|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
12.9.2014 21:47:19   
doktorkakristal
Bila na folkloru,istusirala se ,sad blejim na RR

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 426
12.9.2014 21:50:54   
Sanjica26 RR
Dobro vece i laku noc!user posted image
Mnogo sam umorna od bezobraznih ljudi. Otisla danas u selo i niko mi nije javio da ne dolazim. Imali su neki test. I onda sam do 1 cekala drugu smenu. Iz sela pravac po Teodoru. Tamo me vaspitacica smori sa pitanjem zasto je silimo sa spavanjem? Ona mora da spava, jer od 3 sata nije pri sebi. Histerise, place...
Valjda ja poznajem svoje dete.
Dodjem kuci. Kaze mi mm da Sofija nije uopste spavala. Dadilja joj je skroz poremetila raspored. Posle uzine joj je dala rucak jer je plakala. To je njen znak da joj se spava.
Posle je plakala kad sam dosla. Jedva je zaspala. Dala sam joj jasna upustva.
Torbice jos jednom bravo.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 427
12.9.2014 22:05:36   
dijana1*
Dobro vece.
Jao Sanjice bas ti se sve poremetilouser posted image najgore kada ljudi misle da su pametniji a majka najbolje poznaje svoje dete i njegove navike.
Mi smo isli kod dr. grlo mu je crveno i dala je da pije amoksicilin 5ml na 8h, 7 dana. Od marta nije bio bolestan, 3 dana isao u vrtic i odmah amoksicilin grrrrrrrruser posted image
Danas sam isla na roditeljski sastanak, prviuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 428
12.9.2014 22:10:48   
Sanjica26 RR
Dijana Vuk vec nazebao.user posted image
Ma,poludela sam. Ona ce meni da kaze za spavanje. To je ta sto je pitala za lakiranje noktica.
Hvali ona Teodoru kako je poslusna,ali ne svidja mi se to sto je prokomentarisala.
Raspored mi je ludilo. Da sam bar tu za Sofijino spavanje. Mislim da u toku nedelje imam tri puta da idem na posao. Ostalo je dva puta.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 429
12.9.2014 23:21:50   
Torbica
Sanjice user posted image No comment na sve..... user posted image
Odoh da sredim kuhinju, pa u krpe, laka vam noc

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 430
12.9.2014 23:50:09   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. KAd vec pre skoro ponoc???

Imam utisak da su D i mm sad malo pre zaspali iskreno. Gledam lord of the rings na prvoj plus. Gricka mi se nesto a nemam vise kikirijauser posted image , mrzi me sad da krckam lesnike iskreno da vam kazem. Moracu u krevetuser posted image

Inace D se temperatura jako cudno ponasa. Cas je ispod 37 cas je 37,2 pa opet ispod 37. Valjda joj se organizam bori s tim sta god bilo. Ona je ok. Ne dajem joj nikakve lekove nista vidim samo da je malo smlati ako dodje do 37,8 al onda nekim cudom sama temperatura opet padne i tako u krug. Valjda je sutra nece biti.

Dijanauser posted image , ne znam da li je sve ovo zbog vrtica kod vas i kod nas, ipak mislim da nije koliko su dana bili samo u vrticu?? Ti kazes tri, a moja eto celu proslu nedelju i ove nedelje tri dana. Nekako mi to malo vremena da bi se razboleli od bilo cega iz vrtica, ne? Nemam pojma. Ja i dalje mislim da moju muce zubi posto joj je kaziprst skoro u grlu tako da iskreno ja ocekujem petice jer vidim da ne masira trojku sto joj je ostala vec "zadnje zube"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 431
12.9.2014 23:55:58   
Klarita
MiLj, oce to od vrtica, viroza i to i za tri dana, veruj mi, mi smo slucaj, mislim moja K.
D temperatura mi lici na urinarnu infekcijuuser posted image ja se sve javljam na tvoje postove da te panicim, ali eto, ako nije grlo crveno user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 432
12.9.2014 23:59:39   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Klarita

MiLj, oce to od vrtica, viroza i to i za tri dana, veruj mi, mi smo slucaj, mislim moja K.
D temperatura mi lici na urinarnu infekcijuuser posted image ja se sve javljam na tvoje postove da te panicim, ali eto, ako nije grlo crveno user posted image

