Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 2.9.2014 22:03:39
|
|
|
|
srculence25
|
Bravo za deckonju.Meni moj dr nece da kaze pol jer kad pitas bukvalno te spusti pa kaze ovde si da vidimo kako beba napreduje tako je sve jedno sta je.A bas sam radoznala potajno bih volela devojcicu ali o tom potom samo da sve bude u redu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 2.9.2014 22:09:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
...spomenula si Fitomama kremu, imam je i ja ali na uputstvu pise da se maze areola ane bradavica a mene areole ne bole...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 2.9.2014 22:11:30
|
|
|
|
bubulence
|
ja sam koristila multimam ali mi nista nije pomoglo, ragade su bile strasne. mozda zato sto sam pocela da mazem tek posle porodjaja...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 2.9.2014 22:43:21
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ipo probaj da se skoncentrises i opustis donji deo. Ja sam danas bila stegnuta ali nekako to dr uradi polako. Prica mi pre toga i opusta me.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 2.9.2014 23:32:56
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: plačljiva Onda ću ga i ja uzeti ovih dana ,i moja drugarica ga baš hvali A mozes i da ga sasijes, materijal za jastuk, navlaku i punjenje ne bi trebalo da te izadje vise od 600-700 din. Na internetu imas uputstva i kroj, ja sam nesto i postavljala pre 2 godine u temi jastuk za dojenje. A koristan jeste, prvo sam spavala na njemu, pa dojila, pa ga posle koristila da ogradim krevet da mi dete ne padne, a sad je kod Lu u njenom krevetu,ona spava na njemu, a ja sa jastukom izmadju kolena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 7:12:26
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro okruglice! kako ste spavale? ja sam se probudila kada je mm dosao sa posla i ne mogu vise da spavam a kisa lije kao iz kabla, vreme je stvoreno za spavanjac
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 7:41:00
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dobro jutro trudnice, ja sam nesto rano ustala. Morala sam par puta u wc u toku noci pa se razbudim. Sada ce da popijem lekice i da se spremim za uz.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 8:08:46
|
|
|
|
vonavoj
|
ipo,super za decaka! imam i ja tu kremicu za bradavice,dobila od RRa,i mazem sve! I treba sve mazati,bradavica nije dovoljno.. Inace,imam osecaj da mi se kosti kuka razdvajaju kad se nocu okrecem,raspadam se... A beba sve u rebra udara! Danas imam opet akciju,prvo da kupim odelce za izlazak bebe iz bolnice,pa da vodim T na sistematski i da idemo kod kumova,da se deca igraju!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 8:28:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar debelice! Juče sam dete vodila kod zubara i opet sam ostala u čudu, da se nije makla na onoj stolici. Divna divna zubarka radi sa decom ovde. Možete misliti kad sam pitala da li radi i sa starijima privatno Ne toliko zbog mene, već zbog mm. Ja kažem dajte anesteziju pa sam doooonekle mirna (zadnji put kad mi vadio moj zubar umnjak, dade mi čovek anesteziju ma ništa osetila nisam, ali mi puls bio garant oko 150, a kap krvi nije izašlo koliko sam se utronjala hahahahahah, ali ja barem odem). Sad da skupim keš i hrabrost za pedikira. Žene verujete li vi meni da ja imam ogroman strah od zubara i pedikira, ali zato nemam strah od porođaja
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 8:32:59
|
|
|
|
Štetica
|
dobro jutro trudnice,evo i mene,preziveh juce svadbu,al me sad svaka kost boli,noge kao od olova a trtica boli od sedenja,uzas. Pijem kafu pa da idem do Va da nahvatam dva ginekologa da mi potpisuuput za fetalnu ehokardiografiju,pa sutra u socijalno na komisiju da overe. Ipo bravo za deckonju.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 8:37:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence dobro jutro okruglice! kako ste spavale? ja sam se probudila kada je mm dosao sa posla i ne mogu vise da spavam a kisa lije kao iz kabla, vreme je stvoreno za spavanjac Ahahahahha Bubi, ti to da ga sacekas da poskidate peskire ahahhaah
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 8:42:53
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro , kako ste? Ja niam nesto dobro boli m donji dio stomaka, onako bas ne znam od cega, je li vas ijednu tako?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 8:57:50
