|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/14 [chat]
11.9.2014 10:27:01   
Torbica
Klarita, ako nema - otvaraj! user posted image
Superm - u Idei! Ne smem ovde da ga linkujem, napravicu pa cu okaciti i recept i sliku aparatica, Clatronic je.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 351
11.9.2014 10:33:41   
emicaa
Što se tog tiče ni moja mama ni svekrva se ne pridržavaju mojih pravila,kod nas kući telefon i daljinski nema šanse da uzme ,jednom je ukrala telefon sa stola i bježi u hodaljci i vrišti koliko glasa ima od sreće.moja mama joj uvjek daje tel.a sveki daljinski,poludim svaki put.
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

MLJ slazem se za to da ne valja da im se sve dopusta ili druga krajnost,ali moja mama npr se drzi mojih pravila i D stvarno ne padi kada je kod njih,raduje im se i ne zaplace se ni jednom,sa druge strane sveki nije tu a kad jeste preteruje i mene iskreno nervira ,kod nje je ne bih ostavljala na duze

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 352
11.9.2014 10:37:44   
Klarita
E, moram da napisem, upoznala sam ljude koji kupili detetu daljinski na pijacu, pravi daljinski i dali mu da se igra, jer tako se radovalo i vriskalo od srece kad ukrade isti. Posle par dana mu prosao gust i resen problem. Jos ti ostane i daljinski ako ti se ne daj Boze pokvari pravi, a i mozes ga koristiti da zauser posted image muza user posted image

Torbi, cekam Doca da javi, pa da nagrnemo na novu temu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 353
11.9.2014 10:38:00   
Peace*
Prvi put na spavanju kod babe i dede

Dete na putu sa bakom i dedom

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 354
11.9.2014 10:40:45   
Klarita
Tasho, blizu si, vruce, vruce, vruce...ali mislim da nije to to. Cekam signal od moderatora, ipak sam ja streberka user posted image user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 355
11.9.2014 11:23:06   
Peace*
Znam da ni jedna nije to to user posted image

Jedva čekam da otvorite temu, imam i ja akutni problem! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 356
11.9.2014 11:34:25   
doktorkakristal
zene jos mi niko nije odgovorio,pa da vidimo da otvorimo temu sta kazete user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 357
11.9.2014 11:40:59   
Torbica
Ma da, lako ce se preimenovati posle ako treba, mozda da ima u naslovu prezasticivanje?user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 358
11.9.2014 11:41:34   
Misha i Ljisha
Otvarajmo temuuser posted image . Dok mi D spava da napisem koju hahahaha...Jao ma cuvanje dece je vecita tema. Evo predlazem naslov teme Da li vam neko cuva decu? Posto ne mora da znaci da su babe i dede, moze biti i tetka (ja sam Novaka najcesce cuvala)

Direktna veza do poruke: 359
11.9.2014 11:42:43   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Mi smo se vratili sa sluzbe. Srecna,sam kao dete. Upoznala,sam profesorku solo pevanja. Cekam od nje poziv. Javice mi da li je ostalo mesta na tom odseku. Jos mi zena kaze da krenem sa njom, jer je u 12 polaganja.user posted image Najverovatnije cu se upisati na solo pevanje. To mi je zivotna zelja. Ajde sad pomoc prijatelja mi treba. Koje dve pesme da spremim. Torbice?
Teodoru treba da upisem u muzicko zabaviste. user posted image
Ta profesorka vodi pevnicu u crkvi. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je profesorka. Plus je iz kraja moje majke.
Divnog li dana. U 1 imam sednicu.
Torbice, opet si nesto kupilauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 360
11.9.2014 11:43:08   
doktorkakristal
otvorenaprebaceni postovi,navalite user posted image
http://www.ringeraja.rs/forum/m_1486943/mpage_1/key_/tm.htm#1486951

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 361
11.9.2014 11:56:39   
Torbica
Sanjice user posted image user posted image Jao divoteeeeee! Bas mi je drago! Blago tebi! Mislis iz Bogosluzbenog? Ej, ako joj otpevas Bogonacalnim manovenijem (Stihira na Gospodi vozvah za Uspenje presvete Bogorodice) i prodjes kroz svih osam glasova, zena ce se onesvestiti! A ja jako volim Na rjekah Vavilonskih user posted image U svakom slucaju sta god da odaberes neces pogresiti!

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 362
11.9.2014 11:59:25   
Sanjica26 RR
Ona radi u muzickoj samo ne znam ko ce da me isputuje. A ja ti te pesne nikad nisam naucila.user posted image
Zato smisljaj daljeuser posted image Verujem da moze bilo sta, ali mozda je bolje njima nesto poznato.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.9.2014 12:01:53 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 363
11.9.2014 12:03:31   
doktorkakristal
divno sto znate da pevate user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 364
11.9.2014 12:04:56   
Torbica
Pa dobro, onda klasicno - Kornelijevo Hvalite i neku od Dostojno jest, koju vise volis, vizantijsko ili praznicno.
Na tvom mestu - odabrala bih ono sto najvise volim.