ijuuu pu pu pu daleko bilo. Zar ne bi mokrila cesce da ima urinarnu infekciju ili bi bar napravila grimasu kad piski. Ona ne nosi pelenu tako da znam uvek kad piski user posted image , trazi danas uredno i to ne precesto, nije se upiskila nijednom. Ajd sad se javi pliz ponovo da mi odgovoris da me Odpanicisuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 433
13.9.2014 0:08:34   
Klarita
Odpanicujem teuser posted image smela sam s uma da nema pelenu user posted image Ali daj si joj caj od brusnice sutra, ne moz'' joj skodi user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 13.9.2014 0:09:16 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 434
13.9.2014 6:57:56   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Moje dete je juce bilo toliko kenjkavo i toliko mi je digao pritisak da mi je doslo na mars da odem samo na 5 minuta da iskuliram. Jedva sam cekala da zaspi, da malo odmorim. Ali on se vrteo pa jedno 2 sata po krevetu (spava sa mnom), pa cas na jednu stranu, pa cas na drugu, uz obavezno bacakanje nogu, pa je na kraju zaspao na mom jastuku. Vec mi je uzeo mali jastuk, sad eto i na velikom. A nemirno spava, ne mogu da se odmorim ni kad spavam, a cim ga prebacim u krevetic, oci ko krofne. Malo je reci da sam slomljena. Ali ajde, valjda ga i to prodje nekad.
Valjda ce danas biti malo raspolozeniji.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 435
13.9.2014 7:50:23   
doktorkakristal
jutro user posted image
MISU i D je nemirno spavala celu noc se okretala i prevrtala,izludela me nacisto,dabi se probudila u 6 i 45 user posted image danas ide kod mojih da se veceras naspavam kao covek,inace kod nas vreme uzas,kisa pada mracno nista se ne vidi,uh bice ovo dugacak dan

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 436
13.9.2014 8:07:01   
Torbica
Jutrooooo!
Taman se hvalim po temama kako svi spavaju a samo ja vilenim, i evo mi cera dosla, sa bez svetlim lakom za nokte, vikend je pa da joj nalakiram. Ajd.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 437
13.9.2014 8:16:21   
Sanjica26 RR
Evo i mene. Sofija je ocajno spavala. Pustila sam joj baby tv dok ispeglam mm kosulje.
Moracu i ja T da namazem noktice, ali samo providni lak. Tako smo se dogovorile.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.9.2014 8:20:03 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 438
13.9.2014 8:21:40   
serpica
Jutro mame,i mi smo lose spavali,mislim da su krenule dvojke da izlaze user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 439
13.9.2014 8:55:29   
Mala Elena
Jutro! Trebala bi mi jedna kafa da me ugreje ... e je lose spavala, zaspala u 00.30, od 5 je maltene na sat vremena bila na sisi. ..nista nisam odmorila .
Nego, cuje joj se izmedju nosa i usta kao slajm ili slina i valjda je to nervira pa cim je spustim place ...nemam sisaljku za nos user posted image da li da joj sipam fizioloski u mlazu ?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 440
13.9.2014 8:56:57   
Torbica
A moj beban se ukomirao, spava od 20h, i nema ga jos, on i mm su koma, ovo dvoje i ja se vrtimo u dnevnoj! U pidzamama.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 441
13.9.2014 10:44:48   
Klarita
Dobar dan user posted image
N spava, K se razvlaci po kuci...kod nas suncano i toplouser posted image Cim se probudi N i popije mleko, eto nas u majanje. U medjuvremenu, moram da se istusiram, izEpiliram ruke, skinem brkove, iskuvam flasice, sredim posudje, spremim K, operem kosuuser posted image
ME, mozes da joj stavis fizioloski slobodno.
Ljiso, kako nam je D?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 442
13.9.2014 10:52:27   
emicaa
cao zdravo,uspavala muzica i curu pa sad malo imam slobodu,odmorim i odo sredjivati stan.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 443
13.9.2014 11:10:48   
doktorkakristal
ja pozavrsavala nesto po stanu,oprala kosu,cekam da se D probudi pa idemo kod mojih danas ce biti tamo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 444
13.9.2014 11:27:46   
Mala Elena
Hvala Klarita, nego se ne setih da kupim spric, ovako iz one male tube ce ici teze....user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 445
13.9.2014 15:59:26   
doktorkakristal
zdravo mame,ja odvela Doru kod mojih,sredjivala neke stvari i sad sedoh da odmorim,mislim se da pogledam neki film,bicu sama do sutra muz radi,treba nekako prekratiti vreme,ma ima da se odmorim ko covek user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 446
13.9.2014 16:34:28   
Sanjica26 RR
Nas dve kuliramo. Teodora spava. Kisa bas pada. Cekamo tatu da dodje. Bas neki sumoran dan.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 447
13.9.2014 17:49:30   
Mala Elena
Sto bih ja rekla- da se samo malo psihicki odmorim, fizicki ne moram. Ma prigusi svetlo, pogledaj nesto na tv-u.. mene bi iskreno film umorio , pre sam za nesto drugo. user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 448
13.9.2014 18:41:36   
veselicaa
Uglavnom ucim sa cerkicom,juce bila na roditeljskom uciteljica nam zadala lom obaveza.Cerkica je inace 3.razred a gradivo postalo obimno boze sacuvaj.Rece uciteljica imaju nedelju dana da nauce rimske br do 1000.Bice veselo ovih dana user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 449
13.9.2014 20:15:53   
doktorkakristal
nesto ste utihnule sa pisanjem,nigde nikog
ja leskarim gledam tv i kuckam,nesto je bas zahladnelo,meni terasa otvorena

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here