|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
19.9.2014 14:34:40   
Anoniman
Bubi je oterala Mala Elena prozivala je za kilograme, ali pozvala sam je u pomoc, zajedno cemo da je se resimouser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1101
19.9.2014 14:36:46   
Klarita
Aaaaaaaaauser posted image ne mogu da ispratim sve, daj mi link do tamo...kad ce se zavrsi vise ova nagradna igra user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1102
19.9.2014 14:38:36   
Anoniman
Eve ti klik

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 1103
19.9.2014 14:44:13   
mali_mis
Ni ja pola ne mogu da propratim, a tek ujutru, pa otvorim ono poslednje aktivne teme, pa ne znam sta bi pre citala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1104
19.9.2014 15:03:36   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Bubi je oterala Mala Elena prozivala je za kilograme, ali pozvala sam je u pomoc, zajedno cemo da je se resimouser posted image

jujujuj ja da se plasim muva (buva) nosila bih pracku sa sobom user posted image . juce ceo dan u NS, danas gosti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1105
19.9.2014 15:12:52   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

UM, lako je sprdati se samo po laganim temama i skupljati poene, daj malo da vidimo kako razmisljas .user posted image

Da citas sta drugi pisu, a ne samo da tipkas objavu za objavom, videla bi kako ja dubokoumno razmisljamuser posted image user posted image

vama dvema treba nešto žestoko! user posted image

Ne, meni treba 1.10, da mala nestane sa forumauser posted image

nesto razmisljam, da joj jadnoj kupim da nesto obuce i da ne smara vise ovde ... posto joj je toliko stalo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1106
19.9.2014 15:39:25   
wivern
Ova se prica prenela na sve teme user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1107
19.9.2014 15:45:40   
mali_mis
Dolazi mama do mene, da mi kaze nesto vazno, i sledi prica "Budi dobra kad ti dodje muz, pravi se blesava, vodi ljubav sa njim, zdravo je to za organizam" user posted image user posted image
I jeste, ja cu vec u 21h da budem uslogirana kad uspavam dete, a mm stize posle ponoci. Mogu samo da legnem, rasirim noge i kazem "znas sta ti je ciniti" user posted image
Mislim da cu da prosetam do spajza, nadjem neku rakiju, da dodjem sebi.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1108
19.9.2014 15:49:28   
branki*
misu,bas me nasmeja ovaj tvoj postuser posted image a,mama ti ima savete kao one zene iz 70-ih kad sa keceljicom,natapirane kose i na stiklama kuvaju rucak,deca nasmejana i sa osmehom docekuje svog dragog muzicauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1109
19.9.2014 15:58:01   
Klarita
Jao mali misu, ala me nasmeja user posted image

podseti me na period kad sam sizela od obaveza i padala s nogu od umora, pa kad se deca uspavaju, cistimo, pustam masinu, kuvam flasice, a ovaj moj se uzvrti, a ja se mislim "cek cas da dignem noge da zavrsim i to, pa da spavam kao covek"user posted image Drugarice su umirale kad sam im to prepricavala, ali nije fora bez mimikeuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1110
19.9.2014 15:59:53   
mali_mis
Pricamo nas dve otvoreno o sexu, ali nekad me bas iznenadi sa odvalom user posted image
Pogotovo sto zna da me nervira kad doticni javi isti dan da ce doci, a ja se nisam psihicki pripremila da ga kuliram maksimalno user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1111
19.9.2014 16:13:22   
Mala Elena

UM, lako je sprdati se samo po laganim temama i skupljati poene, daj malo da vidimo kako razmisljas .user posted image

Da citas sta drugi pisu, a ne samo da tipkas objavu za objavom, videla bi kako ja dubokoumno razmisljamuser posted image user posted image

UM, dokle ce stici ta dubokoumnost u 39-oj, sve ces ovde da presaltas !? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1112
19.9.2014 16:18:21   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

vama dvema treba nešto žestoko! user posted image

Ne, meni treba 1.10, da mala nestane sa forumauser posted image

nesto razmisljam, da joj jadnoj kupim da nesto obuce i da ne smara vise ovde ... posto joj je toliko stalo...

UM, nacekaces se user posted image
Dajte nesto zestoko da izmirimo nesuglasice!
Kuliram ove prepotentne da se zna! user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1113
19.9.2014 16:23:46   
Mala Elena
Mm, user posted image , kad otkuca ponoc to je "daj sta das" i to zatvorenih ociju , rascupane kose..
Eh, i ja bih nesto da ublazim bol sto reko Toma Zdravkovic !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1114
19.9.2014 16:27:25   
mali_mis
Nisam isla do spajza, ali vidim troduplo user posted image
E sad odoh u isti, mozda mi vrati vid u normalu user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1115
19.9.2014 16:27:30   
Klarita
ME, aj majke ti, dok kuliras, procitaj OPET pravila foruma.

Direktna veza do poruke: 1116
19.9.2014 16:48:23   
Anoniman

UM, dokle ce stici ta dubokoumnost u 39-oj, sve ces ovde da presaltas !? user posted image

Sta u 39, ne razumem sta je pisac hteo ovom dubokoumnom recenicom da kazeuser posted image

Bubi , Klarita oce neko pice ovde da padneuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 19.9.2014 16:56:00 >

Direktna veza do poruke: 1117
19.9.2014 16:58:53   
Žapkić
A, šta, mi koje smo u kasnoj 39-oj smo izleapele? ili...šta? ne razumem, uistinu...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1118
19.9.2014 17:02:09   
17 joka
Dan drustvo, moze jedna kafica za mene?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1119
19.9.2014 17:06:01   
wivern
Evo jedna dubokoumnost od mene u skoro 39-oj (imam jos mesec dana)
Mislim da nije fer da se bilibib skrece paznja za tri vezana posta a ME ne skrece a stalno to radi. Nije fer prema bibilib.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1120
19.9.2014 17:07:48   
branki*
ja se spremam za napolje sa bozom,moracu i onaj zak da mu kupim,poceo da kaslje nesto...sad mi bzv i da idemo kod drugara,da ne zarazi kog..zvacu ih..
ljudi moji,ja samo mastam o nekim tortama,to je cudo.moram da pravim neku uskoro..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1121
19.9.2014 17:08:58   
Anoniman
Branki zaboravila si bicuser posted image ako budes regovala na 3 posta, pravim ti tortu i saljem post expresomuser posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1122
19.9.2014 17:10:11   
17 joka
Wiv, a sto se sekirasuser posted image

hajde uzivkaj i stavi jednu kiaficu za mene

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1123
19.9.2014 17:11:52   
wivern
Ja se sekiram? Ma ne Joko, samo sam primetila da se bibilib stalno opominje a nije jedina.
Ja bih popila sad jednu ice kafuuuuuu...uh ala bi mi legla, k'o budali samar.

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1124
19.9.2014 17:18:36   
Klarita
Za moje trudnice drage
user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here