Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:57:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala mila, pa da nas i ti uskoro obraduješ sa jednim ili dva slatkiša Eskimi su jaki, znaj to, a Ivanovići dobro rade FET, tako da samo pozitivno!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 14:00:32
|
|
|
|
babby
|
Dunja ..super... mozda nije pitanje za ovde ali sta kazete za FEt u specijalnoj bolnici kakvi su tamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 14:49:45
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala mila, pa da nas i ti uskoro obraduješ sa jednim ili dva slatkiša Eskimi su jaki, znaj to, a Ivanovići dobro rade FET, tako da samo pozitivno! dunja gde si ti radila vto
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 14:50:29
|
|
|
|
suncica83
|
je l' to pricate o klinici ivanovic..jesu li oni bolju od jevremove
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:00:50
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Sanajlice a gde si ovaj put radila vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:07:48
|
|
|
|
Cipelicka
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja nisam ništa primala, radili su mi iz prirodnog ciklusa. A cekaj, sta se onda desava sa vodecim folikulom? Cekaju da sam pukne pa onda vrate smrzlice?
< Poruku je uredio Cipelicka -- 15.9.2014 15:08:26 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:08:39
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Zene...zelim da podelim sa Vama jedno saznanje...ako nesto neko zna o tome volela bih da cujem iskustva...Moja drugarica je otisla na pregled na klinici Ivanovic i tamo je od jedne pacijentkinje cula da moze da uzima caj ocajnicu,zdravac i virik..da su to cajevi koji podsticu plodnost kod zene..isto tako ocajnica i virak potpomaze da se hormoni dovedu u normalan balans kod zene ,redovne cikluse,fantasticni kod policisticnih jajnika i regulise ovulaciju,tj.uvek ce biti ovulacije od tih cajeva..kao jos svasta nesto sto lece i pomazu..da li neko zna nesto o ovome i da li je neko upotrebljavao ove cajeve...Ja sam ih pocela pit pre nekoliko dana..radila briseve..medjutim imam ureaplasmu pa sad pijem antibiotik...za nekih dve nedelje radim ponovo briseve...valjda ce sve biti ok.pa da mogu da mi urade FET iz prirodnog ciklusa...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:10:16
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Cipelicka..jesi ti sada radila vto u Jevremovoj?nista ne razumem...cekas rezultat?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:13:45
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Zene...zelim da podelim sa Vama jedno saznanje...ako nesto neko zna o tome volela bih da cujem iskustva...Moja drugarica je otisla na pregled na klinici Ivanovic i tamo je od jedne pacijentkinje cula da moze da uzima caj ocajnicu,zdravac i virik..da su to cajevi koji podsticu plodnost kod zene..isto tako ocajnica i virak potpomaze da se hormoni dovedu u normalan balans kod zene ,redovne cikluse,fantasticni kod policisticnih jajnika i regulise ovulaciju,tj.uvek ce biti ovulacije od tih cajeva..kao jos svasta nesto sto lece i pomazu..da li neko zna nesto o ovome i da li je neko upotrebljavao ove cajeve...Ja sam ih pocela pit pre nekoliko dana..radila briseve..medjutim imam ureaplasmu pa sad pijem antibiotik...za nekih dve nedelje radim ponovo briseve...valjda ce sve biti ok.pa da mogu da mi urade FET iz prirodnog ciklusa... znam za te cajeve..ja ih nisam pila..ne mogu sve da stignem da pojedem i popijem..trenutno pijem zlatnu maku i smokve sa maslinovim uljem ( doduse te smokve ne jedem redovno jer su mnoooogo gadne)...raspitaj se kako se piju ti cajevi..jer u slucaju da ostanes trudna ne bi smela da ih pijes..i nisam sigurna da li se piju u toku ciklusa...raspitaj se dobro kako se piju..valjda ce ti se javiti neko ko ih je koristio
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:19:21
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Suncice,sve sam se raspitala...svaki se moze piti...Ocajnica 3-5 solja dnevno svaki dan sem u danima krvarenja...i obustavlja se posle ovulacije,ili posle FET.Zdravac i Virak jedna solja dnevno naizmenicno svadi drugi dan.piti i za vreme krvarenja i ovulaci.Po saznanju da je doslo do trudnoce prekinuti sa cajevima.Zdravac i Virak nastaviti piti tek posle terceg meseca trudnoce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:19:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Tako bi trebalo, mada ja nisam sigurna da je meni pukao jer mi se uvek stvaralo hemoragično telo. Ali eto, FET je ipak uspeo. Kada sam pitala dr. Bilju zašto ne primam estrofem rekla mi je da je mnogo veća uspešnost iz prirodnog ciklusa i da se u svetu uglavnom tako radi. Rekla je, sećam se, mogu ja tebi da dam stimulaciju, nikakav problem, ali zašto to raditi, poslušaj me radimo iz prirodnjaka i uspeće. I uspelo je :) IZVORNA PORUKA: Cipelicka IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja nisam ništa primala, radili su mi iz prirodnog ciklusa. A cekaj, sta se onda desava sa vodecim folikulom? Cekaju da sam pukne pa onda vrate smrzlice?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:20:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam kod Ivanovića. IZVORNA PORUKA: suncica83 IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala mila, pa da nas i ti uskoro obraduješ sa jednim ili dva slatkiša Eskimi su jaki, znaj to, a Ivanovići dobro rade FET, tako da samo pozitivno! dunja gde si ti radila vto