Doco, to toliko oplemenjuje, neopisivo.

< Poruku je uredio Torbica -- 11.9.2014 12:06:30 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 365
11.9.2014 12:09:27   
Sanjica26 RR
U pravu si Torbice. Moram da izaberem nesto sto volim.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 366
11.9.2014 12:19:01   
Torbica
I da znas, bices najbolja! user posted image user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 367
11.9.2014 12:24:31   
Misha i Ljisha
Jao ja sam isla na crkveni hor kad sam bila dete, meni jedino padaju pesmice na pamet kao Vitlejeme slavni grade, ili recimo sa sluzbe sto je bio nas deo da otpevamo, tipa sjati Boze, i sl.user posted image

Mada kad odem na sluzbu stvarno se dosta stvari podsetim, ali nazalost retko idem u crkvu na sluzbu. Eh da inace pocela sam D da ucim da se prekrsti. Smesna je jako. dozvoli mi uvek da joj pokazem i uvek se prekrstimo ispred ikone Sv Djordja

Direktna veza do poruke: 368
11.9.2014 15:05:20   
Sanjica26 RR
Miso idi u persun sa predlogom. user posted image To je bas decija pesmica.
Vratila sam se sa sednice. Stvarno ima u kolektivu svakakvih. Posalje me direktorka kod uciteljica prvog razreda da se dogovorim za cas. Gleda uciteljica svoj raspored i to 15 minyta i na kraju kaze da joj ne odgovara. Direktorka im je dala dva termina. Koliko znam one same uredjuju raspored. I ja vise cupkam, jer moram da zurim kuci zbog Sofije. I to joj kazem. Gospodja mi kaze kako i ona ima posla ljutito. Nikakva kolegijalnost.
I znate kakav mi je raspored. Trcim na posao, kuci, posao kuca. I to u istom danu. Ludilo.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 369
11.9.2014 15:09:26   
doktorkakristal
e SANJICE koja kolegijalnost,pih gde je nestala saosecajnost

Direktna veza do poruke: 370
11.9.2014 15:15:09   
Klarita
Kolegijalnost necu da komentarisem, kod nas u skoli stavili prve casove veronauku/gradjansko, fizicko, neki dan dva casa za redom fizicko, pa onda ozbiljni predmeti kasno popodne, tipa strucni, srpski jezik, matematiku. Zvala me koleginica pre neki dan, samo sto nije plakala, a ima malo dete i vrtici rade do 16h, pa morala da upise dete u privatni i bukvalno radi 4 dana od 15-16h do 19h. Ma da su meni tako stavili ili mi stave naredne skolske ima Verbica bre da zovem....novinari, B92user posted image

Direktna veza do poruke: 371
11.9.2014 15:18:20   
Sanjica26 RR
E, pa Klarita moje casove veronauke su stavili peti, sesti i sedmi. I uvek mi tako rade. Ne smeta mi, ali misli se kao da joj uzimam casove. Ne moze da pomeri muzicko. Zavrsim pre podne i onda trcim kasnije.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 372
11.9.2014 15:25:19   
Klarita
Sanjice, realno, veronauka i treba da bude onda kada je deci vec popustila koncentracija i umore se, valjda,a user posted image Nemoj da me shvatis pogresno, ali kod nas u skoli vlada svaleracija, zajeuser posted image itd i u skladu sa tim njihovim "obavezama" namesteni su i casovi, mislim, casovi tih profesora koji se time baveuser posted image nas obicne smrtnike niko nista ne pita.

I, by the way, ne zelis da znas sta je meni palo na pamet da pevas profesorki user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 11.9.2014 15:26:43 >

Direktna veza do poruke: 373
11.9.2014 15:40:22   
Sanjica26 RR
Da se razumemo veronauku na jugu ne predaju diplomirani teolozi. Predaju svi samo ne oni koji trebaju. Gledala sam stastiku. Zao mi je sto zbog tih neozbiljnih mi normalni ispastaju.user posted image
I u pravu si za redosled casova. Ipak kod mene se deca opuste, jer se trydim da im olaksam nastavu. Objasnjavam na lak i zabavan nacin, a ujedno da nesto nauce.
Pec, pec cemo da dobijemo

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 374
11.9.2014 16:24:51   
emicaa
zivota mi moga oticu kupit test i uradit,svaki cast mi nesto pada na pamet da mi se jede,hvata me nervoza a grudi me bole strasno,ne trebam jos dobit a inace i kad trebam ne bole me,zivoteeee

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Simon
anyushka

Da li vam se dopada ime Simon?

Da (22%)

Ne (78%)

Ukupan broj glasova: 99

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here