|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
11.9.2014 16:35:38   
Torbica
Emice, ako sumnjas, uradi.
Mi se spremamo na neki rodjus da idemo.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 376
11.9.2014 16:38:13   
superm
Evo i mene, vratila sam se sa posla, pijuckam kafu i sad sve lagano!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 377
11.9.2014 16:44:33   
emicaa
uh nesto se ne usudjujem,pijem tablete za kontracepciju ne bih trebala biti trudna a uz to koliko sam samo ovaj mjesec popila tableta za glavobolju ne brojim vise user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 378
11.9.2014 16:46:55   
Torbica
Emice, mozda hormoni divljaju onda. Pretpostavljam da uzimas na preporuku ginekologa.
Superm, uzivaj!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 379
11.9.2014 16:50:34   
emicaa
da,na prekoruku,jedino sto mi je prije dva mjeseca promjenila tablete jer mi prosle nisu odgovarale.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 380
11.9.2014 17:29:51   
superm
Torbi, lepo se provedite na rodjendanu! user posted image za decu

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 381
11.9.2014 20:05:23   
Torbica
Evo me. Ma kad sam videla komsinicu svanulo mi je... Rodjus od 18h radnim danom user posted image Malenog dovela kuci i eno ga od 19 i 30 spava a komsinici sam spakovala mm i vecu decu, oni ce preziveti...Ide vikend, naspavace se. Mada najvise mrzim ali mrzim iskakanje iz rasporeda. No, desava se, u ovakvim situacijama.. Superm, user posted image i tvojima.
Emice, ne pasu ti ni ove, izgleda user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 382
11.9.2014 20:13:15   
emicaa
Od prošlih mi je lice bilo katastrofa pa mi je zato promjenila,vidjeću kad ispijem i ovaj mjesec do kraja šta će biti

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 383
11.9.2014 20:20:53   
Torbica
Ne bi trebalo da imas nikakve simptome, ako imas, ne odgovaraju ti.
Jesi razmisljala o Mireni? Daleko jednostavnije a da ne pricamo o bezbednosti, hormonima. Naravno, svako ima za/protiv ali ja retko cujem da nekome bas odgovaraju tablete.
Odoh masinu za sudove da sredim..

Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 384
11.9.2014 21:35:35   
superm
Dok sam sve raskrcila po kuci...user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 385
11.9.2014 21:36:14   
doktorkakristal
EMICE ako pijes kontracepciju ne brini,samo je do hormona,mora da su poludeli nesto user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 386
11.9.2014 21:39:22   
Sanjica26 RR
Smislila sam jednu pesmu. Bice "Kad bi ove ruze male". user posted image
Deca spavaju. Jos da namazem noktice i da se istusiram i odlazim u carstvo snova.
Sutra se druzim sa seoskom decom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 387
11.9.2014 21:39:25   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Miso idi u persun sa predlogom. user posted image To je bas decija pesmica.

Meni su te decije pesmice tako lepo ostale u secanju ne mogu ti opisati u sebi ih iskreno cesto pevam hehehehe...Kapiram kad bih na glas pevala ljudi bi me malo cudno gledali ali imam divne uspomene na naseg pokojnog Gospodina (nikad ga nismo zvali Ocem, govorio je Otac je Bog i Otac vam je tatauser posted image ) divan jedan covek. Sjajan sa decom. Eto ja sam isla na veronauku subotom, nije mi bilo tesko nikada ama nijednu subotu valjda nisam propustala, rado sam pevala u crkvi a u zivotu na veronauci jel mi verujete nista zapisali nismo a svi smo sve znali. No to je sad jedna duga prica, lepa ali i potresna. U svakom slucaju od kad nas je nas Gospodin napustio retko retko odlazim u crkvu, novi Popa nam je svalercina, ma nije za primer uopste ali vidim vole ga deca. To je dobro jos samo da daje lep primer svima al ajd ne moze sve svako.

Moji spavaju. Ja sam na strazi, D krenula temp opet veceras. Tacno je zub, ruke su joj non stop u ustima, ma glodje sta stigne. Jao aman vise i ti zubi, kad ce vec jednomm da se zavrsi ta prica oko zuba. Ponavljam sebi jos pet komada jos pet komada i kraj, al nikako da izadju tih pet komada covece.

Mm se zanesvestio sa D. A ja coratam ovde u mraku i naravno kuckam na rruser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 388
11.9.2014 21:41:12   
emicaa
Ne znam Torbice da li te imaju ovde,prije trudnoće sam pila neke što mi je jedna dr dala i ova sad kaže da te nikako ne trebam piti jer su hormonske bombe,kao premlada sam da tako jake pijem.
Doco ma bilo bi fino da Dora dobije batu,ionako poludi od sreće kad vidi djecu i kad joj pjevam rješio moj tata za rodjendan da mi kupi brata user posted image

Direktna veza do poruke: 389
11.9.2014 21:41:38   
Ivanka 75
eEpilog Ivinog nakasljavanja danima... Otekli krajnici, pije Infucid i Apis Gola sprej.

