|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
19.9.2014 17:55:50   
bubulence

IZVORNA PORUKA: 17 joka

a zene gde nam je Ludacica nje bas nema?

mozda se porodila user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1151
19.9.2014 17:55:55   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: branki RR

zna se da sam ja prilicno liberalna i da volim kad malo uzavri atmosfera na forumuuser posted image ali,dobro,sad,ovo govorim kao moderator-obe pomenute clanice,kao i jos neki clanovi,su dobili pravila pisanja na forumu u pp,licno sam poslala,jos na pocetku nagradne igre,gde se izmedju ostalog kaze da nakon 3 posta u jednoj temi,prebacujes se i pises u nekoj drugoj,pa zatim opet mozes da se vratis u onu prethodnu.kao i to da postoji opcija UREDI koja moze da se vidi gore prilikom citanja objavljene poruke i sluzi da se prethodno napisani post dopuni ako smo nesto zaboravili da kazemo.ova pravila vaze za sve,moderatore i clanove i goste.ko god postuje opste uslove koriscenja i odgovarajucu tematiku,moze da pise po forumu.to je zvanicno.

a.sad...sta se kome od nas vidja ili ne je druga stvar,moze i to da napise ,ali da se ne vredja niko.
i lepo sam rekla jutros da se ne sluzi alkoholuser posted image

Izgleda smo se ponapijali! user posted image Branki, videcemo da li ce i na ubuduce biti vredjanja posle ove tvoje molbe. Ja mislim da sam korektna sve vreme, ali svi me napadaju. A neki stari se ne uzimaju u usta...mozete da me shvatate kao najgoru ali bitno da ja to nisam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1152
19.9.2014 17:56:09   
mati
A ja se pitam koj li je ovaj zapkic sto mi ovako srdacno cestita kad sam se porodila?user posted image Sta li sam propustila...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1153
19.9.2014 17:59:06   
17 joka
Mati,user posted image e Lili tesko da moze ostati neprepoznatljiva

i ko koga ovde vredja?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1154
19.9.2014 18:00:11   
Mala Elena
Branki, kako da cekam da posle mog posta neko odgovori ili sta vec kada retko ko i hoce da komunicira samnom i da razmenjuje misljenja? Zar ne primecujes?
Peace, hvala na podrsci.user posted image Srce si.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1155
19.9.2014 18:11:08   
Peace*
Nemoj da si na kraj srca, nekada se prosto nema sta napisati.
Recimo, niko ne komentarise to da moj sin radije slusa drugaricu iz razreda nego mene. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1156
19.9.2014 18:14:01   
mati

IZVORNA PORUKA: Peace*

Nemoj da si na kraj srca, nekada se prosto nema sta napisati.
Recimo, niko ne komentarise to da moj sin radije slusa drugaricu iz razreda nego mene. user posted image

Varas se, ja cu...user posted image
Isto i moj. Kad se setamo sa njegovim drugarima i mamama ja ne postojim. Samo svog druga slusa, a ja mogu da pricam koliko god hocu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1157
19.9.2014 18:15:26   
Peace*
Ovaj slusa drugaricu! Zub je sebi izvadio u skoli jer mu je drugarica pokazala kako! user posted image

Tasha

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1158
19.9.2014 18:15:52   
17 joka
drugarice su verovatno simpatije user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1159
19.9.2014 18:17:49   
mati
Pa verovatno je njen nacin vadjenja zuba bolji nego tvoj.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1160
19.9.2014 18:17:56   
Peace*
Pa ova mi se dopada, ona od prosle godine mi se nije dopala. user posted image

Tasha

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1161
19.9.2014 18:20:56   
17 joka
onda uzivaj sto bar nju slusauser posted image mogu da zamislim kako vam je zanimljivo

