Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:47:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni je mm rekao da treba da se lecim kaze samo visis po rr i fb, a ne vidi da pritom i sredim kucu , i perem, i peglam, i kuvam , i mesim hahaha isto i kod nas. Ja uvek moram da naglasim sta sam sve uradila. I onda da kazem pa danula sam malo dok je D spavala a usput sam i kuvala i radila. Ako uradite samo jednu stvar, nece primetiti. ..ali ako ste ovako sposobne kao ja pa u roku od samo pola sata dok beba spava, stignete da izglancate parket, operete sudove , obrisete prasinu, (izmedju predmeta i figurica ) , naravno da ce videti. Ali pohvalice samo ako ste napravili klopu i opeglali mu ves, inace su vrlo razdrazljivi ME zato tebe nije bilo ,glancala si parket i cistila prasinu da bi te muz pohvalio kada dodje, palo mi je nesto drugo na pamet UM, teras me da napisem trecu poruku za redom. ne, evo bila na kafi , vracam se sa E da stavim pasulj , od mene toliko.. A ako jos budem morala da mesim,kulturno cu zaobici
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:47:28
|
|
|
|
Žapkić
|
Ahahahaaha... Kako vas Cakana drzi na leru!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:50:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ja pobjegla u šetnju misleći kad se vratim rezultati su tu kad ono cvrc ali bar sam imala šta čitati,uljepšate mi dan
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:09:16
|
|
|
|
Olga75
|
Cakanaaaaaa ajde bre , propadosmo od znatizelje nece mala Elena ispariti , imam spurijus da ce se jos druziti sa nama a inace ja skuvala pasulj , oprala kosu , usisala , cuvala Masu i sad cu po dete kad se vec hvalimo i sad odoh da ne dobijem batine jer brljam Cakanu temu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:10:20
|
|
|
|
Cakana84
|
Znate sta ima novo? Stigao spisak.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:11:09
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:11:46
|
|
|
|
vonavoj
|
spisak!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:19:30
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Znate sta ima novo? Stigao spisak. Dobro i? Znači verovala ili ne, zamišljam te kako skakućeš kao ovaj snupi i zezaš nas
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:27:55
|
|
|
|
doktorkakristal
|
gde je taj famozni spisak
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:29:57
|
|
|
|
Cakana84
|
Drage moje, konacno spisak. Da naglasim da posebno nagradjujemo tri najaktivnija moderatora na kraju konkursa. Nekoliko njih je u prvih 30 zbirno, ali ipak moramo da izdvojimo tri posebno. Kada je vec ovako zanimljivo, da nastavimo u istom duhu: 30. Sanchy 29. mati 28. superm 27. amelia 26. veselica 25. Žapkić 24. Anck Su Nmaun 23. Rosita 22. New Mom 21. Dada81 20. Sanjica26 19. Anarunika 18. Sanjalica1980 17. 17 joka 16. Ipokrisia 15. anita 14. mali_mis 13. nata11 12. lelaigor 11. Misha i Ljisha Nastavice se...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:31:23
|
|
|
|
serpica
|
Auuuuuu cakana gde ce ti dusa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:33:15
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: serpica Auuuuuu cakana gde ce ti dusa Sto kaze Trca, skakucem kao ovaj moj Snupi.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:33:29
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi imaj strpljenja
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:33:30
|
|
|
|
mali_mis
|
Dobro tipujem Lesice otvaraj kladionicu
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:35:06
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:36:16
|
|
|
|
doktorkakristal
|
posebne nagrade za moderatore jeeeeeeeeee
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:36:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A kakav je pvo spisak do 30 ? Zar nije samo 20 il to ovi ispod crte da se potrude Iskreni nisam se nadala ni da cu niti na spisku
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:37:41
|
|
|
|
wivern
|
Ja cu reci samo OVO I pardon na izrazu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:39:23
|
|
|
|
Cakana84
|
Gde sam ono bese stala? A, da... 10. Peace* 9. Klarita 8. emicaa 7. vonavoj 6. serpica I tako....
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:39:59
|
|
|
|
vonavoj
|
opala,evo i mene!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:40:21
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, cekamo ...... Von, jos malo da se potrudis
< Poruku je uredio 17 joka -- 11.9.2014 14:45:47 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:43:52
|
|
|
|
Peace*
|
Wiiiiiiiiii, juče ne napisah, ja bih trenerku!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:44:51
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR Znate sta ima novo? Stigao spisak. Dobro i? Znači verovala ili ne, zamišljam te kako skakućeš kao ovaj snupi i zezaš nas i ja isto
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:44:57
|
|
|
|
emicaa
|
Jao bravo ja
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 14:45:46
|
|
|
|
Ana13
|
A ovo je opet neka nagradna igra,pa je guzva?? Nikad nisam u toku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.