Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:45:42
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Sad vidim teme za koje nisam znala ni da postoje vajni sam ti ja moderator Zlatna kuglica za mene sto vadim teme iz naftalina. Ne želiš da znaš koja kuglica mi je pala na pamet cu d umrem Znate sta, sad se raspisemo ovde o zatrudnjivanju, pelenama, prevari, puknemo koju svadju isceniramo je, i ete ti gi i Cakana i svi
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:46:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita cu d umrem Znate sta, sad se raspisemo ovde o zatrudnjivanju, pelenama, prevari, puknemo koju svadju isceniramo je, i ete ti gi i Cakana i svi ahahhahhahha moze
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:48:02
|
|
|
|
lesica
|
Mmmmmhmmmmhhhhmmmmhhhhhmmm Samo vas gledam
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:50:50
|
|
|
|
branki*
|
hhaaaaha,veliki brat sve vidi devojke,lude ste opasan plan!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:51:11
|
|
|
|
Torbica
|
Lesice Klarita zeno, ti si legenda!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:55:42
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: branki RR hhaaaaha,veliki brat sve vidi Velika sestra, velika sestra ( iz dana u dan sve veća )
< Poruku je uredio lesica RR -- 11.9.2014 10:56:17 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:57:48
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR IZVORNA PORUKA: branki RR hhaaaaha,veliki brat sve vidi Velika sestra, velika sestra ( iz dana u dan sve veća ) hahaa klub debelih zena! imam i ja opasan plan-ne moram nista ni da pisem,samo citiram i smejem se po temama i skupljam bodove ovo uzmite kao salu,ipak sam mod neki!
< Poruku je uredio branki RR -- 11.9.2014 10:58:58 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:58:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ohoho lude ste, atmosfera se zahuktava , Cakana drzi konce u svojim rukama
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:00:15
|
|
|
|
Anoniman
|
MOzda je zakovao sistem , od preveliko pisanja i programeri su se zbunili
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:05:03
|
|
|
|
Cakana84
|
Evo, evo, samo što nije. Dobro je sistem izdržao.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:05:17
|
|
|
|
lesica
|
Ooooo pa vi zaboravljate ko zapravo drži konce u rukama A i zabavno je ovako... razmišljam se da otvaram kladionicu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:05:37
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: lesica RR IZVORNA PORUKA: branki RR hhaaaaha,veliki brat sve vidi Velika sestra, velika sestra ( iz dana u dan sve veća ) hahaa klub debelih zena! imam i ja opasan plan-ne moram nista ni da pisem,samo citiram i smejem se po temama i skupljam bodove ovo uzmite kao salu,ipak sam mod neki! Necu budem najdeblja A, ti pa Branki, da l'' otkri otkri opciju uredi Stigla, Cakana, najdraza moja, lepa moja, cakanice,haj ti polako, nemo'' se zuris
< Poruku je uredio Klarita -- 11.9.2014 11:06:41 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:06:13
|
|
|
|
serpica
|
A ja se bas pitam gde nam je Lesica
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:07:26
|
|
|
|
lesica
|
Ne postizavam, ne postizavam Ali to je više priča za u kafanu.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:07:39
|
|
|
|
branki*
|
klarita,duso,kakva opcija -uredi,o cemu ti pricas,kuckam sa telefona,stvarno nemam pojma sta ti je to-uredi
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:09:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Ajde cakana,hocu da dremnem malo pozuri!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:10:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Vi ste sve opicene ahahahaha Cakana nemoj ove trudnice da nam zabrinjava, a i nas buduce daj spiskove na sunce , kao sto si obecala ahahha
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:43:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
veselo ovde veselo : Neka malo treba i da se salimo, samo da svadje ne bude. A iskreno priznali mi to sebi ili ne ali svaki clan koji je ovde je OVISNIK , a naravno da su clanovi koji su novi trenutno najzesci ovisnici dok malo ne izgustiraju, i onda ce postati lepo i uredno stari clanovi ehehhehehe....
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:47:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha veselo ovde veselo : Neka malo treba i da se salimo, samo da svadje ne bude. A iskreno priznali mi to sebi ili ne ali svaki clan koji je ovde je OVISNIK , a naravno da su clanovi koji su novi trenutno najzesci ovisnici dok malo ne izgustiraju, i onda ce postati lepo i uredno stari clanovi ehehhehehe.... Meni je mm rekao da treba da se lecim kaze samo visis po rr i fb, a ne vidi da pritom i sredim kucu , i perem, i peglam, i kuvam , i mesim
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:50:51
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha veselo ovde veselo : Neka malo treba i da se salimo, samo da svadje ne bude. A iskreno priznali mi to sebi ili ne ali svaki clan koji je ovde je OVISNIK , a naravno da su clanovi koji su novi trenutno najzesci ovisnici dok malo ne izgustiraju, i onda ce postati lepo i uredno stari clanovi ehehhehehe.... Joj bas ovisnik, prava rec. I mene mm zeza... A ja se tesim da cu u dogledno vreme poceti da radim pa cu da se "skidam" tj lecim Ali cvrc, imam sad i na telefonu Ma nema mi leka!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:56:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana davaj rezultate, ocu da idem da mesim pogacu za babine
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:57:42
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jos nema spiska
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 11:59:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Meni je mm rekao da treba da se lecim kaze samo visis po rr i fb, a ne vidi da pritom i sredim kucu , i perem, i peglam, i kuvam , i mesim hahaha isto i kod nas. Ja uvek moram da naglasim sta sam sve uradila. I onda da kazem pa danula sam malo dok je D spavala a usput sam i kuvala i radila.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:35:51
|
|
|
|
Trcosava
|
I šta bi? Di ga je spisak?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 12:37:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Cakana je izgleda resila da presek ipak urad 15og ahahahhah
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.