11:27:41   
Sanjalica1980
Dobro jutro drage moje, ja ustala i otisla ponovo da vadim krv. Trazi dr jos neke analize jetre.

Labaratorija bila puna male i bolesne dece a ja samo bezala od njih user posted image

Eto na sta sam spala

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1221
21.9.2014 11:54:18   
wivern
I ja dosta pesacim, i trudim se da svaki dan to ispostujem. Ne volim kad nisam okretna i kad sam troma, a cini mi se da ce se ubrzo i to desiti. Ja sam danas sva nesto bljak. Valjda me i hormoni razvaljuju.
Laboratorija=leglo zaraze user posted image ali sta ces kad moras.

< Poruku je uredio wivern -- 21.9.2014 11:55:23 >

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1222
21.9.2014 14:22:32   
Njica
Trudnice mojeuser posted image user posted image , joj bas ste mi nedostajale mnogo, kako ste mi sve? Sad cu tek malo citati forum, ali vidim da ste mi raspolozene, cestitam i novim svim trudnicama.
Vonavoj, wivern,bubulence,Sanjaliceuser posted image puser posted image puno vas grlim,kako su tibeee?user posted image user posted image
Nismo jos uspostavili internet u stanu, ali polako sve sredjujemo, svi smo dobro osim spavanja, i meni kao vonavoj pucaju kukovi kad se premestam kao da ce iyaci iy koze, ali smo dobrice. I veliki naravno.user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1223
21.9.2014 14:25:57   
bubulence
draagaaaa user posted image , pitale smo se sta je sa tobom, bedostajala si nam.
kako je prosla svadba? jedva cekam da ti proradi ner pa da vidimo slicice, a do tada mozda vidimo i slike bebe user posted image

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 1224
21.9.2014 14:29:43   
wivern
Evo nam je i Njicauser posted image ..
Mi cekamo te slicice sa svadbe, kao ozeblo sunce. Bitno da ste dobro, i da lepo gurate..
Zavrsite taj net pa da lepo caskamo user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here