|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
13.9.2014 1:19:44   
Sanjalica1980
Bubi pa u pravu si user posted image Za mene ce uvek biti moje male srecice i ljubavi user posted image

Srculence ja sam kao otisla da spavam ali mi nesto ne ide. Uz to mi se piski na 10 min. Ubijam se od vode i sada to mora napolje user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 726
13.9.2014 8:54:41   
branki*

IZVORNA PORUKA: srculence25

Bubi i Sanjalice otkud da ste budne?

heheheuser posted image

juhu,stomacici..jeste ustale?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 727
13.9.2014 8:59:20   
vonavoj
jutro trudnice drage! ko je za kafu,kuvam!
Od 6 se vrtim,ali sam relativno ok spavala,sa dva pipi tokom noci!
Ukljucila sam bodice i majicice u susilicu,lele..imam za jos dve bebe,a sve mi zao,kad nisam nista kupila,sto mi tesko da operem i slozim (ako nadjem mesta)user posted image
Oko 10 mi dolazi seka sa klincem,ima da ga ugnjavim,ima 5 meseci i voli da se mazi,gnjavi,nista mu ne smeta..moja T nikad nije volela,ni dan danas..nadam se da ce ova mala smizla hteti!

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 728
13.9.2014 9:07:21   
anita
Von moze meni kafa. Ja sad ustala pa da svimuser posted image pozelim dobro jutrouser posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 729
13.9.2014 9:09:08   
bubulence

IZVORNA PORUKA: srculence25

Bubi i Sanjalice otkud da ste budne?ja po obicaju krenem u toalet i da
necunjam po mraku popalim sva moguca svetla i dok se vratim razbudim se user posted image
mogla bih nesto i jesti bas sam user posted image a mislim realno za cega sluzi svetlo u frizideru user posted image

hahahah pa da se jede nocu, naravno user posted image . meni se tel sinoc ispraznio pa sam morala da ga odlozim a nisam zaspala bar do 3 . mm jutros ustai u 5, imaju popis u firmi i ja lepo ustala sa njim. naspavana....

Direktna veza do poruke: 730
13.9.2014 9:09:51   
vonavoj
user posted image
evo drage,za sve!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 731
13.9.2014 9:11:59   
bubulence
mmmm Von, odlicno izgleda! mogla bih duplu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 732
13.9.2014 9:13:29   
branki*
joooj,i ja cu kafu..nikako da popijem ovu moju,te ovo,te ono...

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 733
13.9.2014 9:14:58   
vonavoj
dupla je,i sa mlekom..i ja volem duplu!user posted image

Direktna veza do poruke: 734
13.9.2014 9:17:44   
anita
Hvala Von. Divna siuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anita -- 13.9.2014 9:18:39 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 735
13.9.2014 9:25:54   
bubulence
zene da li se vi znojite?
evo ja sedim i iz cista mira me oblize znoj kao da je najmanje 40 stepeni

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 736
13.9.2014 9:33:00   
branki*
ja pisah ono pre..nisam se znojila do pre nekih mesec dana..a,sad..mnogo vise nego pre,bas sam pazila i sta cu da obucem,bilo mi glupo da mi se ispod pazuha vide one vlazne fleke..a,stavljam i puder i antiperspirant,nista to ne pomaze,mirise,ali ide znojicuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 737
13.9.2014 9:37:55   
bubulence
hihihi bitno je da mirise user posted image .
meni je bas neprijatno, nisam navikla da se znojim pa mi je ovo bas strasno

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 738
13.9.2014 9:39:49   
branki*
znam,isto..i kad god idem negde,nosim papirnate maramice sa sobom,pa malo malo,kad niko ne vidi briskam da bude suvo..kaze mi drugarica-ti si luda,sta se opterecujes,pa trudna si,normalno da se znojis,hormoni..

branki

Direktna veza do poruke: 739
13.9.2014 9:49:32   
vonavoj
meni su gace stalno mokre..i kad ustanem,pbavezno ostavim trag..sramota!

