Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:02:00
|
|
|
|
superm
|
Upravo pravim marmeladu od pomorandze u mini pekarici! Jedva cekam da ga probam!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:05:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak pecivo za Sanjicu. Za rucak corbica od mlevenog mesa.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:06:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eco, ja to jedem ceo dan, dva mi jos ostalo. Ne znam sta cu muzu za veceru, iskreno...sad gumam plazmu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:06:36
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo danas svako drugacije jelo jeli. ja jucerasnji praziluk sa pirincem, dete piletinu i pirinac sto je sveki dala, a za mm salata od sociva i svezeg povrca i pirinac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 16:34:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak u pekari, posto smo vadili krv i primali bocu, rucak supica, pileca dzigerica, pire i salata dezert kolac od juce vecera ce izgleda opet biti kao sinoc, + cu ispeci i slatke palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 18:30:48
|
|
|
|
17 joka
|
Nqajbrze mi bilo pa napravih tople sendviče
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 18:43:05
|
|
|
|
Žapkić
|
Kod nas je za ručak bio pasulj sa suvim mesom. Za večeru ćemo tople sendviče, po Tininoj želji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:38:26
|
|
|
|
milicicak
|
Za dorucak namaz od plavog patlidzana Za rucak musaku od plavog patlidzana Za veceru je gospodjica dobila kajganu sa paprikom a za nas cu da pravim picu kad ona zaspi A trebalo bi i djuvec napraviti za sutra...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:43:51
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: superm Upravo pravim marmeladu od pomorandze u mini pekarici! Jedva cekam da ga probam! marmelada je sjajna!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:50:40
|
|
|
|
soni
|
boranija sa piletinom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:54:20
|
|
|
|
nata11
|
gulas
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 19:59:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ispekla palacinke, odoh da ih ispohujem, opet
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 20:20:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Supicu pilecu, pohovani fileti sa sunkom , kackavaljem i crnim maslinama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 20:57:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam pravila pekmez od kajsija i sljiva,bas je mmm! Na meniju pecena jaja i spanac,na brzinu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 21:05:25
|
|
|
|
wivern
|
Snenokle za mamu i lava kolac za mm...od mene i previse
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 16.9.2014 21:07:00
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ispekla palacinke, odoh da ih ispohujem, opet Eto me sad stvarno dolazim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.9.2014 12:58:06
|
|
|
|
bubulence
|
juce sam spremila pilecu dzigericu i grasak za danas za moje ukucane, danas sam skuvala samo supicu ... e sada, problem je sta cu ja rucati uz supicu, javicu mm da mi uzme nesto kada bude dolazio sa posla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.9.2014 13:18:29
|
|
|
|
anita
|
I ja imam grasak od juce. Za dezert mm pravi palačinke...ja mogu da ih namažem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 17.9.2014 13:45:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak opet u gradu injekicje svako jutro.. Rucak pileci bataci,pire, grilovani sampinjoni, salate dezert planiram da pravi, lava cake, a upila sma i sladoled kao dodatak Vecera ostale pohovane palacinke od sinoc
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:07:46
|
|
|
|
superm
|
Losos i zeleni rizoto. Sad treba da rucamo. Jafa kolac - tek treba da ga napravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:11:08
|
|
|
|
amelia
|
Rucak bio fenomenalan bosanke lepinje i bosanski cevapi sam pravila ispali su super za veceru cu napraviti palacinke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:14:23
|
|
|
|
emicaa
|
Za večeru pileći karabataci sa zapečenom rižom,dezert će biti ako mi ne bude mrsko da nešto napravim,inače ima sladoled
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:19:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bice strudle veceras za desert, posto mi muz to trazi danima. ..doruckovala sama pastetu i jogurt, rucak nisam smislila jos
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:34:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Doručak: maslac, slanina, i Dukatos grčki jogurt. Ručak: supica i proja sa sirom. Večera: će verovatno isto biti proja, napravila sam je za vojsku!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 18.9.2014 13:35:34
|
|
|
|
Olga75
|
pileci paprikas sa valjuskama a salata ponovo kupus
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.