Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:44:44
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR I šta bi? Di ga je spisak? :) Molba
< Poruku je uredio wivern -- 11.9.2014 12:51:17 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:44:59
|
|
|
|
lesica
|
Da mi niste dirnule Cakanu!!! Prvo, mora da doručkuje iako je skoro 1. Drugo, čekamo programere, malo smo im nakrcali posla pa dok se i oni iskobeljaju. A možda ja i imam spisak, ali vas malo zekim
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:47:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Lesice, velika sestroo, dobices cmicak sto nas zezas ahahhaha Jos malo sam ovde, pa odoh na roditeljski, budite mi dobre, i nemojte slucajno da se pobijete oko pojena dok nisam tu ahahhah
< Poruku je uredio Unina mama -- 11.9.2014 12:48:22 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:49:10
|
|
|
|
lesica
|
UM, ja čičak? Jok, jok, ništa od toga, sad sam sa privilegijom da ih ja delim kad me neko naljuti
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:50:31
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Da mi niste dirnule Cakanu!!! Prvo, mora da doručkuje iako je skoro 1. Drugo, čekamo programere, malo smo im nakrcali posla pa dok se i oni iskobeljaju. A možda ja i imam spisak, ali vas malo zekim Ajd'' sada, ko sme da me dira. Nije lako programerima, toliko žena na jednom mestu, treba to sve popisati i pregledati. Drugi krug već uveliko teče.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 11.9.2014 12:51:00 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:50:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahahahaha mozda sam pa te zezam ahahhaha mozda si ti mene naljutila ahhahha sto ne das jadnoj Cakani da jede, nego grdno dete doruckuje u 1 ccccc
< Poruku je uredio Unina mama -- 11.9.2014 12:51:20 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:52:33
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR UM, ja čičak? Jok, jok, ništa od toga, sad sam sa privilegijom da ih ja delim kad me neko naljuti Raspitala sam se i nas može doleti čmičak ako zezamo trudnjače iako smo i same hahahah
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:53:47
|
|
|
|
lesica
|
UM, onda nam se poništava slanje čmičkova ako si Ma bre, Cakana će po turu da dobije što ne klopa. Kako ja celo jutro "doručkujem" ( možeš misliti...) samo da bih sedela za kompom
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:54:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: lesica RR UM, ja čičak? Jok, jok, ništa od toga, sad sam sa privilegijom da ih ja delim kad me neko naljuti Raspitala sam se i nas može doleti čmičak ako zezamo trudnjače iako smo i same hahahah Ako vam potvrdim naje ste Lesi
< Poruku je uredio Unina mama -- 11.9.2014 12:55:12 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:54:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: lesica RR Da mi niste dirnule Cakanu!!! Prvo, mora da doručkuje iako je skoro 1. Drugo, čekamo programere, malo smo im nakrcali posla pa dok se i oni iskobeljaju. A možda ja i imam spisak, ali vas malo zekim Ajd'''' sada, ko sme da me dira. Nije lako programerima, toliko žena na jednom mestu, treba to sve popisati i pregledati. Drugi krug već uveliko teče. Ne diramo je, mazimo je i pazimo je i zovemo je Đole! I opet sam htela reći da mi prepustite programere da ih ja ovde prevaspitam, ali se set_ih da nesu ovdena. A šta ćeš, meni je gografija uvek bila slaba tačka. Vazda mi je glavni grad Slovenije bilo Skoplje, a glavni grad Makedonije - Ljubljana UM - ti li ne znaš da ja imadem urokljive oči i bez da sam trudna će nekoga ureknem
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 11.9.2014 12:55:44 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:55:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma otkud cmicak na trudnicu. Ne valja ti taj izvor Nego, jel sada programerima da skacemo po glavi
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:56:45
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: lesica RR UM, ja čičak? Jok, jok, ništa od toga, sad sam sa privilegijom da ih ja delim kad me neko naljuti Raspitala sam se i nas može doleti čmičak ako zezamo trudnjače iako smo i same hahahah Ako vam potvrdim naje ste Lesi Samo ti potvrdi posle ćemo lako
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:58:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Ovoliko zena na jednom mestu moze samo da blokira sistem,programeri tu nista ne mogu! Lesice,trudnice,nemoj da nas zekis,i ti si umesana i znas rezultate (volim ovog smajlija)..a ja ne odoh i na spavanje cekajuci rezultate!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:00:14
|
|
|
|
serpica
|
A ostale teme zvriju prazne
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:03:51
|
|
|
|
branki*
|
cakana,sad i zvanicno ima diplomatski imunitet,hehe
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:12:18
|
|
|
|
Torbica
|
jao lude ste skroz, ih, umastila sam tastaturu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:18:03
|
|
|
|
anita
|
Ova tema bas popravi raspolozenje
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:20:42
|
|
|
|
World
|
e tema je hit, sve sam iscitala uz kafu.. obozavam kad se nesto desava..