Direktna veza do poruke: 740
13.9.2014 10:01:11   
cetvrtko
eej zdravo svima . :) izvinite sto ja ovako upadam xaxa ali imam jedno pitanje ....... da li je neka od vas osetila pulsiranje grlica ,zidova vagine (izvinite ako je vulgarno ) uglavnom dole ? osetila sam to onako u vise navrata od juce ,kontam procice to je neki zivac sto posto ali je bas onako neprijatno ... kao da me beba udara iznutra i oce van .... uzas . a glupo mi je da zovem doktora jer mi je za 5 dana pregled ..... izvinjavam se ako smetam i hvala unapred :) :*

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 741
13.9.2014 10:14:13   
Ipokrisia
cetvrtko, desi se, ja osetim nekad neku napetost dole ili nesto slicno, onda cesto tu oko pubicne kosti neku manju bol ili poskakivanje...ma vise ni ne obracam paznju, nista mi nije jasno sta je od cega, da li je besika, grlic, creva, beba...Guzvanjac u stomaku! user posted image a eto bas sam bila na pregledu prekjuce i sve super, grlic jak, zatvoren idealnih mera...tako da ko zna zasto se sve to javlja, ali ne verujem da je nesto hitno, odmah ce ti ona reci na pregledu sta je u pitanju user posted image

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 742
13.9.2014 10:16:14   
cetvrtko
hvala ti na odgovoru puno :) i ja verujem da je sve uredu nego eto da smirim malo sebe,savest ili sta god :D

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 743
13.9.2014 10:19:16   
Ipokrisia
mislim nisam ti ja neki ekspert, ni doktor, niti sam iskusna,isto mi je prva trudnoca ali i ja cesto se uplasim kad osetim nesto sto do sada nisam, tako da te razumem user posted image ali kao sto lepo kazu ovde iskusnije drugarice, dok se ne krvari ili ne daj boze krenu neki jaki bolovi,kontrakcije i tvrd stomak, sigurno nema velikih razloga za brigu user posted image

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 744
13.9.2014 10:23:13   
cetvrtko
a da znam .... sa tim se smirujem stalno kada mi nesto nije jasno :D xaxa

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 745
13.9.2014 10:38:56   
Ana13
Dobro jutro. Ja nocas legla tek oko 4h,pa spavala do 6h,a onda se mm probudio i dok me pokrivao i ja se razbudila.Onda smo dremali do 8h,ali sve nesto bezveze.Sad izgledam kao cudo.Cim se ne naspavam,ten mi postane nekako sivkast,podocnjaci potamne.Nemam naduvene podocnjake,ali imam tamne kolutove i sad je izrazajnije.user posted image Katastrofa izgledam,ali se za divno cudo ok osecam,ne fali mi energija,niti san.
I meni je bas vrucina,ali se ne znojim vise od uobicajnog.Od sutra najavise 10ak stepeni manje i kise,pa da se malo ohladimo.

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 746
13.9.2014 10:40:08   
anita

IZVORNA PORUKA: bubulence

zene da li se vi znojite?
evo ja sedim i iz cista mira me oblize znoj kao da je najmanje 40 stepeni

Bubi ista je situacija i kod mene. Ja se cak par puta u toku dana presvlacim iako sam kod kuce. Veoma cesto mi se desava da pocnem da se znojim iz cista mira odjednom.

Direktna veza do poruke: 747
13.9.2014 10:41:34   
vonavoj
I ja se samo presvlacim..zato me i uhvati u ramena..jel se oznojim,skinem..

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 748
13.9.2014 10:44:07   
daca77
Dobar dan!!!!
A ja se nikada do sada nisam preznojavala, pa valjda necu i ovo malo...nego, zabrinuh se malo nakon razgovora sa endokrinologom-nije mi rekao, ali se primetilo da je +7kg do sada puno.user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 749
13.9.2014 10:49:38   
Ana13
Kako bre Daco,puno?!? Pa ti si startovala sa manjkom kg-a,a sad si vec u sedmom mesecu

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here