|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
19.9.2014 17:19:53   
lelaigor
Auh, žene...ala vi ovde pišete, ja ne stignem da iščitam, a kamoli da dopišem nešto.user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1126
19.9.2014 17:20:35   
17 joka
user posted image

samo za tebe

i veruj da sve znam i vidim

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1127
19.9.2014 17:21:08   
Mala Elena
B .je opomenuta za Nestle jer je samo tamo pisala a nije je bilo nigde drugde...ili nisam u toku.
Zaista ne znam zasto ne nastavite da kuckate kao i ranije, pravite se da me ne vidite jednostavno...pa majke mi.
Uputstva sam procitala-u jednoj temi maksimalno 3 posta , ja to nikada nisam prekrsila. Kakve veze ima? Vi se naizmenicno dopisujete , pa dodje na desetak postova, jel sam nekada rekla nesto?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1128
19.9.2014 17:24:33   
17 joka
ME, nisi izgleda shvatila ja danas mogu ovde da napisem sto postova u ovoj temi ali moram i u drugim temama da bih postovala ta tri posta

nesmes imati vise od tri posta zaredom

< Poruku je uredio 17 joka -- 19.9.2014 17:25:40 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1129
19.9.2014 17:25:26   
Mala Elena
Nisam htela da uvredim nikoga ovde, valjda znate da se salim?user posted image Vi ste sve oko 30-te a ima dosta pametnih , kulturnih i recitih ovde pa rekoh da ces Um takve da presaltas sa dubokoumnoscu! user posted image Moram li da stavljam u zagradi "salim se"? Ko mi kuva kafu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1130
19.9.2014 17:25:27   
Klarita
Ala je vruce danas.
Otisla sam da se 'oladim.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1131
19.9.2014 17:26:00   
wivern
Joko user posted image moje, bas kako volim bez pene i slagaaaaa....
I jos da mi je tvoja krofnica neka, pa mogu odma' i da se porodim user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1132
19.9.2014 17:26:31   
branki*
zna se da sam ja prilicno liberalna i da volim kad malo uzavri atmosfera na forumuuser posted image ali,dobro,sad,ovo govorim kao moderator-obe pomenute clanice,kao i jos neki clanovi,su dobili pravila pisanja na forumu u pp,licno sam poslala,jos na pocetku nagradne igre,gde se izmedju ostalog kaze da nakon 3 posta u jednoj temi,prebacujes se i pises u nekoj drugoj,pa zatim opet mozes da se vratis u onu prethodnu.kao i to da postoji opcija UREDI koja moze da se vidi gore prilikom citanja objavljene poruke i sluzi da se prethodno napisani post dopuni ako smo nesto zaboravili da kazemo.ova pravila vaze za sve,moderatore i clanove i goste.ko god postuje opste uslove koriscenja i odgovarajucu tematiku,moze da pise po forumu.to je zvanicno.

a.sad...sta se kome od nas vidja ili ne je druga stvar,moze i to da napise ,ali da se ne vredja niko.
i lepo sam rekla jutros da se ne sluzi alkoholuser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 19.9.2014 17:27:28 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1133
19.9.2014 17:26:49   
17 joka
Klarita, ma ovo vreme je nenormalnouser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1134
19.9.2014 17:27:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mala Elena

B .je opomenuta za Nestle jer je samo tamo pisala a nije je bilo nigde drugde...ili nisam u toku.
Zaista ne znam zasto ne nastavite da kuckate kao i ranije, pravite se da me ne vidite jednostavno...pa majke mi.
Uputstva sam procitala-u jednoj temi maksimalno 3 posta , ja to nikada nisam prekrsila. Kakve veze ima? Vi se naizmenicno dopisujete , pa dodje na deset_ak postova, jel sam nekada rekla nesto?

Ovo pokazuje koliko si ti dubokoumnauser posted image

3 posta Da, ali ne jedan za drugim ahahha

No, dobro, doci ce Trca i Olga, i Mod, i ponece biceveuser posted image

Ala je danas vruce, otisla sam da pravim kifliceuser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 1135
19.9.2014 17:31:28   
Žapkić
A od kad se pišu 3 vezana posta u istoj temi? Ako nešto nisi napisao, a setio si se da si hteo-imaš ikonicu "Uredi", pa uredi!!!

E, sad, ovo najdobronamernije kažem i nemoj neko ogrešno da me shvati:

Elenice, dušo, sine, ćero... Nema potrebe da se prepucavaš sa zenama na RR i stvaraš napetost i negativnu atmosferu. Uzećeš lepo svoju suknjicu ili trenercicu, zbog koje si i došla na RR i nosi je u zdravlju i veselju! Seti se nas ponekad, pa dođi da se "ispričamo". A nema potrebe niko nikoga da provocira i podbada!user posted image
Aj, sine, ljubi te teta-Lili!!!

