|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
12.9.2014 7:46:35   
mirkam
Jutro mame..
Kupih konacno juce hranilicu ! Jedva sam cekala da se M probudi da vidim hoce li htjeti u nju, kako ce mu se dopati.Ma htjela sam da ga budim user posted image I kad se konacno probudio, ja ga sjela, a on jadan ne zna sta ga je snaslo user posted image , zavalio se, uziva, pa se malo ispravi, razgleda, pa se smjeska, vidi udobo mu pa ne moze da vjeruje user posted image Sat vremena je sjedio, igrao se, ma mrdnu nije ( a sat vremena na jednom mjestu je za njega ihhhhhaa user posted image ).
Eto bas sam srecna zbog toga!
Nego kako ste mi vi na ovom sumornom vremenu?
Vidim polemisalo se dosta oko cuvanja djece.Odoh u novu temicu da vidim kakva su iskustava..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 401
12.9.2014 7:54:41   
emicaa
Mirkam dosadiće mu brzo,moja je možda mjesec dana baš volila tako sjedit i igrati se,sad samo ručka i ćao.
Ljišo nisam joj ništa novo od hrane davala,i ja mislim da možda ima neku bakteriju ali eto izgleda da su svi pametniji od mene.Lako je govoriti da će pomoći flatulex i spavati cjelu noć a ti Andrijana ustaj u dva,grrrr kako me naljute user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 402
12.9.2014 7:56:49   
Misha i Ljisha
Ma da Emice ne brini ako je kandida ili nesto (nije valjda neka bas bakterija) to se lako resi. Jel ima plikcice na guzi? To je obicno znak da ima kandidu, i to prduckanje. A veruj mi mi se sa gasovima patimo bas jako i to eto zbog hrane.

Mirkam neka mu se svidja eheheh...Moja tek u poslednja tri dana odbija da sedi u stolici i dok jede, a stolica nam je bila glavna. Nije promasena investicija definitivno

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 12.9.2014 7:57:47 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 403
12.9.2014 7:57:34   
doktorkakristal
jutro mame,kod nas kisa
MIRKAM za nas je hranilica bacena investicija,D nije htelu u nju ni minut
EMICE user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 404
12.9.2014 8:05:56   
emicaa
Nema plikiće guza potpuno normalna ali stomačić joj bude malo kao naduvan.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 405
12.9.2014 8:54:37   
Torbica
Cao mame, ja doruckovala i cekam moju maserku da me protrese. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 406
12.9.2014 9:08:42   
Mala Elena
Dobro jutro !user posted image
Nesto sam umorna , slomljena. .. Sto rek’o mm-bolje da nisam spavala lepse bi se osecala !

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 407
12.9.2014 9:34:55   
mali_mis
A. je danas u elementu, izgleda da se nije dobro naspavao, ili i na njega utice ovo glupo vreme. Sednem da jedem, dok se moja mama zanima sa njim. Ali ne, kako me cuo da nesto radim, eto ga, i krece zurka. Prvo mi je drpio parce hleba, pa ga drobio, pa mi gurnuo u usta, i taman kad sam se nameracila da zagrizem hleb, on mi izvuce. Onda je sve mrve rasuo po podu, pa se njario. Evo ga sedi u kolicima, igra se sa stipaljkama. Dug je dan...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 408
12.9.2014 9:40:19   
Mala Elena
Ne stizem da iscitam koliko pisete user posted image emice , sve dok ti ne bude tek zaspala u 2 nije problem. Imam iskustva! Sto se tice stolice, znam decu koja se nisu od nje odvajala a znam i onu koja su jela po kuci gde stignu, i vise mi se svidja ova prva varijanta. I mi se spremamo da je kupimo , pozitivno razmisljamo da ce se privici .
Joj Boze dete mi se ustuca , odohuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 409
12.9.2014 9:42:01   
Winni
Dobro jutro user posted image
Nisam bila dugo na Ringeraji,i danas se setih da udjem ponovo user posted image
Kako ste?
Mene grlo boli strasno,a napolju je vreme uzasno.
Tmurno i hladno user posted image
Jel neko za kafu user posted image
user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 410
12.9.2014 10:11:12   
adulence
mameeeee........user posted image user posted image user posted image \
kako ste mi ,puno vas grlim sve i vas stare ,a i vas nove...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Winni)
Direktna veza do poruke: 411
12.9.2014 10:11:17   
Sanjica26 RR
Spremila sam rucak. Samo mm da ispece, jer dolazim posle njega.
Ispisala imena ucenika dok je Sofi spavala.
Jos malo sa njom, pa brisem da se druzim sa drugom decom.
Posle moram da svratim do snajderke da pokupim Teodorine pantalonice. Zamolila sam je da mi ubaci lastiz sa podesavanjem. Uvek joj u struku labavo.Moja mrsavixa.
Eto sta znaci da znas da radis na masini za sivenje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Winni)
Direktna veza do poruke: 412
12.9.2014 10:15:29   
emicaa
Jao Adulence od kad tebe ne sretoh ovde user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 413
12.9.2014 10:20:22   
dijana1*
Dobro jutro.
Mi sd spremamo i idemo kod dr na kontrolu. Vuk je pun slina, kaslje a i kao da je dobio prolivuser posted image
Emice cekamo testuser posted image
Adulence nema te bas dugo. Kako si ti?
Mirkam i moj Kosta je obozavao da lezi u hranilici a sada jedva izdrzi da zavrsi jelouser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 414
12.9.2014 10:25:04   
doktorkakristal
ADULENCE nema te sto dogina user posted image
uspavljivala sam D sat vremena odlepila sam user posted image kod nas sad sunce ,vreme ludo nacisto