Direktna veza do poruke: 390
11.9.2014 21:44:06   
doktorkakristal
EMICE jel se ti to spremas za nove radne pobede user posted image
MLJ pop svalercina user posted image ma dal je moguce

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 391
11.9.2014 21:45:28   
Sanjica26 RR
Ljiso i meni su ostale u lepom secanju. Ali mi nisu za polaganje prijemnog za solo pevanje.
Ipak mislim da treba nesto ozbiljnije da pevam. I ovako izgledam kao detence i kad bi zapevala tako neku pesmu ne bi mi verovali da imam dva deteta.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 392
11.9.2014 21:55:25   
Misha i Ljisha
a ti reci da se spremas za deciji hor hahahah...user posted image

Direktna veza do poruke: 393
11.9.2014 22:01:48   
emicaa
Kristal rano je još,ali kad bi bilo ups bilo bi mi drago user posted image

Direktna veza do poruke: 394
11.9.2014 22:19:21   
dijana1*
Dobro veceuser posted image
Konacno sve sredila, deca spavaju a sada malo da caskam sa vama.
Emice jesi li uradila test? Pa mozda bi i bilo lepo da obradujes D.
Vodila sam Vuka kod dr, nije viroza, stomak, usi, grlo sve ok. Sutra ponovo na kontrolu da vidimo sta se desava. Danas je imao temp 37 i naravno sline. Kada god kine iadju veliki slinci i malo kasljuca. Samo da ne predje na Kostu posto u nedelju idemo za BG da Kosta primi vakcinu.
Danas naravno nije isao u vrtic a necu ga ni sutra voditi a on stalno prica o vrticu i tetama. Sutra u 16.30 h moj prvi roditeljskiuser posted image
Kako ste mi vi? Veliki pozdrav svimauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 395
12.9.2014 2:53:58   
emicaa
Nisam uradila,trebam kupit a stalno zaboravljam.
Moja krofnica budna,nije sinoć dobila čepić i gotovo spavanje,da mi je samo znati koja joj je od vas što ste ga danas kuvale dala pasulj pa sad ovoliko prdi ,šalu na stranu,moram je u ponedeljak odvest doktoru.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 396
12.9.2014 6:34:47   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Moje dete je juce ruckalo pasulj, kukuruz i jelo je jabuku, naravno ne istovremeno, ali u toku dana. Bilo je veselo dok smo spavali. A on ume da mi se natrti tacno pod nos, srecom nos mi je zapusen user posted image Ali zvuci, prosto mi je neverovatno da malo dete pravi takve rafale user posted image
emice uradi test, cisto da se ti smiris, mada kao i ostale zenice mislim da je do pilula.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 397
12.9.2014 6:35:09   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame.

Emice ako prducka puno moze biti naravno od hrane a moze biti i kandida. Kod dr obavezno da odete i da joj dajes probiotik da se olaksa dusa.

Ja bila na strazi, moja D opet imala temperaturu i krenuo je nos. Znaci ipak je bolesna, mada hoce nos i od zuba ajd sad ga znaj. JA vidim da je ona nervozna i nema sta ne bi stavila u usta da zvace a kaziprstom masira desni non stop. Nemam pojma sta da radim. Juce je i ona htela u vrtic kaze mi "dudu baba" (moja strina je vaspitacica vec sam vam i rekla i D je naravno zove babauser posted image a zena ne da nije baba al ajd nema veze hehehe). Al cini mi se ni danas nista od vrtica. Do ponedeljka nista. Vreme je uzas. Jao sta cemo D i ja danas da radimo????? Ja se prosto jako bojim zime i kuce hahaha mrzim kad smo u kuci. A moja mama mi juce kaze: "bice problem kad dete krene u skolu, nece hteti da bude unutra, nece hteti da uci, vas dve ste stalno napolju, naucila si je da stalno bude napolju..."user posted image Pa doslo mi je da uf...... bolje da ne pocinjem sa mojom mamom i njenim izjavama inace cu morati da predjem u temu za istresanje negativne energije a ne volem tamo da budem. Ja inace mrzim da budemo u kuci i da ona gleda crtane ili sta vec ali kad joj dosade kucne aktivnosti trazi mi da gleda Pa (Pepa prase) a izludjuje me to iskreno, tako da ja obozavam kad nesto napolju radimo.
AL moram jos da dodam i ovo. Moja D je nastrebala koja joj je desna a koja leva noga. Ali samo ako krenem od desne da je pitam heheheh...I zbuni se ako kazem desna, leva, leva desna ahahah...Malo je treniramuser posted image . I juce D moja demonstrira mami desna leva desna leva (gore dole znamo odavno) i kaze moja mama "I Nole zna koja mu je desna a koja leva" a ja user posted image "pa mama Novak ima 4 god a D nema ni punih 20 meseci". Mislim nemam reci. I pocinje moja D da kapira malo i veliko. Juce smo jednu malu olovku uzele i jednu veliku i onda kad je pitam koja je velika pokaze, koja je mala pokaze. Isto tako mm i ja imamo cetkice za zube naravno razlicite boje, pa je pitam koja je ljubicasta, pa pokaze, koja je zelena ona pokaze i tako se zezamo u krug. Kaze mi tata da nemam pametnijeg posla vec da maltretiram deteuser posted image .

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 398
12.9.2014 7:21:24   
Sanjica26 RR
Ljiso nista nisi razumela. Zena radi u muzickoj skoli, a ja treba da se upisem u muzicku skolu.
Deciji crkveni hor sam joj ja predlozila da osnuje.
Dobro jutro! Mi smo od jutros na nogama. Sad da poradim nesto i odoh na posao.

Direktna veza do poruke: 399
12.9.2014 7:24:35   
Misha i Ljisha
Razumela sam ja da ti hoces da se upises na solo pevanjeuser posted image , nego mi padaju na pamet decije pesmice pa te malo zekimuser posted image

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here