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:22:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja mislim da FET svi dobro rade, nekom uspe kod Ivanovića, nekom u Jevremovoj nekom u Specijalnoj bolnici Jovanova .. IZVORNA PORUKA: babby Dunja ..super... mozda nije pitanje za ovde ali sta kazete za FEt u specijalnoj bolnici kakvi su tamo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:24:12
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Suncice,sve sam se raspitala...svaki se moze piti...Ocajnica 3-5 solja dnevno svaki dan sem u danima krvarenja...i obustavlja se posle ovulacije,ili posle FET.Zdravac i Virak jedna solja dnevno naizmenicno svadi drugi dan.piti i za vreme krvarenja i ovulaci.Po saznanju da je doslo do trudnoce prekinuti sa cajevima.Zdravac i Virak nastaviti piti tek posle terceg meseca trudnoce. e to...super..sad znamo kako se pije...bravo lidija
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:27:10
|
|
|
|
suncica83
|
joooj zapricak se na forumu i izgore mi hleb
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:28:54
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Suncice ti isto cekas rezultate?mislim na betu?ili transfer?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:30:31
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Suncice ti isto cekas rezultate?mislim na betu?ili transfer? ja sam u toku drugostepene komisije....prvu vto radila u junu..neuspesno...sad cu da radim drugu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:31:25
|
|
|
|
17 joka
|
ja pijem Virak i Macinu travu a za klinike , sad ja nisam cula bas dobre stvari o specijalnoj bolnici eskimi su vasa uspeh jakooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:31:36
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 joooj zapricah se na forumu i izgore mi hleb
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:33:41
|
|
|
|
Cipelicka
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Cipelicka..jesi ti sada radila vto u Jevremovoj?nista ne razumem...cekas rezultat? Da, u Jevremovoj, iz prirodnog ciklusa. Inace, sto se tice cajeva iu vitamina, ja sam vam magistar za to. Otkad su mi rekli da imam nizi amh ja sam po netu kopala sta mogu da uradim da pobosljam kvalitet jajnih celija ako vec ne mogu kvanitet. Od decembra prosle godine uzimam razne suplemente koji provereno pomazu u ovome. Koenzim q10, l arginin, maticni mlec, beli luk, kalcijum, maglenezijum, cink, riblje ulje, vitamin e, prenatalne sa folnom koje u svom sastavu imaju vitamine iz kompleksa, a,b, c, gvodje itd.. Sve to ne uzimam svaki dan niti uvek. Uglavnom od M do O i onda nastavljam sa ovim prenatalnim. Sto se cajeva tice, pijem vec dva meseca macu, crveni zdravac a proslog meseca sam u Pancicevoj apoteci kupila i njihovu mesavinu S za sterilitet, koja osim mace i zdravca, u sebi ima jos nekoliko biljaka. Takodje sve to pijem od M do O, tacnije do bockanja folikula posto zadnja dva meseca radim vto iz prirodnog ciklusa.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:33:47
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Zene...zelim da podelim sa Vama jedno saznanje...ako nesto neko zna o tome volela bih da cujem iskustva...Moja drugarica je otisla na pregled na klinici Ivanovic i tamo je od jedne pacijentkinje cula da moze da uzima caj ocajnicu,zdravac i virik..da su to cajevi koji podsticu plodnost kod zene..isto tako ocajnica i virak potpomaze da se hormoni dovedu u normalan balans kod zene ,redovne cikluse,fantasticni kod policisticnih jajnika i regulise ovulaciju,tj.uvek ce biti ovulacije od tih cajeva..kao jos svasta nesto sto lece i pomazu..da li neko zna nesto o ovome i da li je neko upotrebljavao ove cajeve...Ja sam ih pocela pit pre nekoliko dana..radila briseve..medjutim imam ureaplasmu pa sad pijem antibiotik...za nekih dve nedelje radim ponovo briseve...valjda ce sve biti ok.pa da mogu da mi urade FET iz prirodnog ciklusa... znam za te cajeve..ja ih nisam pila..ne mogu sve da stignem da pojedem i popijem..trenutno pijem zlatnu maku i smokve sa maslinovim uljem ( doduse te smokve ne jedem redovno jer su mnoooogo gadne)...raspitaj se kako se piju ti cajevi..jer u slucaju da ostanes trudna ne bi smela da ih pijes..i nisam sigurna da li se piju u toku ciklusa...raspitaj se dobro kako se piju..valjda ce ti se javiti neko ko ih je koristio virak se sme u trudnoci cak ga preporucuju da spreci spontani
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:34:11
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Svi hvale Prag po uspesnosti vto...mnogi su mi rekli svaka koja je tamo otisla i radila Vto ostala je trudna...E sad...sta misliti onda za ove nase klinike ovde...?Velike pohvale sam cula i za kliniku Ivanovic a isto tako i da dr.Ivanovic nece da radi sa zenama koje su pusaci..uopste sa parovima koji su pusaci ne prima ih kao pacijente na klinici...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:35:22
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
eeeeeto JOka je upucena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:37:49
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
CIPelicka ......jeee super..a kad ces znati rezultat?ko ti radio vto?
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 15.9.2014 15:39:02 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 15:41:59
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Joko...planiram da radim vto iz prirodnog ciklusa za zamrznutim...vidim da to bas podrzavas...znaci li to da baz stimulacije imam vece sanse?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?