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1162
19.9.2014 18:21:45   
Torbica
Drage moje, imam puno toga da procitam, pa ne mogu da se druzim sa vama onoliko, ljubim vas i mislim na vas!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1163
19.9.2014 18:28:35   
17 joka
Torbiuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1164
19.9.2014 20:08:09   
Torbica
Joko, evo vatam pauzu user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1165
19.9.2014 20:20:04   
Olga75
ja mislila da je u kafani super kad ono user posted image
pola svasta a pola bolje da nisam procitala
znaci nema druge nego bic i zakljucavanje , ok

< Poruku je uredio Olga RR -- 19.9.2014 20:23:01 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1166
19.9.2014 20:23:04   
serpica

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: 17 joka

a zene gde nam je Ludacica nje bas nema?

mozda se porodila user posted image

Do sledece nagradne igre,user posted image
dobro vece u kafanu,

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1167
19.9.2014 20:32:15   
17 joka
joj sad nikog nigde meni bi bas prijalo nesto hladno da popijem

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1168
19.9.2014 20:37:40   
serpica
Ja pojedoh punoo parceta pice,moze sad ladna koka kola user posted image
btw da se nadovezem sa dobronamernim savetom za ME,nije da niko nece da odgovara na tvoje postove,samo nekad deluju tako bzv ( izvini ) da jednostavno nemas sta da odgovoris na to. I da,ne moras da pises u svakoj temi ako nemas sta da kazes u smislu pomoci,saveta ili slicno,preskoci je,tako ja radim.Primera radi,sta da pisem u temi VTO i pripreme za VTO kad nisam iz te price,ne razumem cak ni osnovne termine a kamoli nesto vise,takodje i u temi o alergijama na hranu jer nisam dozivela to iskustvo,zato kad napises nesto ispod posta nekog ko recimo ima problem,ili trazi odgovor/savet,dobro promisli ima li svrhe bilo sta pisati. Sve ovo nema veze sa nagradama,bitno je da nam postovi bar malo imaju smisao. Eto,toliko...pozdrav!

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1169
19.9.2014 20:38:32   
lesica
Ohhohohohoho, ja taman pomislila da vam svima poželim dobro veče... kad ono- uopšte mi se ne mili da čitam šta je svuda pisano.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1170
19.9.2014 20:41:34   
lesica
Btw, postoje divna tema KLIK u kojoj se mogu pitati kojekakve bitne stvari, ali niko tu ne svraća.

I da, složiću se sa Olgom, ukoliko se nastavi ovakva atmosfera počeće se sa zaključavanjem i opomenama.

Ljubi vas sve les sa odmora! user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1171
19.9.2014 20:43:45   
serpica
Les odmaraj valjda nece doci do toga....user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1172
19.9.2014 20:54:09   
Torbica
Paaa, ja sam bila crna ovca pocetkom meseca, upljuvah se da skrenem paznju na Uredi.... no, onaj ko hoce da vidi, taj vidi.
Bubi je jedna divna dusa, nemoooo da je neko taknuo!
Slazem se sa komentarima iznad, gde nemam sta pametno reci, ne pisem samo da bih pisala. Jedino kad me neko nasmeje ili nesto na taj fazon, ali to naglasim. Ne treba razvodnjavati.
Odoh caj da skuvam....

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1173
19.9.2014 20:58:21   
big mum
Dobarvečeee u kafanuuser posted image

Evo da se na brzinu javim.Šta je ovo neka rasprava u toku.Ma dajte nemojte to raditi,baš nam je leeeepo ovde.
Ako vam se neko ne sviđa imate opciju blokiraj i ćao.NEMOJTE TO RADITI.Ružno je vrjeđati drge.
A šta š 100 ljudi 100 ćudi,100 žena 200 sisauser posted image

Eto odo ja sad pa bidnite mi fineuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1174
19.9.2014 21:02:43   
Peace*
Ja obrisala podove i danas spominjanu kuhinjsku ploci, oprala kupatilo, pa ubacila u masinu jastucnice sa ukrasnih jastuka u dnevnoj, okupala decu i nahranila, i sad sela da pusim. :-)
Volim kad me uvece lupi trip spremanja, milina mi ujutru ustati u cisto. :-)
Torbi, znam da si se upljuvala, citala sam, ja samo ponovih.

Tasha

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here