Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:11:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Sto od novembra prvo ide oktobar Ja sam svoje 666 mesto rezervisala
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:14:30
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Sto od novembra prvo ide oktobar Ja sam svoje 666 mesto rezervisala pa u oktobru ce verovatno biti rasprave oko nagrada,i onda zatisije, dobro ti mesto samo ne verujem da ima toliko aktivnih forumasa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:14:30
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja sam tu,postala sam zavisna od RR,prvo palim komp pa stavljam kafu. isto!sad mi doduse ovaj septembar ide prilicno na ruku,jer boza ide u vrtic,ja na bolovanju,a nemamo trenutno logopeda i defektologa,tako da stvarno i imam vise vremena ,nego inace
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:17:20
|
|
|
|
vonavoj
|
cakana,cekamo rezultate! (jos jedan bod)
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:17:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Jao serpi pa ja skroz zaboravila da se mesec posle nagradne svi raspravljamo I ja isto palim komp, pa kafa.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:19:26
|
|
|
|
emicaa
|
Da ona nije prespavala pa nema rezultata,eto i za mene još jedan bod
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:25:28
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR uputstva oko takmicenja su zaista davana vise puta i cak slata pravila i putem pp.... po meni ne fali nista ovoj temi,onaj ko se igra piskara ovde i diskutuje ali,cinjenica je da se RR bas aktivirala od septembra i da je zanimljivije i dinamicnije grešiš sinak, ovaj silno grešiš - tako se ne prave avioni U septembru niđe nikog - svi su pretraživali portal. Sad vidim teme za koje nisam znala ni da postoje vajni sam ti ja moderator Ženama nikad ugoditi Cakana, davaj spisak ili ti 'Radivoje, interveniši! Pa ogloda me Radivoje!'
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:28:25
|
|
|
|
branki*
|
trco,mislim da ne gresim,u avgustu su pretrazivali portal,tj kliktali sad pisemo,sad je septembar.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:38:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Uuuuups ubi me ova nedelja više trudnoće od tebe
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 11.9.2014 9:39:20 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:40:54
|
|
|
|
branki*
|
bice da je to ne brigaj!trudnicama se sve tolerise
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:43:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: branki RR uputstva oko takmicenja su zaista davana vise puta i cak slata pravila i putem pp.... po meni ne fali nista ovoj temi,onaj ko se igra piskara ovde i diskutuje ali,cinjenica je da se RR bas aktivirala od septembra i da je zanimljivije i dinamicnije Branki , ti si bre srce bas je ovde zanimljivo, ma bolje reci fantasticno .Ali cudno da se ljudi jos uvek bune oko pravila foruma
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:46:49
|
|
|
|
branki*
|
Opsti uslovi koriscenja foruma evo,nije zgoreg da se svi opet podsetimo na cuvena pravila pisanja po forumu
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:47:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trco , samo polako, uhodaces se sa tim novim -starim temama. .. e, dobra si
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:53:17
|
|
|
|
wivern
|
Ja bih pre rekla da se bune zbog nepostovanja pravila tj najvise zbog onog dela sa "uredi" poruku
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:54:28
|
|
|
|
Klarita
|
A, kude je cakana? Jos jedan bod
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:55:51
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jos nema rezultata
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:57:08
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A, kude je cakana? Jos jedan bod hahhaa koristim opciju-uredi i samo da kazem da evo ga bod i za mene
< Poruku je uredio branki RR -- 11.9.2014 9:58:09 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 9:57:11
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Klarita A, kude je cakana? Jos jedan bod i ja cekam..danas nista ne radim..visim na RR! opijena sam,crveno slovo,trudnica..dete u vrticu,gde ces bolju zanimaciju..eventualno ako zadremam malo! sta da vam radimo devojke koje niste na porodiljskom
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:09:02
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Sad vidim teme za koje nisam znala ni da postoje vajni sam ti ja moderator Zlatna kuglica za mene sto vadim teme iz naftalina.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:17:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Sad vidim teme za koje nisam znala ni da postoje vajni sam ti ja moderator Zlatna kuglica za mene sto vadim teme iz naftalina. Ne želiš da znaš koja kuglica mi je pala na pamet
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:21:18
|
|
|
|
New Mom
|
Cek da vidim. Trudna si, hormoni... ne, ne zelim da znam. A vidi se da ja uredno se bakcem racunima za Informatiku (za ne upucene, na racunu nam iskazuju kuglice za nagradu sto si revnostan za uplate).
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:29:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Hhahahha nema me celo jutro, a nema ni rezultatat ahhahah... nista nisam propustila
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:37:52
|
|
|
|
Torbica
|
Cakana stuca garant! Nato
< Poruku je uredio Torbica -- 11.9.2014 10:38:52 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:40:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Cakana stuca garant! Nato Cakana je cekala mene da se pojavim, pa da objavi..... Cakanannana juhuhuhu tu sam
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 11.9.2014 10:45:40
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Klarita A, kude je cakana? Jos jedan bod hahhaa koristim opciju-uredi i samo da kazem da evo ga bod i za mene A jel i ovo bod?
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.