Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 7:46:35
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame.. Kupih konacno juce hranilicu ! Jedva sam cekala da se M probudi da vidim hoce li htjeti u nju, kako ce mu se dopati.Ma htjela sam da ga budim I kad se konacno probudio, ja ga sjela, a on jadan ne zna sta ga je snaslo , zavalio se, uziva, pa se malo ispravi, razgleda, pa se smjeska, vidi udobo mu pa ne moze da vjeruje Sat vremena je sjedio, igrao se, ma mrdnu nije ( a sat vremena na jednom mjestu je za njega ihhhhhaa ). Eto bas sam srecna zbog toga! Nego kako ste mi vi na ovom sumornom vremenu? Vidim polemisalo se dosta oko cuvanja djece.Odoh u novu temicu da vidim kakva su iskustava..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 7:54:41
|
|
|
|
emicaa
|
Mirkam dosadiće mu brzo,moja je možda mjesec dana baš volila tako sjedit i igrati se,sad samo ručka i ćao. Ljišo nisam joj ništa novo od hrane davala,i ja mislim da možda ima neku bakteriju ali eto izgleda da su svi pametniji od mene.Lako je govoriti da će pomoći flatulex i spavati cjelu noć a ti Andrijana ustaj u dva,grrrr kako me naljute
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 7:56:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ma da Emice ne brini ako je kandida ili nesto (nije valjda neka bas bakterija) to se lako resi. Jel ima plikcice na guzi? To je obicno znak da ima kandidu, i to prduckanje. A veruj mi mi se sa gasovima patimo bas jako i to eto zbog hrane. Mirkam neka mu se svidja eheheh...Moja tek u poslednja tri dana odbija da sedi u stolici i dok jede, a stolica nam je bila glavna. Nije promasena investicija definitivno
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 12.9.2014 7:57:47 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 7:57:34
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,kod nas kisa MIRKAM za nas je hranilica bacena investicija,D nije htelu u nju ni minut EMICE
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 8:05:56
|
|
|
|
emicaa
|
Nema plikiće guza potpuno normalna ali stomačić joj bude malo kao naduvan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 8:54:37
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame, ja doruckovala i cekam moju maserku da me protrese.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 9:08:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro ! Nesto sam umorna , slomljena. .. Sto rek’o mm-bolje da nisam spavala lepse bi se osecala !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 9:34:55
|
|
|
|
mali_mis
|
A. je danas u elementu, izgleda da se nije dobro naspavao, ili i na njega utice ovo glupo vreme. Sednem da jedem, dok se moja mama zanima sa njim. Ali ne, kako me cuo da nesto radim, eto ga, i krece zurka. Prvo mi je drpio parce hleba, pa ga drobio, pa mi gurnuo u usta, i taman kad sam se nameracila da zagrizem hleb, on mi izvuce. Onda je sve mrve rasuo po podu, pa se njario. Evo ga sedi u kolicima, igra se sa stipaljkama. Dug je dan...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 9:40:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne stizem da iscitam koliko pisete emice , sve dok ti ne bude tek zaspala u 2 nije problem. Imam iskustva! Sto se tice stolice, znam decu koja se nisu od nje odvajala a znam i onu koja su jela po kuci gde stignu, i vise mi se svidja ova prva varijanta. I mi se spremamo da je kupimo , pozitivno razmisljamo da ce se privici . Joj Boze dete mi se ustuca , odoh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 9:42:01
|
|
|
|
Winni
|
Dobro jutro Nisam bila dugo na Ringeraji,i danas se setih da udjem ponovo Kako ste? Mene grlo boli strasno,a napolju je vreme uzasno. Tmurno i hladno Jel neko za kafu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 10:11:12
|
|
|
|
adulence
|
mameeeee........ \ kako ste mi ,puno vas grlim sve i vas stare ,a i vas nove...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 10:11:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spremila sam rucak. Samo mm da ispece, jer dolazim posle njega. Ispisala imena ucenika dok je Sofi spavala. Jos malo sa njom, pa brisem da se druzim sa drugom decom. Posle moram da svratim do snajderke da pokupim Teodorine pantalonice. Zamolila sam je da mi ubaci lastiz sa podesavanjem. Uvek joj u struku labavo.Moja mrsavixa. Eto sta znaci da znas da radis na masini za sivenje.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 10:15:29
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Adulence od kad tebe ne sretoh ovde
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 10:20:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro. Mi sd spremamo i idemo kod dr na kontrolu. Vuk je pun slina, kaslje a i kao da je dobio proliv Emice cekamo test Adulence nema te bas dugo. Kako si ti? Mirkam i moj Kosta je obozavao da lezi u hranilici a sada jedva izdrzi da zavrsi jelo
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 10:25:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ADULENCE nema te sto dogina uspavljivala sam D sat vremena odlepila sam kod nas sad sunce ,vreme ludo nacisto
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 10:28:14
|
|
|
|
emicaa
|
Ako budem danas išla šetati kupiću ga,neko vrijeme šugavo,ma izbacujem iz glave ideju o trudnoći jer imala sam redovno menstruacije,sigurno je zbog promjene tableta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 10:29:30
|
|
|
|
adulence
|
heheheh i vi ste meni nedostajale,ali sad sam tu ...usput spremam neki ispit,pa sam vise nad knjigom....
