Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 9:26:01
|
|
|
|
baby_blue
|
Ja sam jutros dobila, tako da sam zvala kliniku i zakazala za sutra. Vec sam bila na mikroginonu prethodni ciklus, po savetu doktorke, tako da bi sad trebalo odmah da predjemo na stimulaciju za FET.Bas se radujem, valjda ce sad ispasti sve ok.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 10:00:29
|
|
|
|
Cipelicka
|
A sta se prima od terapije kad se vracaju smrzlici?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 10:34:30
|
|
|
|
baby_blue
|
Ja mislim da cu primati suprefact i estrofem, ali saznacu sutra, kad odem kod doktorke. Meni ne moze u prirodnom ciklusu jer nemam pravilne ovulacije.
< Poruku je uredio baby_blue -- 15.9.2014 10:35:13 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 10:42:56
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Baby blue, bas se veselim . Doslo je napokon i to na red. Ja isto misli da ces primati suprefact jer on umiruje jajnike a estrofem povecava endometrijum. Navijam jakoooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 10:44:29
|
|
|
|
baby_blue
|
Hvala ti puno. Endometrijum mi je uvek bio super, i bez ikakvih stimulacija, pa valjda ce i sad. Kako je kod tebe? Nadam se da sve lepo napreduje.
< Poruku je uredio baby_blue -- 15.9.2014 10:45:58 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 10:49:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bice Bubi. Rekli smo da je ovo tvoj mesec Ja sam ti dobro. Polako rastemo. Cekam da mi se pridruzis u temi za trudnice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 10:53:20
|
|
|
|
baby_blue
|
Super, bas mi je drago. Nadam se da cu uskoro krenuti tvojim stopama.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 11:27:21
|
|
|
|
anita
|
Baby_blue bitno da je krenulo kako treba. Navijam jako Jvaljaj nam se sa novostima.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 11:46:17
|
|
|
|
baby_blue
|
Hocu, naravno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 11:59:58
|
|
|
|
17 joka
|
Beby, navijam jako za tebe i male eskime
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 12:10:45
|
|
|
|
Dani.kv
|
Eskimi su prava stvar. Samo opusteno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 12:28:23
|
|
|
|
babby
|
Pozdrav ...a kolki je procenat uspesnosti kod smrzlica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:12:45
|
|
|
|
baby_blue
|
Sad sam nekako skroz opustena jer znam da mi nece pratiti folikul, koji je bitan u prirodnom ciklusu. Jer on meni skoro uvek preraste tu potrebnu velicinu i predje u hemoragicno zuto telo. Sad prati samo endometrijum, a on je uvek bio dobar, tako da mi je mnogo lakse... Ne znam kakve su sanse sa eskimima, ali se i ne opterecujem, niti vise ista citam o tome. Imamo dve blaste, pa kako bog da...Nadam se najboljem, ali idem hladne glave.
< Poruku je uredio baby_blue -- 15.9.2014 13:14:08 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:18:33
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Eskimi su mnogo izdrzljivi Evo meni su dva odledjena,oba prezivela i sada cekam dve bebice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:21:41
|
|
|
|
baby_blue
|
Epa onda super. Nadam se da ce i nasi biti jaki.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:25:04
|
|
|
|
17 joka
|
ma tako ti je i najbolje, ja cvrsto verujem da ces uskoro uzivati u svojoj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:25:25
|
|
|
|
Cipelicka
|
A cekaj, oni tebi tim lekom uspavaju jajnike i ti nemas vodeci folikul za taj mesec?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:37:15
|
|
|
|
babby
|
Sanjalice super ja pitam zato sto mi dr predlaze neku novu vto.stomulacija oko 2meseca pa 2 meseca vracanje hormona na normalu pa zamrzavanje embica pa pripreme endometrijuma pa transver smrzlica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:39:02
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: babby Pozdrav ...a kolki je procenat uspesnosti kod smrzlica babby,pitala sam se sta se sa vama desava? i ja majom,objavila graf i nestala!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:42:27
|
|
|
|
babby
|
Von draga pratim vas ja sve ali eto kod mene nista novo pa nemam o cemu da pisem .. spremam se polako za jos jedan vto..nadam se poslednju neki postupak sa smrzlicima //
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:42:43
|
|
|
|
baby_blue
|
Pa valjda je tako. Suprefact valjda treba da uspava jajnike, bas zato da mi ne bi pratila folikul, a estrofem onda stimulise endometrijum, jer ako primam suprefact, onda se sigurno i endometrijum uspava, pa se valjda zato daje estrofem. Bar sam ja tako razumela, videcemo.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:43:55
|
|
|
|
vonavoj
|
babby,mora da bude !! samo biti uporan,vidis nasu dunju,eno sava momcina! ona je moj idol!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:46:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Biće nego šta! IZVORNA PORUKA: baby_blue Ja sam jutros dobila, tako da sam zvala kliniku i zakazala za sutra. Vec sam bila na mikroginonu prethodni ciklus, po savetu doktorke, tako da bi sad trebalo odmah da predjemo na stimulaciju za FET.Bas se radujem, valjda ce sad ispasti sve ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:47:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nisam ništa primala, radili su mi iz prirodnog ciklusa. IZVORNA PORUKA: Cipelicka A sta se prima od terapije kad se vracaju smrzlici?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIV 15.9.2014 13:52:41
|
|
|
|
baby_blue
|
dunja, bebac ti je presladak, tek sam skoro videla slicicu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Da vam se jako svidja ime Aurora, jel bi nazvali tako dete?pisuljicamozda je jako cudnoDa (
32%)
Ne (
68%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!