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Mene juce nesto boluckilo u predelu jajnika kao da cu dobiti, pricala sam vec, cak mi se i ucinilo da mi krenulo nesto braonkasto ali izgleda da mi se prividjalo :) U svakom slucaju, juce na pregledu ja spomenem to Fazlagicki i pitam je kakvi su mi jajnici jel sve ok posto me boluckili juce, kaze ona meni : "U trudnoci zaboravi jajnike! To su tad mrtvi organi koji ne rade, i ne mogu da bole niti trudnice mogu dobiti upalu jajnika"! Kaze ako nesto bolucki to je od pritiska bebe na donje organe ili rastezanje materice, ligamenata...Reko dobro ste mi rekli za jajnike, jedan trip manje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 9:01:12
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Dobro jutro trudnice, ja sam nesto rano ustala. Morala sam par puta u wc u toku noci pa se razbudim. Sada ce da popijem lekice i da se spremim za uz. Sanjalice, dusice, navijam da ti saopste pol, videces koja je to odmah druga dimenzija, bar za mene i mm! Bili smo potpuno van sebe, totalno kao tek osvesceni.Stvarno je divno koji god da pol budu,samo sazanje nekako totalno da novi pecat trudnoci,prelepo je i jedva cekam da to dozivis i podelis sa nama!!! Tvoja sreca ce zbog 2 bebe biti i duuuplo veca!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 9:40:11
|
|
|
|
wivern
|
Jutro zenskaci..kod mene od jutros krenulo ne bas tako sjajno...sad da se polako pakujem pa na komisiju.. Ipo imamo istu dr
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 9:48:23
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Hej wiv, ne prati ona meni trudnocu, ja idem kod jedne sa zvezdare, ali samo sam juce na UZ isla kod Mime i jaaako sam zadovoljna, zena je maher!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 9:57:38
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Vratila sam se sa uz. Sve je super. Mnogo su mi slatki. Potvrdila mi dr da su decak i devojcica Decak je tezak 158g i sada je 16+6 a devojcica je 145g i ona je 16+1 Za 2 nedelje kontrola pa serklaz. Ipo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 10:01:10
|
|
|
|
wivern
|
Nije sad da je promovisem ali meni je ona super. Za razliku od ovog vremena koje me ubija
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 10:04:53
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Vratila sam se sa uz. Sve je super. Mnogo su mi slatki. Potvrdila mi dr da su decak i devojcica Decak je tezak 158g i sada je 16+6 a devojcica je 145g i ona je 16+1 Za 2 nedelje kontrola pa serklaz. Ipo Jaaaao Sanjalice pa nije moglo biti bolje!! decak i devojcica! prelepoo!! bas se radujem zbog tebe, i bogme velike su bebe i moja ova jedna ima oko 160g!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 10:19:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Sanjalice divno!!!!!! Meni je to tako super kombinacija, valjda što nećeš moći da ih občaih identično Meni moja dr nikad ne govori ni veličini ni težinu bebe. Da, zaboravih da kažem da sledeću kontrolu radim ogtt test. Zbog radi čega pojam nemam. Doduše jesam rekla da mi i mama i baba šećeraši. Ali prethodna se nije tangirala oko toga. Samo jednom mi proverila šećer i to dva sata pre nego što sam došla trebala da pojedem jedan mars. I to je bilo to. Za 9 meseci NI JEDNOM mi nije radila krvnu sliku.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 10:25:32
|
|
|
|
wivern
|
Sanjalice sjajno, kakva divna kombinacija Ja ladno nisam ni videla tvoj prethodni post bas sam bljak
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 10:29:02
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro , kako te mi sve? Ja nesto nisam bas dobro, boli me donji dio stomaka, a ne znam od cega, sta je u pitanju, pa se brinem . Juce sam malo vise hodala po trgovinama, da nije od toga ne znam je li vas tako?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 10:31:26
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,drage moje kisa i ovde...bila da sredim nesto oko zdravstvene,pa taman u prodavnicu i evo ostadoh do sad.. sanjalice,decko i devojcica,najbolje moguce eco,i mene nekad nesto bolucka,tad se trudim da legnem i malo usporim..proci ce..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 10:33:12
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Cao ljudi dosla sam sa UZ, deeeecaaaak!!!!!!!! kao sto sam i osecala i kao sto je Klarita nasa rekla Ipo, cestitam bas m je drago
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 3.9.2014 10:33:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco to je po meni normalno. Širi se materica, ptiriska. Mene je jedno vreme tako boleo pa prestalo sve. Ne znam kakvi su ti lekari gore, ali sam ja u bolnici jedno vreme bila inventr i svi me znaju - od prijava do celog ginekološkog tima. Naravno zbog njihove greške. Posle kad se sve recimo sredilo, moja dr me je gledala kao hipohondra. Wiki, nadam se da će se srediti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?