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 415
12.9.2014 10:28:14   
emicaa
Ako budem danas išla šetati kupiću ga,neko vrijeme šugavo,ma izbacujem iz glave ideju o trudnoći jer imala sam redovno menstruacije,sigurno je zbog promjene tableta.

Direktna veza do poruke: 416
12.9.2014 10:29:30   
adulence
heheheh i vi ste meni nedostajale,ali sad sam tu ...usput spremam neki ispit,pa sam vise nad knjigom....

Direktna veza do poruke: 417
12.9.2014 13:07:25   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: adulence

mameeeee........user posted image user posted image user posted image \
kako ste mi ,puno vas grlim sve i vas stare ,a i vas nove...

Neko i nas nove da grli juuuhuuu !user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 418
12.9.2014 13:18:23   
Torbica
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

zdravo mame,ja rucala pa malo odmaram,nisam lose spavala a opet sam nesto bzv,mora da je pritisak
TORBI kad pocinjes da radis ?
EMICE kako cera sa spavanjem ?

Promena plana, promena posla! user posted image Preneto mi je jutros da mogu odmah da pocnem, nemam pojma sta to znaci, saznacu veceras. Pretpostavljam od ponedeljka user posted image Konacno na pravom mestu. Auuu, kako cu na RR kaficu user posted image
Odoh po klince pa kod moje mame u Suboticu da nazdravimo!

Adulence ja te spominjem! user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 12.9.2014 13:19:02 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 419
12.9.2014 15:29:26   
doktorkakristal
Dora me urnisala,spavala sat vremena pa je bila haoskenjkava,uz to sam usisava kuvala za mene i nju,haos,konacno je opet zaspala,ko da me pregazio gusenicar user posted image
TORBI da nam nisi postala neki direktor user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 420
12.9.2014 15:33:17   
Sanjica26 RR
Dosla sa posla, a moja Sofija nije oka sklopila.user posted image
Nisam zatekla dadilju, jer je mm dosao pre mene.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 421
12.9.2014 16:19:26   
Mala Elena
Mame, ako se pojavilo nesto kao vise okruglo grubo na kozi bebe, sta je to? Nije promenilo boju.. nisam jos nista mazala ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 422
12.9.2014 19:49:34   
adulence
draga moja Torbi....user posted image user posted image user posted image
sada sam tu pa se kuckamo....Ivka mi se uspavala ,mm otisao na posao,ja se muvam po kuci pa cu da gledam kosarku kasnije....

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 423
12.9.2014 21:41:09   
Torbica
Cao mame, bas nam je bilo lepo u Subotici! Doco, vidim da si videla! user posted image Sutra kupujem uniforme, jooooj, ne mogu da docekam ponedeljak! E sad, u nedelju cu znati da li ide u ponedeljak samo upoznavanje pa od utorka redovno ili odmah od ponedeljka od 7.
Mala Elena, mozda je samo malo suvlja koza, ekcem cesto u startu bude tako samo grub na dodir. Sve moje bebe su ga prerasle, imali tako ponekad i to bas na promenu godisnjeg doba. Mozes namazati hladno cedjenim maslinovim uljem i sipati Linolu Fett u kupku, pogledaj na temi ekcem, meni zvuci to "gruba koza" na to.
Adulence, falis! user posted image
Dijana, od slina bude redja stolica, samo ga vodite pa da se izborite sa slinama brzo.

< Poruku je uredio Torbica -- 12.9.2014 21:43:02 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 424
12.9.2014 21:43:27   
emicaa
dobro veceee,ja malo radila,mm dosao sa T po mene i ova cim je ugledala moju gazdaricu pocela plakati morala sam izaci iz kuhnje da je smirim.konacno sam veceras ruckala ljutu picu,njaaaam user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Katja
katjinamama

Da li vam se svidja ime Katja?

Da (57%)

Ne (43%)

Ukupan broj glasova: 176

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here