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 13:07:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: adulence mameeeee........ \ kako ste mi ,puno vas grlim sve i vas stare ,a i vas nove... Neko i nas nove da grli juuuhuuu !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 13:18:23
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR zdravo mame,ja rucala pa malo odmaram,nisam lose spavala a opet sam nesto bzv,mora da je pritisak TORBI kad pocinjes da radis ? EMICE kako cera sa spavanjem ? Promena plana, promena posla! Preneto mi je jutros da mogu odmah da pocnem, nemam pojma sta to znaci, saznacu veceras. Pretpostavljam od ponedeljka Konacno na pravom mestu. Auuu, kako cu na RR kaficu Odoh po klince pa kod moje mame u Suboticu da nazdravimo! Adulence ja te spominjem!
< Poruku je uredio Torbica -- 12.9.2014 13:19:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 15:29:26
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Dora me urnisala,spavala sat vremena pa je bila haoskenjkava,uz to sam usisava kuvala za mene i nju,haos,konacno je opet zaspala,ko da me pregazio gusenicar TORBI da nam nisi postala neki direktor
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 15:33:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dosla sa posla, a moja Sofija nije oka sklopila. Nisam zatekla dadilju, jer je mm dosao pre mene.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 16:19:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mame, ako se pojavilo nesto kao vise okruglo grubo na kozi bebe, sta je to? Nije promenilo boju.. nisam jos nista mazala ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 19:49:34
|
|
|
|
adulence
|
draga moja Torbi.... sada sam tu pa se kuckamo....Ivka mi se uspavala ,mm otisao na posao,ja se muvam po kuci pa cu da gledam kosarku kasnije....
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 21:41:09
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mame, bas nam je bilo lepo u Subotici! Doco, vidim da si videla! Sutra kupujem uniforme, jooooj, ne mogu da docekam ponedeljak! E sad, u nedelju cu znati da li ide u ponedeljak samo upoznavanje pa od utorka redovno ili odmah od ponedeljka od 7. Mala Elena, mozda je samo malo suvlja koza, ekcem cesto u startu bude tako samo grub na dodir. Sve moje bebe su ga prerasle, imali tako ponekad i to bas na promenu godisnjeg doba. Mozes namazati hladno cedjenim maslinovim uljem i sipati Linolu Fett u kupku, pogledaj na temi ekcem, meni zvuci to "gruba koza" na to. Adulence, falis! Dijana, od slina bude redja stolica, samo ga vodite pa da se izborite sa slinama brzo.
< Poruku je uredio Torbica -- 12.9.2014 21:43:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 12.9.2014 21:43:27
|
|
|
|
emicaa
|
dobro veceee,ja malo radila,mm dosao sa T po mene i ova cim je ugledala moju gazdaricu pocela plakati morala sam izaci iz kuhnje da je smirim.konacno sam veceras ruckala ljutu picu,njaaaam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?