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:24:53
|
|
|
|
bubulence
|
hihihihihih bas ste me lepo oraspolozile , lude ste skroz
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:32:58
|
|
|
|
17 joka
|
pijem caj , citam i smejem se, lude ste skroz obozavam vas a cekamo te rezultate Cakana,Les
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:34:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Trcosava RR I šta bi? Di ga je spisak? :) Molba Ahahhahahha ja sam tek sada ovo videla upsikicu se od smeha ahahhh
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:39:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni je mm rekao da treba da se lecim kaze samo visis po rr i fb, a ne vidi da pritom i sredim kucu , i perem, i peglam, i kuvam , i mesim hahaha isto i kod nas. Ja uvek moram da naglasim sta sam sve uradila. I onda da kazem pa danula sam malo dok je D spavala a usput sam i kuvala i radila. Ako uradite samo jednu stvar, nece primetiti. ..ali ako ste ovako sposobne kao ja pa u roku od samo pola sata dok beba spava, stignete da izglancate parket, operete sudove , obrisete prasinu, (izmedju predmeta i figurica ) , naravno da ce videti. Ali pohvalice samo ako ste napravili klopu i opeglali mu ves, inace su vrlo razdrazljivi
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:42:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni je mm rekao da treba da se lecim kaze samo visis po rr i fb, a ne vidi da pritom i sredim kucu , i perem, i peglam, i kuvam , i mesim hahaha isto i kod nas. Ja uvek moram da naglasim sta sam sve uradila. I onda da kazem pa danula sam malo dok je D spavala a usput sam i kuvala i radila. Ako uradite samo jednu stvar, nece primetiti. ..ali ako ste ovako sposobne kao ja pa u roku od samo pola sata dok beba spava, stignete da izglancate parket, operete sudove , obrisete prasinu, (izmedju predmeta i figurica ) , naravno da ce videti. Ali pohvalice samo ako ste napravili klopu i opeglali mu ves, inace su vrlo razdrazljivi ME zato tebe nije bilo ,glancala si parket i cistila prasinu da bi te muz pohvalio kada dodje, palo mi je nesto drugo na pamet
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:43:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zaista ne znam ko sta ovde mesi haha ! Ali da se naprave palacinke, rucak i slano pecivo za gricnuti nikako ne moze odjednom . Pa ljudi, ova neizvesnost je kao kod Sase Popovica u studiju-dalje iiideeee , daljeee iiideeee ......haha
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 13:45:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Zaista ne znam ko sta ovde mesi haha ! Ali da se naprave palacinke, rucak i slano pecivo za gricnuti nikako ne moze odjednom . Pa ljudi, ova neizvesnost je kao kod Sase Popovica u studiju-dalje iiideeee , daljeee iiideeee ......haha Dalje ide sigurno Mala Elena, koju naravno posle 1.10 necemo ni videti, ili mozda gresim, sve dok joj nagrada ne stigne na kucnu adresu, a onda ce jednostavno isparitiiii
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.