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1136
19.9.2014 17:31:43   
17 joka
IZVORNA PORUKA: wivern

Joko user posted image moje, bas kako volim bez pene i slagaaaaa....
I jos da mi je tvoja krofnica neka, pa mogu odma'' i da se porodim user posted image

Sunce moje, samo ti javi koji dan pred termin ja napravim i saljem brzom postom kakve god zelis

Lili, ljubi te jokauser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 19.9.2014 17:34:01 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1137
19.9.2014 17:32:13   
mali_mis
Odoh i ja, al u setnju, da iskoristimo lepo vreme.
Uzivajte user posted image
Eto mene sutra opet, kad podelim zadatke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1138
19.9.2014 17:36:37   
branki*
3 posta,da,ali ne jedan odmah za drugim,nego u okviru razgovora,npr napises jedan,pa ti neko odgovori,pa ti napises drugi,pa opet neko odgovori.na to sam mislila.mozda ovo pravilo nije bilo dovoljno jasno.

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1139
19.9.2014 17:39:08   
wivern

IZVORNA PORUKA: branki RR

3 posta,da,ali ne jedan odmah za drugim,nego u okviru razgovora,npr napises jedan,pa ti neko odgovori,pa ti napises drugi,pa opet neko odgovori.na to sam mislila.mozda ovo pravilo nije bilo dovoljno jasno.

Pa i nije, zato sam ja i napisala malopre post. B je opominjana u poslednje vreme zbog 3 vezana a E nije. Zato sam rekla i da nije fer.
I ja nisam nista pila, meni Joka skuvala kafu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1140
19.9.2014 17:41:52   
branki*
eto,sad je razjasnjeno pravilo o tri postauser posted image
uhuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1141
19.9.2014 17:43:28   
17 joka
Branki user posted image za tebe i bravo za nasuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1142
19.9.2014 17:46:01   
Peace*
Ej, zene, gde ce nam dusa ako ME ostane da se kucka sa nama i posle nagradne igre?
Mozda se zena bas potrefila tad da nadje Raju. Jbg. Tak'a tura. Dajmo joj sansu.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1143
19.9.2014 17:47:20   
mati
Sveki mi izvela dete a ovaj mali spava... Mogla bi da popijem nesto... Lili duso ja tek sad pohvatah da si stvarno ti...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1144
19.9.2014 17:48:20   
branki*

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ej, zene, gde ce nam dusa ako ME ostane da se kucka sa nama i posle nagradne igre?
Mozda se zena bas potrefila tad da nadje Raju. Jbg. Tak'a tura. Dajmo joj sansu.

hahaha,tash,ti bas u skladu sa nikom i avataromuser posted image user posted image

branki

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1145
19.9.2014 17:49:03   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Klarita

Za moje trudnice drage
user posted image

mmmmm, ne znam na koje si trudnice mislila ali ja uzeh jednu user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1146
19.9.2014 17:50:18   
17 joka
a zene gde nam je Ludacica nje bas nema?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1147
19.9.2014 17:52:09   
Peace*
Oh, people change! user posted image

Ne ozbiljno, aj ono kad je Ludaca kliktala na ikone (videh da je posle i fotke stavila i da smo generacija), al ME pise u temama. Ok, bzvz je sto ne uredi poruku, nego pise dve za redom, al cekajte ljudi, pa niste ni vi sve znali kad ste dosli (a ni ja).
Uputite je na teme o citiranju, o tome kako vise postova da citira i sve prokomentarise u jednom postu.
I cak i da uzme nagrade? So what?

Tasha

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1148
19.9.2014 17:52:28   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: mati

Sveki mi izvela dete a ovaj mali spava... Mogla bi da popijem nesto... Lili duso ja tek sad pohvatah da si stvarno ti...user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pa, ja ispadoh kao kameleon!!!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1149
19.9.2014 17:54:55   
Peace*
Mislim, ja se zaista divno osecam poslednjih dana na RR. Vratila se neka stara atmosfera, ili samo ja prosto jedno vreme nisam mogla da se naviknem na nove zene a atmosfera je ustvari bila tu, ali zaista uzivam. Kad vidim Mod na jutarnjoj kafi - sunce me ogreje. :-)
I ovo bi bio moj treci post na ovoj temi, pa cu da begam.

Tasha

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here